If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kakvo ochakvach ot usa - niakoi da duhne i nestata da se opraviat - to na forex tova stava ama ne i v realnata ikonomika - e za tova sam siguren i ne samo az a i vodestite finansovi institucii v sveta
sto si mislia che e tragnalo da udria stopovete na 1.22 - za sagalenie ot mnogo pisane malko zakasniah s pokupkite a sega e kasno
Коментар
PF
иво
Само като чуя някой да казва, че е "сигурен" за посоката на пазара и ми е ясен. Впрочем какви са тези 10% щом играеш с 1/2 от акаунта? Те се постигат с 20 пипса т.е. с една сделка. Ти си 100-процентов амтьор. Ако искаш да имаш възможността да се развиваш, първото, което трябва да направиш е да снижиш стандартния лот с който играеш под 10% от акаунта.
Банк Филадельфии: индекс перспектив на следущие 6 месяцев: 44.9 пкт. против 52.7 пкт. в августе
индекс поставок в сентябре: 22.4 пкт. против 32.0 пкт. в августе
индекс занятости населения в сентябре: 21.5 пкт. против 17.2 пкт. в августе
индекс постепенного разгона инфляции в сентябре: 56.4 пкт. против 53.7 пкт. в авг.
индекс новых заказов в сентябре: 26.4 пкт. против 19.2 пкт. в авгус
индекс деловой активности в сентябре: 13.4 пкт. против 28.5 пкт. в авг
мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи
Коментар
niama znacenie
pf
13.4 E SKAPANIA INDEKS NO MAI MECETATA SA POVECHE NA MEN MI PRASNA STOPA NA 10 PIPSA OBACHE GADNICKI SI BIAHA DNESNITE DVIGENIA
da e giv i zdrav - na tati az mu davam - igraia s 1/2 kogato sam siguren i za tezi minuti napravih osven pechelivchata oshte 5 sdelki na pechalba - ako iskach izchakai da padne kupi i posle prodai na pechalba -posokata kato cialo e za nagore -niama da zagubich-v kraen sluchai ste izchakach niakolko dena - mersi i uspeh
Коментар
bicheto
PF
iwo ne izduhva toi produhva
Коментар
PF
e/$
Иво, както влизаш с цялата сметка тия 10% ти стигат да си платиш спреда на 2 позиции. Ако продължаваш да търгуваш така до месец си аут от пазара. Но като тати дава, кво ти е да сдухаш 1-2 акаунта. Всичко добро ти желая.
*Би ли бил така любезен да пишеш на кирилица. Това е български форум, би следвало да уважаваш езика
Коментар