IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Успешен петък

Здравейте,
    Сега се прибирам и прочетох всичко.
    Alex,Не зная дали си същия,към когото се обърнах за информация,какво трябва да прочета.
    Ако си същия,само ти знаеш,колко бях бос и с колко съм напреднал.
    Относно начина на игра:
    Не е толкова страшно да се играе с малки суми дълго време.
    В момента играя със спечелините от награди пари-400$.
    Дълъг съм от194.36 в gbp/jpy.
    С добавяне в движението +1300 пипса,като сума +320$.
    Възможно е нали.
    Реших да търгувам дългосрочно,защото работя и нямам необходимото време
    за дневна търговия.
    Форума ми харесва,когато има нормална дискусия а когато има заяждане и простотии
    даже не ми се отваря.
    Пожелавам на всички успех днес и приятна почивка през уикенда

Коментар

• Новини

Аз смятам да изчакам теста на 1.2330 и тогава да вляза на къса със адски плитък стоп...

Коментар

• Новини

След 30 мин или на горе или на долу след новините от щатите аз заложих надолу със стоп 1.2320

Коментар

• Новини

Напълно съм съгласен с теб още сутринта прогнозирах тоя ход само не съм сигурен за високите нива дали ще бъдат постигнати днес най вероятно няма да видим 1.2360 в рамките на деня. също така са интересни евентуални лоши новини от япония

Коментар

• Новини

Корекцията всъщност няма да е под 1.2260 ако има такава...А не 1.2250 както бях написал

Коментар

• Новини

Твърде вероятно е, защото ако това на 4h наистина е триъгълник, аз лично още не виждам завършени пет тройки вълни. Може би предстои един неуспешен тест на горното, рамо, след което корективна пета тройка до около 1.2250 и след това пробив до 1.2460. По-нагоре вече ми преминава в сферата на фантастиката, някак Ще се радвам да чуя и други мнения по-въпроса

Коментар

• e/s

Да още преди това до 1.2260

Коментар

• e/s

Kak mislite,4e 6te se otrazqt novinite,koito trqbva da izlqzat dnes?Dali evroto 6te padne do 1.2250

Коментар

• e/s

templar : i an mene na tova mi prili4a... :-\ ama mi se iska drugo
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• e/s

На мен тази фигура много ми прилича на триъгълниче с таргетче около 1.2460. И оттам сме на юг предполагам.... Лично мнение , де

Коментар

• ПЕНСИОНЕРА

В ефир ли си ?
                        Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• e/s

Short e/$ 1.2297 1st target 1.2260

Коментар

• e/s

na 4H se o4ertava dosta kofti figura. ne mi se iska da izbiva nagore..shtoto shte povle4e i usd/cad nadolu
                            ina4e ako vida 1.2330 v eur/usd vlizam kus. kato gledam minalia put(15.09) e izbilo nadolu pri podobna figura...

pozdravi i uspeh
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• e/s

http://investor.bg/Comments/ViewRepl...EE%EA%E0%E6%E8

http://investor.bg/Comments/ViewRepl...EE%EA%E0%E6%E8

Коментар

• e/s

az vleznah protiv principite si za dnes na 1.2305 za nadolo- slogil sam dvoen limit na 1.2280 .edinichen na 1.2260 i na 1.2340 pak za nagore dvoen t.e ochakvam da padne do 1.2260 a sled izlizane na danni da zasepi kam 1.2365 i da zatvori niakade tam - izlizam kato se pribera ste vidim kakva sam ia zabarkal

Коментар

Working...
                                X