IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/cad

Значи за да не говорим празни приказки на този етап целта е 1.2850 и толкова а после ще му мислим. Който иска да духа супата като нас може да направи следното Да влезе дълъг от около 1.2730 ако го види със стоп на 1.2660 да чака резистанса на 1,2850 (38,20%) и после 1,2890 (50%).но основна цел за сега 1,2850.

Коментар

• usd/cad

PPP, не търгувам cad но следя новините .... та там един канадец /не си спомням какъв точно.. цен. банкер или нещо друго/ каза, че канадския бизнес е свикнал с по-скъп CAD. Това беше преди 2-3 дни..
      не си спомням точно кога ..

Коментар

• usd/cad

а аз чакам 1,3255 все пак печалбата трябва да си струва нервите

Коментар

• usd/cad

Ei, MitkoZ, nqkoi o4akvame 1.3 ili 1.31
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• usd/cad

не викайте дявола, че ще се рояви и IWO

Коментар

• usd/cad

Имаше и Чикаго и баба му и Кукувици и т. н. все голями специалисти.
              Някъде зачезнаха, явно изгърмяха и останаха без парички.

Коментар

• usd/cad

Хубаво, че го има тоя форум ,та да си се оплакваме колко е гаден светът!!!! Ako знаете колко ми олеква, като знам, че има и други хора, дето стоят ,с очи вперени в мигащия екран на PC-то, и също като мен очакват магическата цифра 1.2850.........Друго си е да знаеш, че не си сам.
                То, междувременно, канадецът май тръгна накъдето трябва, ама да видим...
                Аз отивам да ям, да му мислят канадците (и канадките, и кандчетата, и канадченцетата )

Коментар

• usd/cad

Kolegi, ako mogete da stiskate, stiskajte. Kanadcite nqmat ama absolutno nikakav interes ot skap CAD, taka 4e skoro 6te padne, vaprosa e koj 6te izdargi po-dalgo. Kanadskata ikonomika beshe mnogo po-dobre predi 2-3 godini kogato USD/CAD se varte6e okolo 1.55 - pove4e business s USA i milioni 6arani ot US pose6tavajki Canada zaradi "evtinoto" qdene i shopping. Vseki kojto e bil v Canada znae 4e evtiniqt CAD i visokiqt stokoobmen s US sa osnovnata slamka na canad4etata. Taka 4e g-n Pesho Karaivanov ot BG s negovite svobodni sa4ineniq za 1.15 i t.n. moge da se uspokoi.
                  Za spravka, az su6to sam mnogo vutre prez poslednite dni s tazi dvojka, no sam siguren 4e ako ustiskam, pologenieto 6te se opravi.
                  P.S. Kade iz4eznaha golemiqt igra4 Chicago i baba my?
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• usd/cad

Тоя канадец излезе безкрайно смрадлив.

Коментар

• usd/cad

хубаво, де, аз на 1.2843

Коментар

• usd/cad

i az sum na 1.2841 to4no!
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• usd/cad

Аз съм на 1.2841.

Коментар

• usd/cad

мен ме е срам да си кажа от колко купих, само си мисля, че КОКО написа най-хубавото нещо, което съм чел някога (като изключим някой подбрани простотии от e-bane.net).))))))))))

Коментар

• usd/cad

или ще слезе под 1.2680 или ще отиде към 1.31, 1.32 следващите дни

Коментар

• usd/cad

Има два варианта или Петър да е прав или аз аз целя 1.2850 като имам стоп на 1.2660 ако гъмне стопа ми спирам и дори ставам шорт а ако съм прав след 1.2850 може и е твърде вероятно да видим и 1.30 Успех

Коментар

Working...
                                X