If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mario zaformqse naistina no ne iskam da go kazvam predvaritelno. Ribata e vse oshte vav moreto no se e zapatila kaqm mrezata. Dali shte vleze ste vidim
Pozdravleniq Za GBP/JPY I az imah poziciq tam no q zatvorih po Rano.
uspeh i na teb
Коментар
Петър Караиванов
mario - да вече съм обвързан но с малка сума (50 000 USD/CAD) и съм се хеджирал с покупка на GBP/CAD
от 2.3027 със преместен стоп вече на 2.3060
За сега еджиращата позиция върви добре, докъто USD/CAD е там от където съм го продал ;-)
Значи за сега всичко е О.К. и дори да реша да ги ликвидирам веднага и двете позиции ще съм на не лоша печалба за относително кратко време.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
mario
USD/CAD
Миро,
на дневна е още по интересно-чук(така мисля,че ще завърши).
На тази база пуснах моето мнение по въпроса.
Успех
Коментар
mario
Петър Караиванов
16:35 28.09.2004
2.5-месяный медвежий канал поддерживает пару вокруг C$1.2710, но доллар продолжает торговаться с тяжелым тоном, в настоящее время вокруг C$1.2715. Предложения на покупку помещены на подходе к C$1.2700. Некоторые разговоры указывают, что уровень является опционным, что побуждает защитные покупки. Техническая цель снижения также находится поблизости также находится поблизости - на C$1.2685. Далее спрос отмечен на C$1.2660/50, прорыв ниже открывает возможность для более глубокого хода до C$1.2600. Предложения на продажу отмечены на C$1.2740/50, более сильные - на C$1.2775. Прорыв выше этого уровня необходим для смягчения медвежьего давление
Съжалявам,виждам,че и Вие вече сте обвързан.
успех на всички
za komentar e oshte ranno vse oshte ne zavarshilo obrazuvaneto na posledniq candle i na4e na 1h grafika izglezda 4e se zaformq izgrqvashta zvezda sled obrazuvaneto na tozi candle i nivoto na otkrivane na drugiqt mozebi shte ima iasnota otnostno kratkosro4noto dvizenie.
edno e sigurno kolkoto po blizo e do dannoto tolkova pove4e naddelqvat bichite nastroeniq. Vidq se 4e pri parvoto priminavane pod 1.2700 se varna vednaga sas blizo 50 pipsa, nqmashe zelaeshti da go prodavat pod 1.2700. promeni se naglasata na pazara.
naistina mi prili4a spike wol i mnogo mi se iska da e taka no ne smeq da kazvam ni6to za6toto sam obvarzan sas kad.edinstvenoto mnenie koeto smqtam da spodelq 4e cad e ujasno privarzan kam cenata na petrola.
aide uspeh i dano sme pravi za spike.
Коментар
USD/CAD
Продадох от 1.2732 с таргет 1.2677
Успех на всички спекуланти
Коментар
mario
Петър Караиванов
Аз само ще посоча какво да чете,мнението
нека сам да си формира.
Имам въпрос за нивата,които посочих.
Според Вас правилни ли са?само като мнение,не
като позиция(за usd/cad).
Много ми се иска всички които са в тази позиция
да се измъкнат.
За онова 191-видях го,благодаря.
Поздрави
Коментар
USD/CAD
В момента USD/CAD леко се покачва заради кросовете в евро и кабел, но спрямо $ тенденцията няма да се промени в скоро време.
kak shte komentirate dvizenieto v poslednite minuti +40 pipa
dali se poiaviha po-seriozni kupuva4i ili kvo? dali she ima Spike low ili shte produlzi purzalqneto po nanadolnishteto
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Как пък не - нищо не правел - няма да го обждате горкия - ако наистина смяташ, че следва долара, значи нещо не ми е в ред нет-а - показва, че EUR/USD се е качил с 10п за времето, в което USD/CAD изкатери 25 - слушайте к'во ви разправям, не му е чиста работата на канадеца, затова не смея да продам малко и да чакам по-ниско ниво - не че съм параноик, но той само мен чака да продам и веднага ще рипне.....
Коментар