Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
mario
-
Myself
Форума
Otegchen = Petar = opiten i dobur igrach!
Lichno mnenie i nabludenie!
Коментар
-
Оттегчен!!!
Форума
...., благодаря ти за загриижеността, но не съм те молил за помощ. Имам достатъчно мозък и опит, за да мога сам да се пазя. А дали и колко съм начинаещ ти няма от къде да знаеш.
Бъди здрав
Коментар
-
G7
Oshte neshto interesno otnosno G7
В целом рынок не ожидает от этой встречи никаких сюрпризов. Однако, помня о том, как в прошлом году G7 оказала давление на доллар призывом к большей валютной гибкости, рынок опасается возможного давления на азиатские государства в целях повышения курса их национальных валют для помощи США в корректировке дефицита платежного баланса. "Это несомненно умерило бы пыл инвесторов в отношении агрессивных покупок доллара", - считает Дара Махер, старший валютный стратег из Calyon, Лондон
Коментар
-
mario
ИНФО
Однако, помня о том, как в прошлом году G7 оказала давление на доллар призывом к большей валютной гибкости, рынок опасается возможного давления на азиатские государства в целях повышения курса их национальных валют для помощи США в корректировке дефицита платежного баланса. "Это несомненно умерило бы пыл инвесторов в отношении агрессивных покупок доллара", - считает Дара Махер, старший валютный стратег из Calyon, Лондон.
Според мен по добре такива като Спеко отколкото вчерашното заяждане.
Пускам Ви инфо, за да помогна в ориентирането на тези,които се лутат.
Ако преча,само кажете.
успех
Коментар
-
G7
В 17.45 ЕСТ ще оповестят комюникето.През февруари,след срещата в неделя посред нощ отварихме с 1,5 - 2 фигури гап...
Затова смятам,че след 17ч днес ще се използват нивата над 1.242 за взимане на печалби.За отваряне на къси - защо не?При поставен стоп и премерен риск?
А допускам,че в понеделник рано сутринто,много народ дълъг в евра "ще бере гъби",т.е. големите ще му изтрият позициите през уикенда ( 1.2260 е реално).
Що се отнася до канадската история,ето един топъл анализ на RBC,всеки преценява какво да прави или да не прави с канадеца:
htp://www.rbccm.com/cm/file/0,,49664,00.pdfРискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
-
Vankata
Форума
Как мислите,че ще се отразят новините в 16.45 и в 17.00 часа на EUR/USD.Дали ще бъдат добри за долара и EUR/USD да падне поне до 1.2350?Аз мисля,че днес няма да скочи над 1.2450.Първо трябва да падне малко.А вие как смятате?
Коментар
Коментар