Аз съм едно МЕНТЕ
Думи на Петър Караиванов от 21:34 на 3.10.04:
Саксо отварят в 2.00 АМ БГ време.
Всичко до тогава са котировки на "шейховете"
Думи на Петър Караиванов от 21:54 на 3.10.04:
Saxo- не споря.Може да са го променили.Аз имам сметка при тях от 2000г. и тогава беше от 2.00 АМ
От тогава наистина не съм проверявал.Аз след 20 РМ обикновенно не търгувам. А в понеделник сутрин си е чист хазарт да се хвърлиш в пазара.
Думи на Петър Караиванов от 21:56 на 3.10.04:
Saxo - пояснение - Саксо тогава още не бяха банка и се наричаха "Мидас"
Думи на Петър Караиванов от 22:03 на 3.10.04:
ico - виж какъв е спреда в $/йена - 10 пипса, а и графиките не упдейтват.Абе гаси РС-то и почивай.
Аз имам друга работа на компютъра и хвърлям по едно око на коментарите, но следмалко и аз ще ставам.
Е, кажете ми как да му вярваш на тоя патологичен лъжец. Не е прост. Достатъчно годинки е играл поне на демо, ама защо трябва да лъже и да се представя за голям играч. С басейн, с планове за фабрика, писател на книги за по 100 лева, веднъж твърди, че е интрадей, след това, че се занимава само с опции...
На кое от нещата, които говорите, да Ви вярваме???
Аз предпочитам да не ви вярвам на нищо, много съм разочарован от Вас.
А Ви уважавах наистина...
Останете си със здраве.
Думи на Петър Караиванов от 21:34 на 3.10.04:
Саксо отварят в 2.00 АМ БГ време.
Всичко до тогава са котировки на "шейховете"
Думи на Петър Караиванов от 21:54 на 3.10.04:
Saxo- не споря.Може да са го променили.Аз имам сметка при тях от 2000г. и тогава беше от 2.00 АМ
От тогава наистина не съм проверявал.Аз след 20 РМ обикновенно не търгувам. А в понеделник сутрин си е чист хазарт да се хвърлиш в пазара.
Думи на Петър Караиванов от 21:56 на 3.10.04:
Saxo - пояснение - Саксо тогава още не бяха банка и се наричаха "Мидас"
Думи на Петър Караиванов от 22:03 на 3.10.04:
ico - виж какъв е спреда в $/йена - 10 пипса, а и графиките не упдейтват.Абе гаси РС-то и почивай.
Аз имам друга работа на компютъра и хвърлям по едно око на коментарите, но следмалко и аз ще ставам.
Е, кажете ми как да му вярваш на тоя патологичен лъжец. Не е прост. Достатъчно годинки е играл поне на демо, ама защо трябва да лъже и да се представя за голям играч. С басейн, с планове за фабрика, писател на книги за по 100 лева, веднъж твърди, че е интрадей, след това, че се занимава само с опции...
На кое от нещата, които говорите, да Ви вярваме???
Аз предпочитам да не ви вярвам на нищо, много съм разочарован от Вас.
А Ви уважавах наистина...
Останете си със здраве.
Коментар