IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм едно МЕНТЕ

Думи на Петър Караиванов от 21:34 на 3.10.04:
    Саксо отварят в 2.00 АМ БГ време.
    Всичко до тогава са котировки на "шейховете"

Думи на Петър Караиванов от 21:54 на 3.10.04:
    Saxo- не споря.Може да са го променили.Аз имам сметка при тях от 2000г. и тогава беше от 2.00 АМ
    От тогава наистина не съм проверявал.Аз след 20 РМ обикновенно не търгувам. А в понеделник сутрин си е чист хазарт да се хвърлиш в пазара.

Думи на Петър Караиванов от 21:56 на 3.10.04:
    Saxo - пояснение - Саксо тогава още не бяха банка и се наричаха "Мидас"

Думи на Петър Караиванов от 22:03 на 3.10.04:
    ico - виж какъв е спреда в $/йена - 10 пипса, а и графиките не упдейтват.Абе гаси РС-то и почивай.
    Аз имам друга работа на компютъра и хвърлям по едно око на коментарите, но следмалко и аз ще ставам.

Е, кажете ми как да му вярваш на тоя патологичен лъжец. Не е прост. Достатъчно годинки е играл поне на демо, ама защо трябва да лъже и да се представя за голям играч. С басейн, с планове за фабрика, писател на книги за по 100 лева, веднъж твърди, че е интрадей, след това, че се занимава само с опции...
    На кое от нещата, които говорите, да Ви вярваме???
    Аз предпочитам да не ви вярвам на нищо, много съм разочарован от Вас.
    А Ви уважавах наистина...

Останете си със здраве.

Коментар

• UEFA

e bati vica samo 4e si sbarkal foruma moge bi si za forum uefa ili futbol ;---))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• UEFA

Мърито Стоилов: UEFA
        Глей кво нещо е заблудата, толкова години си мисля, че "Десет малки негърчета" е от Агата Кристи, а те били от "Беверен".

Коментар

• za iaponeca

Mario s dve dumi prognozata mi 110.75-111.05..................109-109.25...............i togava tvoia sever zapo4va no shte ti izpratia utre grafikata si

Коментар

• za iaponeca

Mario analiza ti e dobar az shte ti pratia na maila moia
            Shto se otnasia do toia sait ot dva izvestno vreme go probvam na demo i 4udno kogato ima razlika ot 10-20 pipsa posokata pone raboti Shte utochnia oshte realno ne sam go probval no na demo raboti - ako e taka v prodaljenie na drugata sedmica shte probvam s malko v realno. Uspeh

Коментар

• za iaponeca

Prav si naistina ne poznavam nito edin iaponec , no poznavam edni arabi deto mi daljat pari , i imat goliam merak da vartiat biznes inache dalgovete si ne plashtat , ta poneje sa i mnogo ymni vse tarsiat niakoi dryg da im varti parite , sigyrno shte si pomislish koi li sam che zaemam na arabi , shte ti otgovoria - naivnik iavno :-)

Коментар

• GAP GG

i az sam taka oba4e edin priatel mi kaza za razrazilia se komentar okolo $/jpy i zatova se vkiu4ih pak i si nastroih indikatorite da sa gotovi
                megdu drugoto ima i gap vav aud/usd okolo 30 pipsa no tova vse o6te ne e pazara do 24.00 4asa vsi4ko e boza ako moga taka da se izrazia

Коментар

• GAP GG

ico - виж какъв е спреда в $/йена - 10 пипса, а и графиките не упдейтват.Абе гаси РС-то и почивай.
                  Аз имам друга работа на компютъра и хвърлям по едно око на коментарите, но следмалко и аз ще ставам.
                  Успешна и печеливша седмица на всички Спекуланти

Коментар

• GAP GG

edinstveno v EURO?USD ima malak gap okolo 20 pipsa i saotveno vav vsi4ki EURO krosove
                    eur/chf e 1.5493-97

Коментар

• GAP

Saxo - пояснение - Саксо тогава още не бяха банка и се наричаха "Мидас"

Коментар

• GAP GG

A propos, в момента EUR-USD 1.2393/97
                        i pri men sa takiva kotirovkite

Коментар

• GAP

Saxo- не споря.Може да са го променили.Аз имам сметка при тях от 2000г. и тогава беше от 2.00 АМ
                          От тогава наистина не съм проверявал.Аз след 20 РМ обикновенно не търгувам. А в понеделник сутрин си е чист хазарт да се хвърлиш в пазара.

Коментар

• GAP

Niama gapove,pazara si otvori normalno

Коментар

• GAP

aide posledno za tazi vecher - oanda usd/jpy veche e 110.66...priqtna vecher i ne byrzaite da skysqvate usd/jpy s celiq acount)

Коментар

• GAP

Точно така Ico, ot 23.00, а след смяната на времето 22.00.

Коментар

Working...
                                X