IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

primwstih si stopa na 1.2260 ama kakav e smisala ne znam

Коментар

• eur/usd

КОКО,
      очаквай 1.2220-1.2210.
      На йената засега нямам стоп,
      имам sell limit от снощи на 111.50-горната страна на канала.
      Поздрави

Коментар

• cable

Покупка на кабели от 1.7790, ако бъде достигнато, стоп 1.7760.
        Видях по-долу, че нашата кукувица въпреки всичко не е отлетяла на юг, а е все още тук.
        Здравей Куки

Коментар

• EUR/USD - Хеджиращи

do Don Karlos - BRAVO, no ako be napisal i vlizaneto stese da mi haresa pove4e. :-))

Коментар

• eur/cad

Е два стопа ми удря днес
            Странно няма корекция цял ден

Коментар

• USD/CAD

Здравей Марио тъкмо ме шашна с тия 110. Да си призная не очаквах повече от 111.05. Долара малко се поизмести на долу ако предположим че абсолютният му минимум за днес е 1.2260 което се надявам да не се види ще затвори на около 1.2330 йената обаче може да ти бутне стопа

Коментар

• eur/cad

do Chicago - kavo zna4i zatvariane na dnevna na 1.2702 ?

Коментар

• Невидимия

кой - кукувицата

Коментар

• Невидимия

Вреден си!

Коментар

• EUR/USD - Хеджиращи

Затворена късата удвоена от хеджиращите на 1.2295 с +93 п. Общо от хеджиращите
                      дълга + къса 120 + 93 + 213 пипса.

Коментар

• eur/cad

Твърде възможно е днес да видим двойно дъно на дневна графика(1.5534 и 1.5579),доказателство за това ще е затваряне над 1.5701
                        В такъв случай,целта на двойката ще е 1.59 и евентуално 1.62
                        Другият вариант - затваряне на дневна под 1.5534 - целта ще е 1.5450 и вероятно 1.5225 (изграждане на база).
                        usd/cad - необходимо е затваряне на дневна над 1.2702,препоръчвам да се стои настрана,докато това не стане факт,в противен случай 1.2402 се усмихва на хоризонта.
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• USD/CAD

az kato kupih na 1.2737 si misleh za 1.29+ ... ama tva slizane me iznervi. ina4e mi e iasno 4e ne moga dnes da 4akam 1.29+. ako stane moje da e v kraia na sedmicata.

Коментар

• EUR/USD

Здравейте на всички!Вече си мислех,че никой от миналогодишните трейдери не посещава форума,а ето че сте били тук все пак.Успешна търговия!

Коментар

• USD/CAD

Че защо да не пише

Коментар

• USD/CAD

Грешка -да се чете 110.99

Коментар

Working...
                                X