IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• foruma

chicago,"старата гвардия" да пропише отново във форума!? - Би ли ми дал поне ЕДНА основателна причина заради която да си губиме времето и да се ядосваме за глупости?
    Сам виждаш колко е безсмисленно.....

Коментар

• Ицо: Петър Караиванов

Само да ти допълня, че преди usd jpy да тръгне кам 100 и по надолу има да се поразходи доста нагоре.
      Пожелавам ти успех и много много късмет, ще имаш определено доста нужда не че имаш грешни очаквания, но времето им е малко неподходящо, но при достатъчно финансов ресурс, няма страшно все пак си в посоката на по големия тренд.

Коментар

• STS

Съжалявам за многото постове и моля тези които са в повече да бъдат изтрити.
        Bertram,за платформата на STS-засега нямам никакви оплаквания.
        За реал за сега съм доволен-никакви проблеми.
        Може да се програмират експерти,езика не е сложен(все още не съм направил нищо по въпроса)
        но не зная как работят в реален режим.
        Поздрави

Коментар

• Ицо: Петър Караиванов

Ицо помислил съм приятел, а ти помисли дали ще го видиш точно този вариант, защото аз дълбоко се съмнявам. Все пак съм реалист и не мога чак толкова да фантазирам като гледам и останалите валути.

Коментар

• ============: Петър Караиванов

ima kakvo da ti kaga i po toi vapros oba4e sam na vrata 6te go ostavia za niakoi drug pat no pomisli i po vaprosa pri $/JPY 105 i euro/JPY 145 kolko 6te euro/usd ?!?!?!?!?!
            aide 4e me 4akat da poizhar4im malko pari4ki

Коментар

• STS

zdravei mario,
              vaprosa mi e kak se durzi STS na real.
              zabavqne na poru4ki...i drugi takiva spunki.
              interesuvam se, zashtoto pone za momenta te sa edinstveniq bg broker, koito pozvolqva na nqkoi programist kato mene da si napishe software za avtomatizirana(ili ne) turgoviq, koito software da se vruzva s tehbiq server i da podava poru4ki.

pozdravi i uspeh
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• e/$

1.2260cel - 1,2320-1.2365stop 60+ 45- dali da ne riskuvam?

Коментар

• Петър Караиванов

Петър,
                  Вярно е,че ми отне 2 дена,но нали не мога да се кача на влак
                  без да знам закъде пътува.
                  Не разчитам само на тех. комбинирам с фунд..
                  Това са само прогнози за които подчертавам,
                  че са мое лично мнение.
                  Не съм Нострадамус.
                  Поздрави и успех

Коментар

• malko da razpusnem

23.00 usa zatvoriha i az se spasivam kak blizkia bar leka na vsi4ki
                    vse pak bi bilo redno ciganina da pi6e malko po iasno na balgarski 4e trudno mu se razbira kakvo pi6e a o6te pove4e kakvo e iztarguval razbrah 4e spe4il 10 022 euro samo moga da kaga bravo vapreki 4e ne razbrah kakvo to4no e kupuval i prodaval no kakto i da e pe4albi da ima pak ako 6te zele da prodava( tova poslednoto be6e maitap ... dano pak porazveselia horata)

Коментар

• e/$

dnes mai e za izlizane no ne i za vlizane - kartinata mi e magla .

Коментар

• Петър Караиванов

pomislete kolko 6te eroto pri JPY okolo 105 te 6% nagore aide euro da se ka4i samo s 3% t.e. 4 figuri i tova e dosta po olekoten variant

Ицо мислиме приятел, но ти явно не мислиш много по този въпрос или поне забравяш, че има и една друга валутна двойка eur/jpy. Така както си го написал добре, но ако законтриме тази двойка в това положение, а дали това е възможно според тебе, според мен не е. Помисли пак. Никой не спори за цифри от 1.45 напротив даже смятам, че и 1.60 може да видиме, но въпросът е кога дали сме тръгнали натам, аз лично мисля, че не сме и няма как да сме не зависимо кой какво казва. Не виждам да имаме техническа обосновка, нито пък фундаментална още повече че сме на прага на паритет в лихвите между еврото и долара и с тенденция да стане в полза на долара, а да виждаш все още това да е отразено в курсовете, защото аз смятам, че не е и тепърво ще се отразява в следващите месеци. Така, че приятел както и да го мисля това покачване е възможно едва след едно голямо ходене на еврото надолу кам паритета, а дали ще стигне точно до там е друг въпрос. Не знам и как с тези корективни движения нагоре сме тръгнали към нови рекорди, а това се вижда и с малко познания в техническия анализ.
                        Нищо лично приятел, този пост не е за заяждане с тебе, а само за да се замислиш малко преди да се пише толкова убедено и да ни обвиняваш, че ние не мислиме. Нещата са доста по-дълбоки от това кой какво казал. И не забравяй, че въпреки всички анализи и коментари по темата няма нищо сигурно и всичко е възможно, днеска даже някой го спомена. Така че ето в момента имаш и друга гледна точка, а кое ще стане ще разбереме малко по късно, затова недей да натрапваш мнение по този начин, кажи какво предполагаш и това е, ако стане браво, ако ли не следващия път. Няма такъв който винаги да познава, така че спокойно.

Коментар

• e/$

dnes mai e za izlizane no ne i za vlizane - kartinata mi e magla .

Коментар

• ицо

NASO 3 az sam dalag v AUD/CAD ot 89.94 vsa6nost relno i az sam dalad usd/cad no 4rez krosa
                            no da kupuvam usd/cad bez da hedgiram n iakade drugade v druga dvoika ne mi se nravi smitam 4e pone 1.25 6te vidim (eto o6te malko smiah ako na niakoi im se smee ) ne smiatam 4e uda4no da ima6 t.profit na 20 pipsa ot pazara osobenno ako si pri na6te brokeri (znae6 kvi 6i6ove praviat za obirane na stopove)
                            aide mnogo se razprikazvah ( i to samo sme6ki)

Коментар

• bertram

Здравей,
                              сега сядам и прочетох назад,но не можах да разбера точно какво
                              те интересува за STS?
                              Може ли да ми обясниш?
                              Поздрави

Коментар

• как си преживявам голямата челяд

Ивчо, мама, ти като спинкаше в понделник, жината майдоса многу у 2 часа през ноща та изтъргувах аз 5 лотчета по един у всяка двойка, що беше тръгнала да обръща тренда на дневана при откриване на седмицата. Цел по 50 пипса. Резултат 1 загуба и четири успешни. Равносметка +1022?. Ако те интересува погледни за кво ти думам. Двойките бяха произволни. Интересуваше ме само на каде бяха тръгнали. Когато се открива пазаря голям келепир пада ша знайш, отваряй си очите и ма слушай като ти говоря. Пробвай другата седмица, тай и тай си на демо. Пак после пак ши говорим.

Коментар

Working...
                                X