IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

аз мисля да бъда къс с позиция 1,2330 s/l 1,2330 t/p 1,2300 ама ще поисакам малко
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

добро утро на всички и успешен ден дано наистина видим 1,2250 но като чели имаме дъно на 1,2280 и едвали ще видим по силен долара днес аа в следствие на това се чудя какво да търгувам защото не съм сигурен на каде ще продължи пазара. Ако някои има идеи да казва.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• gbp/usd

veselin - дълъг съм в gbp/usd от 1.7907 Стоп 1.7870 , таргет 1.7970 следващ 1.8020/30
        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Oil

Знам, че повечето следят цените на суровия петрол, и знаят къде, но все пак подавам този, добър според мен линк:
          http://futures.fxstreet.com/Futures/...e&action=chart

Коментар

• gbp/usd

Петре, какво мислиш за тази валутна двойка? Благодаря!

Коментар

• USD/CAD

Добро утро и успешен ден
              Аз лично скъсих USD/CAD от 1.2576 със Стоп на 1.2616 и таргет 1.2485 - за интрадей търговия

Коментар

• Аз имам една идея... Аз имам една мечта...

Браво coldgirl, всичко написано е истина, сега обаче остава по-трудното , а именно САМА ДА СТИГНЕШ ДО ТЕЗИ ИЗВОДИ!!!! Който търгува от по-дълго време ще разбере какво имам предвид

Коментар

• Здравейте

Здравейте на всички и успех в днешната търговия.

Коментар

• eur/usd

Dobro utro na vsichki neka denia ni donese mnogo i hubavi pechalbi,i razbirase 1.2250.

Коментар

• eur/usd

Добро утро !!!Здраве и успешен ден ви желая !!!

Коментар

colgirl прекрасно е това което си написала , само внимавай с използването на буквата "ъ"

Коментар

coldgirl, ako tazi kniga ti haresva, prepory4vam ti i knigite na Joe Ross i Linda Raschke. Za da razbere6 po-dobre Larry Williams trjabva i malko opit s futures. Mnogo ne6ta ot negovia opit sa polezni i za forex-a. Ako iska6 da komentirame mi pi6i na e-maila.

Коментар

• USD/CAD do Karaivanov

Izglejda trenda pri EUR/USD se preobru6ta. Za da sme sigurni v tova oba4e triabwa da iz4akame probiv na 1.2300

Коментар

• USD/CAD do Karaivanov

Mnogo blagodaria za otgovora,
                              pribrah si dulgite s prilichen profit.
                              Uspeh!

Коментар

• USD/CAD

Emo - още сутринта писах,че нивата за скъсяване са 1.2585/90 със стоп на 1.2610/20
                                Това беше по повод че някой търсеше вход за 15-20 пипса :-)
                                При пробив на 1.2530 - parabolic SAR в 4ч. графика, следващото ниво на подкрепа е 1.2390/1.2420
                                Каналът за сега е 1.2600-1.2400 не е променен и няма никакви индикации за евентуална промяна.
                                С две думи - стой къс в USD/CAD

Коментар

Working...
                                X