IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

За тази двойка съм на друго мнение.......buy 1.2720 удвояване на 1.2800 стоп 1.2830 т.р.1.24.
    Петре какво мислиш. Правя си изводите от дневна и 4h графики.

Коментар

• USD/all

otvariam na e/s za da sam v igrata , a osnovnata mi pozicia e na e/y sled kato stigne minimuma (uslovno) - zalagam che v petak tarseneto na yeni ste e otricatelno ako dnes sluchaino zagubia(malko veroiatno)

Коментар

• USD/can

BBC world.... Bliar ''will not apologise for conflict
        LIVE

Коментар

• USD/can

продажда на долар/канадец от 1.267/стоп 1.272/ лимит 1.26.успех

Коментар

• USD/all

interesnoto v momenta e che e/s i e/y - vtorata dvoika e inercionna s 8-9 pipsa

Коментар

• USD/all

f%2Drado - наистина ми е омръзнало периодично да пиша и пишаи.....
              Нито съм най-големият,нито искам,нито пък ще бъда.Няма по-голям от пазара.Те за това са стоповете - да те предпазят от самия теб.

Иво - преди да правиш фундаментални анализи, навлез по-дълбоко в макроикономиката.Неискам да поучавам никого.Всеки печели и губи собствените си пари.Но изказванията ти са меко казано не на място с премного увереност и в повечето случай доста погрешни, защото ги правиш единствено и само своята гледна точка, а не обективно.Има много фактори които влияят в даден момент над пазарните сили и настроения.Те не винаги се виждат,поне в началото.И да се разсъждава еднозначно е много неправилно и подвеждащо.

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Аз имам една идея... Аз имам една мечта...

Zdrawej coldgirl, идеята ти е много добра и ще е хубаво, ако повече хора се включат. Имам само едно предложение. Мисля, че ще е по-добре, ако се отвори нов форум. Съображенията са следните:
                1. настоящият си е чисто технически (поне така се предполага) и нека си остане такъв
                2. ако тези ризюмета се поместят тук мисля, че ще се "изгубят" в многобройните постинги. По-добре на отделно място, с по-кратък архив, за да може лесно да се намира.

Успех на всички

Коментар

• USD/all

gu gu.mai shte pravim chent i dnes.

Коментар

• USD/all

da broim li zlatoto i srebroto

Коментар

• USD/all

G-N KARAEBANOV e tova e 4ovek s praktika

Коментар

• USD/all

Петър днес е нервен, оставете го на мира, набута се и с канадеца и с еврото. Простете му...
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• USD/all

36 g , moskovska avtomobilna akademia , stag kato spekulant : 2 inflacii v rusia i 1 v bg

Коментар

• USD/all

Az ne se zaiajdam,prosto sam nov v investor i mi stana interesno.imash interesni izkazvania.mejdu drugoto zabelizvam che se opitvash da ignurirash drugite.tozi chat za da i interesen na vsichki tiabva da vzimat uchastie poveche hora.ili se mislish za nai golemia?

Коментар

• USD/all

iwo, очевидно нещо по-важно не си схванал, а именно, че трябва да пишеш на кирилица!

Коментар

• USD/all

f%2Drado - на 36г. , завършил съм маркетинг и мениджмънт - УНСС
                                Други въпроси относно моя милост?

Коментар

Working...
                                X