IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

Бертраме,1.2550 добро място за стоп ли е за дълги?

Коментар

• EUR/USD

Петър, това за съжаление не е "руска глупост", а глупост на MNI, които текат и в Saxobank. Руснаците (Forexpf.ru или които и да е) просто системно превеждат от тях, без да цитират. За съжаление информационните потоци са пълни с всякакви простотии, които допълнително заблуждават.

По некоторым мнениям недавнее падение доллара могло быть вызвано "цепной реакцией". Так агрессивные продажи USDCHF вызвали покупку EUR/USD, что, в свою очередь привело к поглощению стопов выше отметки $1.2300. По другим сообщениям, за продажей доллара стоял американский инвестиционный фонд. Свою роль могло сыграть и снижение фондового рынка, так Dow упал ниже психологического уровня 10,000.

DOLLAR: One trader contends that the recent meltdown in the dollar was a chain reaction, that aggressive dollar-Swiss selling triggered euro-dollar buying which evolved into a stop-driven scramble through $1.2300, a US name seen as an aggressor in the euro. Adding to the move, a sharp spike higher in oil prices just around the time that the Dow meltdown became noticeable as blue chips trundled down below 10,000...again.

Provided by: Market News International

Коментар

• USD/CAD

zdraveite,
        bqh navun i sega vizdam mi se e izpulnil order long USD/CAD na 1.2575
        mdaaa - kato gledam petrola ottam e doshlo pone 50% ot tova smotvane na $ dnes.!
        spekulantite sa vuv vihara si, a Bush s tazi kretenska fizionomia- ne uspqva da vduhne kuraz i spokoistvie na golemite ribi. DIJA-ta e napravo li4na drama - ne mi se misli kakvo e nastroenieto na Wallstreet.
        Do izborite v USA shte e taka - nishto sigurno nqma.
        ot tekushti niva prodavam EUR/USD leko! 1.2340 (dobavka na 1.2440) cel ... 1.22 kato za na4alo.

pozdravi i uspeh na vsi4ki
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• e/$....!!!!

Da se skasi ytre na podxodiashto nivo e dobra ideia , no sega me glojdi vaprosa dali deficita koito shte bade obiaven ytre veche ne e konsymiran , a za petak $ e silen
          D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/JPY

Blagodarq vi za mneniqta - na taklamakan i Petar!
            Az oba4e zatvorih na savsem malko v plus, poneje vseki pips mi struva6e nad 90$.

Коментар

• gbp/jpy

Петре, когато имаш време кажи нещо за двойката. За трети пореден ден не успя да пробие нивото 195,90-196,00 и се отблъсна . На дневна индикаторите дават бичи сигнали и се оформя поглъщане. Възможно ли е в краткосрочен план да видим нива от 198-199. Все пак при тези високи нива на петрола паунда има предимство. Като се очаква и при едно покачване на паунда и йената спрямо долара ,паунда да направи по-големи движения мисля , че нивата са възможни . Все пак съжденията ми са субективни и моля за коментара ти . ( днес закрих 1/3 от позицията си на 196, 86 и от ново я купих на 196, 31 и подобрих средната си цена с 20 пипса , но все още съм на една фигура минус , което не много за тази двойка)
              Благодаря предварително!

Коментар

• p.k

%E3%EB%F3%EF4%EE+%E3%EB%F - щом така казваш, така да бъде :-)
                Наистина не си заслужава да си губя времето с теб.
                Ще ти кажа само едно.Който ми е писал на мейла е получил отговор.
                Остани си със здраве и собственото си мнение

Коментар

• EUR/JPY

iwo - такава постановка няма. 20% само на печалбата.
                  Ще ти го обясня така.
                  Представи си че се съдиш с някого.Трябва ти адвокат.Плащаш.Дали ще спечелиш делото или не е без значение.Плащаш ! Разбираш ли ? Ако не искаш да плащаш, се оправяй както намериш за добре.
                  Та и тук е така.Аз съм чартист-правя анализи.(Вече съм "стар" да бъда дилър и да правя по 80-100 сделки на ден, като в доброто старо време). Ако искаш да ползваш анализите ми си плащаш.
                  И един въпрос към теб.Имаш ли представа каква е структурата на един дилинг офис в която и да е читава банка ?
                  Надявам се и твоето любопитство да съм задоволил.
                  Успех на всички спекуланти

Коментар

• p.k

nadmenno i samovliubeno sashtestvo si, prozira vav vseki tvoi post, ne slu4aino po4ti vsi4ki pisheshti tuk te kontrirat i to s pravo, ne e za zavijdane naglo razgolvane na primitivni i mnogoposo4ni neqsni ocenki za pazar na koito dori dqdo mi kazvashe, 4e glupaka sam po sebe si e kra4ka napred zaradi talpata ot analizatori mnogoznaikovci lakatusheshti v kal4ishtata na sobstvenata si zabluda.

Коментар

• EUR/JPY

petre sorry ama me sarbi ezika da popitam : kak si plastach 20 % ot zagubata/

Коментар

• EUR/JPY

На едночасова графика.

Коментар

• EUR/USD

mario - това последното е пълна Руска глупост - виж EUR/CHF какво "рали" направи. Ако беше вярно написаното сега щяхме да сме на кота 1.5340-- в EUR/CHF
                          Помисли.

Коментар

• EUR/USD

По некоторым мнениям недавнее падение доллара могло быть вызвано "цепной реакцией". Так агрессивные продажи USDCHF вызвали покупку EUR/USD, что, в свою очередь привело к поглощению стопов выше отметки $1.2300. По другим сообщениям, за продажей доллара стоял американский инвестиционный фонд. Свою роль могло сыграть и снижение фондового рынка, так Dow упал ниже психологического уровня 10,000.

Коментар

• EUR/JPY

Маруся,прекарай една тренд линия от върховете от10.08 05 часа и 10.13 09 часа и,ако се качи
                              над нея и задържи-дръж си дългите,ако се задържи под нея итръгне надолу-закривай.
                              Мнението ми не е задължително .Тоба е само мое мнение!

Успех!

Коментар

• EUR/JPY

marusya - в тази двойка имаме пробит нек-лайне на 136.00
                                Лично според мен сме за нагоре, но волатилноста на този крос е една от най-големите.Не е изключено да тестнем и 133.20/30 преди да се отправи към 141.++
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X