IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ..:

tai che tapa glavo ste ti pribera parite , ama kakste gi vrastach))

Коментар

• ..:

i poznai dnes ako zatvori na minimuma si ot denia utre v kakva posoka ste tragne sled grinspeen i namesa))

Коментар

• ..:

Ако си следил внимателно форума, би трябвало да знаеш какво.
        Във всеки случай очаквам добър профит. Бъди спокоен, ще научиш,
        като му дойде времето.
        И аз имам въпрос към тебе. Защо толкова те вълнува това? Може би
        искаш да те подпомогна с процент от печалбата? Ако е така - кажи си,
        ще помисля по въпроса.
        Желая ти успех!

Коментар

• EUR/USD - Хеджиращи

Два къси на 1,2520

Коментар

• e/$:..,

poznai samo drugia mesec pri tozi kurs kakvi pokazateli ste izlezat ot evropa))

Коментар

• help

Mario mozesh li da mi dadesh adres za ruskite saitove koito polzvash, zashtoto dokolkoto vizdam polzvame edni i sashti no sas moq internet excplorer stana fal i si istrih favorits. A tam mi bqha vsi4ki saitove sas i nvormaciq za FOREX i ne pomnq adresite na vsi4ki.
              Blagodarq predvaritelno

Коментар

• e/$:..,

glavo tapa i ot 1.20 da sam kas ,a az ne sam v kraina smetka ti ste mu iziadech glavata , a az ste ti pribera parite

Коментар

• EUR/USD - Хеджиращи

Карлос, кажи какво ги направи дългите паунд/новозеландец?

Коментар

• e/$

Согласно слухам, сегодня на американской сессии исполняются опционы по USD/JPY на Y109.00, Y109.50, Y109.75 и Y110.00

Днес скалпирах на тези слухове(доволно).
                    Това е отговора ми за supertrader,не зная дали те устройва.
                    Успех

Коментар

• e/$

как сте, локумджии?
                      ив4о, ядеш ли му главата, тиквеник?

Коментар

• EUR/USD - Хеджиращи

Затварям дългата от 1.2413 на 1.2522 с + 109 п.
                        Удвоявам късата от 1.2410, средна цена 1.2466.

Коментар

• e/$

nai dobria moment ste e utre v 17 sled rechta na grenspeen (triabva im samo da zadargat kursa dotogava )a utre da go svalat do 1.2450 ot tam do 1.2350 ste otide ot stopcheta

Коментар

• e/$

Kajete neshto za korekcia , che ne e dobre samo nagore , i na sedmichna spored men ima dva varianta 1) pazxodiasht triagalnik , 2) dvijenie nadoly , kato tova poskapvane ostava v istoriata , no i pri dvata volatilnostta poneje e golemichka v momenta ,predpolaga i korekcia i to seriozna , a i kotirovka 1.2530 e za gornata chast na kanala pri vazxodiashtia trend , zakliychenieto mi e 1.23 i nadoly , i samo ne mi e iasno kakvo shte go zakara do tam ????
                            D.Y.F-091066

Коментар

• e/$

chakam si intervenciata na ecb (ako niama cte gi sada v strasburg

Коментар

• e/$

Kajete neshto za korekcia , che ne e dobre samo nagore , i na sedmichna spored men ima dva varianta 1) pazxodiasht triagalnik , 2) dvijenie nadoly , kato tova poskapvane ostava v istoriata , no i pri dvata volatilnostta poneje e golemichka v momenta ,predpolaga i korekcia i to seriozna , a i kotirovka 1.2530 e za gornata chast na kanala pri vazxodiashtia trend , zakliychenieto mi e 1.23 i nadoly , i samo ne mi e iasno kakvo shte go zakara do tam ????
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X