If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако си следил внимателно форума, би трябвало да знаеш какво.
Във всеки случай очаквам добър профит. Бъди спокоен, ще научиш,
като му дойде времето.
И аз имам въпрос към тебе. Защо толкова те вълнува това? Може би
искаш да те подпомогна с процент от печалбата? Ако е така - кажи си,
ще помисля по въпроса.
Желая ти успех!
Mario mozesh li da mi dadesh adres za ruskite saitove koito polzvash, zashtoto dokolkoto vizdam polzvame edni i sashti no sas moq internet excplorer stana fal i si istrih favorits. A tam mi bqha vsi4ki saitove sas i nvormaciq za FOREX i ne pomnq adresite na vsi4ki.
Blagodarq predvaritelno
nai dobria moment ste e utre v 17 sled rechta na grenspeen (triabva im samo da zadargat kursa dotogava )a utre da go svalat do 1.2450 ot tam do 1.2350 ste otide ot stopcheta
Kajete neshto za korekcia , che ne e dobre samo nagore , i na sedmichna spored men ima dva varianta 1) pazxodiasht triagalnik , 2) dvijenie nadoly , kato tova poskapvane ostava v istoriata , no i pri dvata volatilnostta poneje e golemichka v momenta ,predpolaga i korekcia i to seriozna , a i kotirovka 1.2530 e za gornata chast na kanala pri vazxodiashtia trend , zakliychenieto mi e 1.23 i nadoly , i samo ne mi e iasno kakvo shte go zakara do tam ????
Kajete neshto za korekcia , che ne e dobre samo nagore , i na sedmichna spored men ima dva varianta 1) pazxodiasht triagalnik , 2) dvijenie nadoly , kato tova poskapvane ostava v istoriata , no i pri dvata volatilnostta poneje e golemichka v momenta ,predpolaga i korekcia i to seriozna , a i kotirovka 1.2530 e za gornata chast na kanala pri vazxodiashtia trend , zakliychenieto mi e 1.23 i nadoly , i samo ne mi e iasno kakvo shte go zakara do tam ????
Коментар