If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
zatvariane pod 1.2430(bolinger bands SIGNAL) e dobar signal za vazmogno skoro6no obra6tane na trenda pone za korekcia do gornata 4ast na BOLINGER BANDS
zatvariane pod 1.2430(bolinger bands SIGNAL) e dobar signal za vazmogno skoro6no obra6tane na trenda pone za korekcia do gornata 4ast na BOLINGER BANDS
Jekata ..... prost i kratak otgovor
$ pada i se ka4va edinstveno i samo EDINSTVENO ot gelanieto na BIG USA SHARKS te opredeliat posokata na pazara puskat NOVINI talkuvat gi kakto im e udobno i dvigat pazara po valnovia model
kato go rivizirat spored slu4aia V MOMENTA NA usa ne im triabva silen $ i vigda6 rezultata
a na nas ni ostava da priberame poniakoi i drug pips i da se radvame 4e sme o6te TUK
TAKA 4e stiga si pital za6to 6tialo da stane ne6to ili pak obratno
PETAR puska niva za zaemane na pozicia ako iska6 se vkliu4va6 ako li ne sam si re6ava6
ima mnogo analizatori
Коментар
EUR/йена
KOKO - аз съм зодия козирог - консервативен.И за да не изневеря на себе си използвам възможно най-простите и прозаични(консервативни,класически) индикатори, а именно : МА 21 , МА 50 , МА 14 exp. ,
RSI 14 , MACD & parabolic SAR
Всичко друго е с много големи допуски (грешки) и ако са приложими към дадден момент в следващият стават неприложими.
" Jekata: EUR/$
Такаааа,сега,нека всеки купува или продава,затва си му е капитала,въпроса обаче е : "Какво смятате ТОЧНО,че ще се случи с ЕУР/$?" "
Аз мисля, че най-малкото което можем да очакваме е корекция. Не много плитка. Дори и да не е от това ниво, скоро и близо трябва да започне.
Коментар
..
EUR/йена
е сега успя да ме разсмееш
Коментар
EUR/йена
... , а бе човек малко хумор на никого не вреди.На мен направо ми идва да запея от радост след днешният урожаен ден,но както и да е .... не всички се чувстват така
Успех на всички Спекуланти
Петър на скоро започнах да тествам една комбинация от индикатори която даде същият сигнал когато и ти писа за кабела вчера пак се засякоха сигналите. Много добри резултати показва. Особено на кабела и на ауда. Просто ми е интересно какво ползваш ти ако не е тайна.
Аз ползвам 5 индикатора за дейтрейд в момента -donchian_no donchian bar ,parabolic_stopline parabolicstop i aroon_horn
Петер Караиванов: EUR/$
отговор
... и издухваш супата
EI KLOUN(ing)4O kato si takav spec da klonira6 horata hodi i ba4kai v MSFT ili ORCL a ne se zanimavai da pi6e6 prosotii vav foruma .............u4udva6to !!!! izkliu4itelno ?!?!?!? prosta6ko izkazvane
GALKO e 4e PRI teb iavno PROSTOTIATA NADDELIAVA NAD intelekta ........mnogo ama mnogo GALKO
И все пак никой не казва ясно и точно: долара пада до ниво Х,заради това и това,нали тва е целта на тоя форум да се обменят опит и знания,а не кой,защо и как иска пари?Пишете си прогнозите докъдето искате и тва е,който квото има си го пази за него си - нормално!
Коментар