If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
особата която сутринта бутна еврото сега си затваря позициите
Коментар
хахаа
svobodno padane
Чикаго си беше купил на 1.30 $/САД,ама той и Дон Карлос на 2.8130 утрои лира/киви и досега добавя човека ама си знае,че рано или късно ще удари джакпота ))) Аз нали не съм такъв спец та затуй го търса тоя Чикаго,да го питам,че нещо ми се кълнеше за еврото на 1.2290,после на 1.2450,после на 1.2520 и после нещо се загуби,дайте коорд,който знае,че да довнасям ли да затварям ли не знам)))))))))
ако е кери малката новина ще раздвижи пазара с 3-4 фигури ако е буш с 1-2 проблема е само един , че посоките ще са различни
Коментар
хахаа
Грешам
Чикаго да се е мяркал наскоро,че беще продавал евра на 1.2290 и на 1.2520,а и лунита беше попродал между другото.Та дет се вика да го питам,че и аз го послушах:да затваряме ли,или като Дон Карлос,пък то все някога ше ни излезе на печалба,нали заникъде не бързаме )))))))
IWO izbora na prezident 6te prosto novina i 6te se izpolzva za kratka manipulacia na pazara tova a ina4e i dvamata 6te napraviat edno i sa6to 6te si stoiat v BELIA DOM HAHAHAHAHAHA
MAITAP da ne se varge6 ne6to....... razbrah 4e si na 17 godini taka 4e derzai
az vi napuskam za dnes 4ao na vsi4ki i do nedelia 00.00 4ASA
"grechnia mi izvod" buch niama kak da namali deficita neminuemo slab dolar - pri keri tova e vazmogno - zasilvane na dolara - samia izbor cte dade prognozata za natatak a ti si gledai grafikite priatel i ne mi cheti glupostite
Иво вместо да сипеш бисер след бисер и да задръстваш форума (ТОВА НЕ ТИ Е ЧАТ) седни малко да почетеш , пробвай някоя стратегия на демото, а най вече наблегни на правописа си не е дефЕцит , а дефИцит
Коментар