IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$-mario

smela misal , no gotov li si da registrirach zagubi ako se sluchi tochno obratnoto i kak smitach da gi ogranichich?

Коментар

• EUR/$

... но на тези нива (1.2710) ми се вижда по-подходящо да има бай-лимит :-)

Коментар

• EUR/$

Имам конкретен вьпрос .Именно как мислите какво ще доминира на пазара - страха или фактите ..???по точно кое ще надделее ???
        аз мисля че до понеделник -страха ще е водещ ...а вие ..????

Коментар

• EUR/$

iwo - явно четеш между редовете- казах по-добър сайт.
          Вътре ще имаш:
          Форекс , капиталов пазар - местен и да не ги изброявам,комодитис,опции,фючърси,тех.анализ - всеки ден по един специално за сайта от "големите риби", новини в реално време и с БГ превод до 40сек. и още много приятни изненади

Марио - не го виждам под 1.2630/50 и после пак нагоре.

Коментар

• EUR/$

Мисля,че пазара е препродаден и пробие ли 1.2750,
            ще отнесе доста стопове което може да доведе до
            1.2550.В психол. план ,ще започнат да реализират
            печалби и ...
            Така мисля.
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/$

Здрасти, Марио, за тази вечер ако е само, не го виждам да се изпълни :-)

Коментар

• EUR/$

Здравей Петър,
                Какво ще кажеш за 1.2250?
                За простотията-нямам какво да кажа
                Поздрави

Коментар

• EUR/$

petre lichno na men mi e neobhodimo polezno - a ne priatno miasto - ako se oformi kodeks na kluba to mestoto ste e polezno , ako li pak ne ...

Коментар

• EUR/$

haresva mi tazi misal

Коментар

• EUR/$

Както вече споменах,този сайт не направи нищо за да се спре с простотията.
                      Та за това в момента правим нов ИКОНОМИЧЕСКИ сайт който се надявам ще е доста по-добър от този и едно приятно място за спорове,контакти,дискусии и каквото се сетите но в тон отговарящ на интелекта на участниците

Коментар

• EUR/$

Здравей Наблюдаващ,
                        Как я караш?
                        Сложих си един sell stop 1.2710-за тази вечер
                        фрактал на 1ч така за всеки случай.
                        Мисля си за 1.2550.
                        Поздрави

Коментар

• EUR/$

Suglasen sum s ideyata da davame seriozni prognozi.. Samo che ni tryabvat poveche hora. Inache nyama da mozhe da udurzhim dulgo vreme da ima nyakoi koito da e prav s prognoziraneto si...

Коментар

• EUR/$

Всяка вечер се изглежда се разтоварвате сьс заяждания и т.н.Мьча се да свикна но ...трудно ми е да приема..не можете ли по-спокойно и без заяждания..
                            Като виждам че се занимавате с махленски препирни то остава едно...!!!!.-аз да давам прогнози и анализи в този форум...))))))!!!Между друго може и да излезна прав в прогнозите си ..кой знае ..??

имам едно предложение без да ви го натрапвам а то е ..-да пишем по сьщество...другото е излишно..!!??

Коментар

• Толерантност

a az se chudia kak ochte ne e napravena seriozna sistema za registracia v saita sas erarhicheski niva ot tipa na chatovete

Коментар

• Толерантност

Чудя се, не разбрахте ли, че тук има 2-3 души, пишещи с по 5-6 ника и плюещи на поразия Петър, каквото и да каже. Лошото е, че той понякога се поддава на провокациите им, но е разбираемо. От това никой не печели, това е повече от очевидно. Но те са достатъчно упорити, за да си мислим, че с приказки ще ги убедим в нещо ... За разлика от тях, Петър обаче говори с числа, а числата сами говорят кой колко струва ...
                                Успех в търговията и на едните и на другите :-)

Коментар

Working...
                                X