IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$

Няма да коригира много. Забърса ми стопа и пак тръгна нагоре , изпуснах почти цент за съжаление. Трябваше да си затворя аз снощи. Лошото е , че сега не смея да влезна дълга, а за къса - съвсем. Ще чакам. sell 1.2920 , target 1.2530 , stop reverse 1.30 .
    След месец ще събирам профита . Чудя се откъде имате нерви и капитал да играете за по 30-50 пипса всеки ден.

Коментар

• EUR/$

spored men korekciata nadolu 6te prodalgi do utre predi usa opena dage niakade do oklo 11-12 4asa na6e vreme i sled tova pak nagore pri usa novinite
      4etvartak 6te e tragi4en za dolara a v petak 6te ima kraino negativni novini (te moge i da sa dobri no 6te gi iztalkuvat negativno)i pazara 6te zatvori na istori4eski dana za $ pri vsi4ki dvoiki (kak si triabva predizborno)kato samo pri $/ jpy imam leki kolebania( zaradi BOJ)
      i v ponedelnik 6te otvorim s GAP v polza na $
      struva mi se 4e takav scenari ni gotviat pak da vidim

Коментар

• ИНФО

te ne go prodavat na borsite a na krainite klienti-borsata e samo paravana na interesite na proizvoditelite

Коментар

• ИНФО

01:13 - Европейские чиновники перехитрили сами себя

http://www.forexpf.ru/
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/$

Американската икономика не е чак толкова петролно зависима като канада или япония които са на двата полюса. Но например много неща Петър са зависими от цената на петрола например потребителското доверие което предстои да видим или нивата на запаси от петрол и много други които фундаментали натегнохо много калколирайки високата цена. И тук ми е идеята - след като се разтоварят те ще олекнат - по голямо потребителско доверие .........Тоест големия скок преди дни се дължи и на петрола. Това имам аз в предвид Петър
            Успех

Коментар

• EUR/$

mersi KOKO.. ama niama da se registriram to4no sega stoto mi se dospa. ako mi postnesh nesto i za GOLD... sega gledam edin film "Fahrenheit 911" i mnogo iskam da vidia kolko e GOLD-a. mai vsi4ki sa se zapasilai stoto ne znaiat kvo da praviat kato padne Bush.... a STRAHA kakto spomena Patar e osnoven faktor.

Коментар

• Петрол

Не бе, Иво, не го купуват, продават го на борсите :-)

Коментар

• EUR/$

petre -prosto i az si tarsih potvargdenie che v momenta e riskovo da se targuva dvoikata - mersi

Коментар

• EUR/$

iwo - ако ме питаш за интрадей НЕ.Вчера затворих всичко в EUR/$ на 1.2804
                    Днес имах пласирен ордер за продажба от 1.2818 но не се изпълни та за това скъсих кабела на 1.8403
                    затворих го след 15мин на 1.8373 и после отново го скъсих на 1.8378 и го затворих на 1.8341
                    Но имам една лонг-кол опция за евро със страйк 1.2520 експайъри края на януари - вече съм много "ин дъ мъни" но не смятам все още да я затварям

Коментар

• EUR/$

i spored vas chell lukoil i texako petrola na borsite li go kupuvat

Коментар

• петрола

къде е падането, че аз не го видях?
                        http://www.bloomberg.com/markets/com...rgyprices.html

Коментар

• EUR/$

a i zasto si mislite che vseki den se targuvat ravni kolichestva petrol po brsite che na niakoi da mu triabvat poveche dolari

Коментар

• EUR/$

топчо
                            http://www.moneytec.com/forums/_show...6541#post76541

Коментар

• EUR/$

molia ne upotrebiavaite dumata vinagi - v momenta e tochno obratnoto -kakto i gluposti -nichto koeto dava dopalnitelna informacia ne moge da se nareche glupavo

Коментар

• EUR/$

Петър може и да си прав за възможно още низходящо но аз смятам макс до 1.27 няма да стигне 76.4 на дневна заради втория канал на горе.
                                А иначе за нафтата идеята е малко по различна не се доизказах тъйкато наблюдаващ следи и монейтек
                                Ирис твърди

Oil appears to have Topped...1st substantial downturn in Open Interest...Longs are Covering...in conjunction with W5High.

Oil is still volatile...Double Top or Spike High?...maybe tho a break of $52$51 would negate that...and fuel a USD Technical North advance....Oil hits a W5High at Technical resistance...and OI decline shows Exits underway.

Коментар

Working...
                                X