If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
US ECON: Redbook Sales Down 0.6% in October ] Boston, Nov 2-- National
retail sales tracked by Redbook Research were down 0.6% in the four weeks of the
October sales period versus the same period in September.
2004-11-02 13:44:11 GMT
[42761] EUR/USD продолжает торговаться выше $1.2700:
EUR/USD смог подняться до $1.2715, однако активность торгов незначительна. Рынок продолжает отслеживать ситуацию в США. Минимум европейских торгов был отмечен на $1.2691, при этом трейдеры отмечают, что покупателями с области минимумов выступили восточно-европейские банки, что вернуло курс выше $1.2700. Ордера на продажу расположены в области $1.2725/30, более крупные - на $1.2775/80. Учитывая тот факт, что сегодня день президентских выборов в США, трейдеры не ожидают ничего значительно в связи с малыми объемами торгов и отсутствием многих участников рынка
Набързо прочетох и разгледах.
В 9ч $ е пробвал тренд линията,но греда.
Имам едно такова чуство,че след малко пак ще пробва.
Прочетох за лихвите-разнородни очаквания.
Личното ми мнение е,че ако спечели Буш,ще я вдигнат на 2% в декември.
По малко вероятно,но не изключвам като възможност 2.25% още сега.
Поздрави
Zapochvam da xrania samnenia otnosno xoda nadoly.. 1.82 e visoko no niamam v predvid sega vednaga ...i po princip eventyalna obezcenka na $ spored men oznachava nova valna recesiia , a nali tia veche e istoriia
sled izborite sriada i 4etvartak 6te ima silno dvigenie az smiatah 4e 6te e korekcia nadolu no pazara me oproverga i napravi korekciata predi izborite i sega mi se struva 4e sled izborite dnes ot utre 6te zapo4ne mo6tno dvigenie nagore koeto 6te osa6testvi probiv na varhovete ot predi godina !?!?!?
i ponege bu6 ima prednina eventualna negova pobeda se varzva mnogo kato novina za tozi bi4i scenarii
spored men na gore , no purvo triabva da vurne do 1.2545. pod 1.2690 skusiavam , nad 1.2725 se oslushvam
Коментар
ds
Eur/Usd
Така е добре. За сега спряха хапливите заяждания и е време някои да постне мнения за класическата двойка. Накъде ще се движи според вас? Към онова безумно ниво от 1.30 или ще обърне тренда?
Сега положението е идеално няма спекулации всеки поства поръчки а не търгува директно гърмежи на стопове не се очакват така че има шанс всички да спечелят. Аз все пак съм за 100п нагоре първо
Успех
Коментар