If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
koko niama da zabravia kak moia uchitel po forex viarvache che dolara ste poskapva i ste se varne kato dalgosrochna cel , a picha be umen : izvod triabva da likuvame predrasadacite si
Иво не им яде спестяванията те си купуват стоки произведени от самите тях или от Китай който пък е много дълъг на американски дълг и яде дървото но пък не му дреме - евтина работна ръка бол.
Нали знаеш вица дето се срешнали двама пенсионери и единият попитал другия - абе ти от както те помня все с различни мадами и все на по двайсет годишни ходиш. И той отговорил абе и преди 40 години 100 долара си бяха 100 долара.
Та поуката иво е 100 долара са си 100 долара и винаги ще бъдат толкова
za men niamache da e nikak bezbolezneno ako dargavata razkazva igrata na spestiavaniata mi za koito sam rabotil cial givot - v bg toia nomer minava no v usa - kato gi gledam kak glasuvaha te sa si vinovni vaprosa e dali niakoga ste go razberat
Дочуване - отивам на кръчма. И без това ще зяпам май до вторник и все пак чакам удобен момент за скъсяване а той ще стане скоро ясен - дали ще е от 1.27 или от 1.37 няма значение.
Успех на всички
Иво ако искаш да ме изпитваш по макроикономика моля пиши на майла ми - този изпит го взех преди години с 6. Държавата печели от износа има ръст на инвестициите от там и на дохода. За Брутния продукт ефекта е същият - вярно нетният експорт расте а спестяванията намаляват. Но как иначе най безболезнено да се покрие дълг които тежи на глава от населението - с данъци ли ще стане революция - да се стимулират инвестиции с игра с лихвите ли - тъпо. Единственият безболезен начин Обезцени временно валутата и ускъпи петрола които ти е монопол.
amerikanchite gi chaka edno ponigavane na standarta im na givot , no te si imat pravo na glas koeto upragniha vav vtornik -taka che problema si e tehen
goliamata dalavera e za biudgeta - pechalbata na firmite v dolari ste raste - ottam i postapleniata -ottam idefecita ste se namaliava - i chichko buch ste piche tochki na baza na propadaneto na stranata mu - e cte se nameri izhod - no tova ste e edno novo prerazpredelenie na kapitali v svetoven machtab - taka che horoto se zavihria stoi vaprosa kak da se3 vkliuchim v nego zastoto na forexa sme nai blizko do vodechtia
Иво американците са гениални и май само те могат да си го позволят. Разбери че ако някой печели от слабият долар това са те а другите печелят само от това че цената на енергията им излиза по евтино.
Успех
Коментар