If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какви по хубави данни искаш - нормална е при такова развитие дългите да се консолидират и да подготвят нов щурм от по ниска точка аз мисля това ще е една от трите 1.2750 - 1.27 - 1.2680
При нов неуспех за пробив на 1.30 следващ опит от 1.2550 . Това ми е идеята
И в бултренд ми се изпълниха точно ордерите и стоповете!
Коментар
stefan11
Deltastock
това е за Jadosan i ako ima i dr.
Коментар
stefan11
Deltastock
пичове не мога да разбера вие на демо ли праскате....? делтата на реал досега не ми е изпълнила погрешно или отказала поръчка на дадена в ордера цена!!! явно не на всеки се случва. да не би нет-връзката да ви бави при подаване или друго / при мен скоростта е в порядъка 1-4 ms. /. а като искате да хванете движението: например текущо ниво-1.2850 ; слагате ордер продава-1.2825 и ордер купува-1.2875 и още купува например на -60п. -1.2765/закривате половината/ и още продава на +60п.-1.2910/пак половината/, и след това си обирате остатъка от профита. това в 90% от случаите действа. само ако движението е шибано-нагоре-надолу и е с малка амплитуда има риска да загубите разликата между 1.2825 и 1.2875, която разлика може да се намали или увеличи -всеки си решава.
Коментар
cco
EUR/USD
Kakto vidiahme izpadaha stopovete na debelite igrachi,
no da vidim dali she stignat danite da povarnat dolara pone do 1.2650
Представяте ли си колко ордера е имало за покупка че при тези данни ДА отидем само до 1.2766
Момчета дали не отиваме наново до 1.29?
Петър
Какво става?
Идея?
Коментар
Iadosan
Deltastock shit
Tia deltastock sa ebasi nestasnicite. Az imam dve smetki ednata v Ever (trader.bg) i drugata v deltastock. predi dvijenieto v 15:30 biah slojil poru4ka da prodade na 1.284. I kakvo mislite 4e stana prodade mi na 1.2819. Tva e varha na tupotiata!!! Dobre kato ne ia izpulniava na 1.2840 pone da ne ia izpulniava kvi sa tia raboti. dobre 4e posle se varna da si prodadoh na 2833. Tva nesto pri trader.bg ne mi se e slu4valo dori kogato avgust mesec sko4i sas 180 pipsa ot miasto. Deltastock SUXXX!!!
Коментар