IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• varna

0.25

Коментар

• varna

по принцип си прав, но погледнато в технически план според мен нещата стоят така: паунда от 18.02 до есега прави трриъгълна формация, която засега не се разви в петвълнова структура, но пък има пробив на горната линия в четвърта вълна/има няколко такива прецедента/, и ако това катализира процеса в пауна тоест цели 1.9900 /или около него;правила за триъгълници и т.н./ то тогава следствията за USD ще се отразят неминуемо и в другите двойки. /вкл. EUR/. От друга страна под 1.8300 в паунда постигнатите 1.86... ще може да се квалифицира като "фалшив" пробив и то в един от най-тежките случаи/мога да дам два-три подобни случая/, който сценарий ще развие мощна корекция при GBP and EUR, JPY- ще цели 110-110,50 и всичкото това ще се определи от това дали няма да повишат или не някои лихви ????? Според теб това ли е "ИСТИНАТА"... Не , аз мисля че ако се пропуснат новини,,, после продължава...

Коментар

• КОКО

Varna az prodalgavam po malko da si igraia ne zaradi drugo ami zaradi fakta 4e vsi4ko varvi kato po u4ebnik vse edno 4etesh i posle go vijdash
        Uspeh

Коментар

• Nik Van der Haalst

hazarta predi vsichko

Коментар

• EUR/USD

Привет всем !
            меня завут Роман.
            я тут решил начать на Форексе !
            хотел бы поинтиресоваться у матерых трейдеров !
            со скольки начать ? и стои ли вобще ?
            как обстоят дела и выплатами и налогами ?
            я тут пробывал в демке поработать, всё так сказачно и прекрасно
            выглядит ! а как оно в реальности ? так же или нет ?
            не лохотрон ли всё это ? не кого не кинули ?
            вобщем, если не трудно то черкните пару строк обо всём
            что на ваш взгляд вожно для новенького !
            Спасибо Роман.

Коментар

• КОКО

Коко, аз също днес няма да играя. Ще погледам сеир и може би в петък ще се включа в играта. Най-сигурната печалба в такива моменти е пред телевизора или с гаджето и да пийваш кротко бирка. Риска да се играе в близките часове е огромен, така че аз ще си пазя нервите и ще си чета книжка.

Успех на лудите глави жадни за пари.
              Работа и заплата?

Коментар

• Nik Van der Haalst

dnes pravim fre6 high a ve4e se komentira obra6tane na trenda po -spokoino i do tam 6te doidem
                na men dnes po ni6to ne mi prili4a na obra6tane na trenda
                fundamentalno niama pri4ina eur/usd da e nagore no tehni4eski ima mnogo mnogo pat

Коментар

• Nik Van der Haalst

Ne znam za drugite no az sam plius ot na4aloto na meseca s 1076 p taka 4e moga da si dam otpusk do kato stane siguren trenda no pust hazart
                  Uspeh

Коментар

• Nik Van der Haalst

sas sigurnost platformite za targovia 6te pregriat sled 20 min

Коментар

• Nik Van der Haalst

mnogo pravilna logika ...................no logikata na spekulantite e druga stiga ste barkali fundamenta s tehnikata ako dnes to v petak pak 6te testvame 1.30 tokutaka niama da se predadat bikovete

Коментар

• EUR/USD

aide ostava da 4akame i da vidim kakvo 6te ni podnesat dnes za vtori pat .........
                        vse pak ecb ve4e si pie VINOTO ................

Коментар

• STS

kakuv probiv be detsa - Novinite za 2.5 miliarda po-dobur deficit e moshten impuls v podkrepa na USD - chasa na novinanta suvpada do sekunda s silnoto dvijenie nadolu - zalagayte na kusite pozicii(Tam riska e veche po-maluk) - deficita spada, US stoki sa iako podceneni - sledstvie iako tursene na US stoki - sledstvie - iako tursene na USD- sledstvie povishavane na USD. industriata se sujiviava - sledstvie - US indexi rastat iako - sledstvie - iako tursene na USD. predstoiashto povishavane na lihvata za predpazvane ot pregriavane - sledstvie - spad cenite na dulgovite instrumenti - sledstvie - povishavane na tiahnata dohodnost - sledstvie - zasileno tursene na US obligacii - sledstvie - zasileno tursene na USD - sledstvie - povishavane na USD - NAKRATKOTRENDA SE OBRUSHTA - ILI STOYTE NA STRANA, ILI DEBNETE LOKALNITE VURHOVE!

Коментар

• EUR/USD

Varna bez da se nagovariame po4ti vinagi sme bili v edna posoka s teb ot koeto az a nadiavam se i ti sam spe4elil. Tuk mislia 4e greshish vij sedmi4nata tia mi opredelia obrat na 1.3075 kanala si e kanal toi moje da bade z\apalnen ili ne no mislia 4e ima oshte malko nagore a posle az li4no shte vliaza s mnogo lotove nadolu i niama da gi pipam pone do 1.25
                            Uspeh

Коментар

• EUR/USD

Varna 2 - аз имам също лично мнение . А форума е затова да се изказват личните мнения.

Коментар

• EUR/USD

Пичове, според мен ходенето до 1,3 беше последната спирка на севрния влак. Аз между другото изядох дървото с еврото, но паунда ме измъкна от блатото днес. Иска ми се разни хора да спрат да пишат какво бил казал еди кой си дилър или банка - те също не знаят какво ще стане. Според моето скромно мнение тази разходка до 1,3 беше последната фаза на тренда. Има вероятност да греша, но това поне е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, не на някой друг. Ще знам, че сам съм си виновен. Дон Перо наистина знае само една посока, но това си е негова работа. Който иска да го слуша, човека си говори и не е виновен, че другите си нямат мнение. Не мога да разбера само как всички са решили, че 1,35 е нещо без което не можем да минем. Представете си варианта, че това е трети връх(все пак ако беше продължение на тренда тази вълна би трябвало да завърши доста по нагоре) и какво следва след това сами си отговорете. Абе всеки си знае, кво се опитвам и аз да предсказвам непредсказуемото.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X