If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
по принцип си прав, но погледнато в технически план според мен нещата стоят така: паунда от 18.02 до есега прави трриъгълна формация, която засега не се разви в петвълнова структура, но пък има пробив на горната линия в четвърта вълна/има няколко такива прецедента/, и ако това катализира процеса в пауна тоест цели 1.9900 /или около него;правила за триъгълници и т.н./ то тогава следствията за USD ще се отразят неминуемо и в другите двойки. /вкл. EUR/. От друга страна под 1.8300 в паунда постигнатите 1.86... ще може да се квалифицира като "фалшив" пробив и то в един от най-тежките случаи/мога да дам два-три подобни случая/, който сценарий ще развие мощна корекция при GBP and EUR, JPY- ще цели 110-110,50 и всичкото това ще се определи от това дали няма да повишат или не някои лихви ????? Според теб това ли е "ИСТИНАТА"... Не , аз мисля че ако се пропуснат новини,,, после продължава...
Varna az prodalgavam po malko da si igraia ne zaradi drugo ami zaradi fakta 4e vsi4ko varvi kato po u4ebnik vse edno 4etesh i posle go vijdash
Uspeh
Коментар
......
Nik Van der Haalst
hazarta predi vsichko
Коментар
Roman
EUR/USD
Привет всем !
меня завут Роман.
я тут решил начать на Форексе !
хотел бы поинтиресоваться у матерых трейдеров !
со скольки начать ? и стои ли вобще ?
как обстоят дела и выплатами и налогами ?
я тут пробывал в демке поработать, всё так сказачно и прекрасно
выглядит ! а как оно в реальности ? так же или нет ?
не лохотрон ли всё это ? не кого не кинули ?
вобщем, если не трудно то черкните пару строк обо всём
что на ваш взгляд вожно для новенького !
Спасибо Роман.
Коко, аз също днес няма да играя. Ще погледам сеир и може би в петък ще се включа в играта. Най-сигурната печалба в такива моменти е пред телевизора или с гаджето и да пийваш кротко бирка. Риска да се играе в близките часове е огромен, така че аз ще си пазя нервите и ще си чета книжка.
dnes pravim fre6 high a ve4e se komentira obra6tane na trenda po -spokoino i do tam 6te doidem
na men dnes po ni6to ne mi prili4a na obra6tane na trenda
fundamentalno niama pri4ina eur/usd da e nagore no tehni4eski ima mnogo mnogo pat
mnogo pravilna logika ...................no logikata na spekulantite e druga stiga ste barkali fundamenta s tehnikata ako dnes to v petak pak 6te testvame 1.30 tokutaka niama da se predadat bikovete
aide ostava da 4akame i da vidim kakvo 6te ni podnesat dnes za vtori pat .........
vse pak ecb ve4e si pie VINOTO ................
Коментар
Nik Van der Haalst
STS
kakuv probiv be detsa - Novinite za 2.5 miliarda po-dobur deficit e moshten impuls v podkrepa na USD - chasa na novinanta suvpada do sekunda s silnoto dvijenie nadolu - zalagayte na kusite pozicii(Tam riska e veche po-maluk) - deficita spada, US stoki sa iako podceneni - sledstvie iako tursene na US stoki - sledstvie - iako tursene na USD- sledstvie povishavane na USD. industriata se sujiviava - sledstvie - US indexi rastat iako - sledstvie - iako tursene na USD. predstoiashto povishavane na lihvata za predpazvane ot pregriavane - sledstvie - spad cenite na dulgovite instrumenti - sledstvie - povishavane na tiahnata dohodnost - sledstvie - zasileno tursene na US obligacii - sledstvie - zasileno tursene na USD - sledstvie - povishavane na USD - NAKRATKOTRENDA SE OBRUSHTA - ILI STOYTE NA STRANA, ILI DEBNETE LOKALNITE VURHOVE!
Varna bez da se nagovariame po4ti vinagi sme bili v edna posoka s teb ot koeto az a nadiavam se i ti sam spe4elil. Tuk mislia 4e greshish vij sedmi4nata tia mi opredelia obrat na 1.3075 kanala si e kanal toi moje da bade z\apalnen ili ne no mislia 4e ima oshte malko nagore a posle az li4no shte vliaza s mnogo lotove nadolu i niama da gi pipam pone do 1.25
Uspeh
Пичове, според мен ходенето до 1,3 беше последната спирка на севрния влак. Аз между другото изядох дървото с еврото, но паунда ме измъкна от блатото днес. Иска ми се разни хора да спрат да пишат какво бил казал еди кой си дилър или банка - те също не знаят какво ще стане. Според моето скромно мнение тази разходка до 1,3 беше последната фаза на тренда. Има вероятност да греша, но това поне е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, не на някой друг. Ще знам, че сам съм си виновен. Дон Перо наистина знае само една посока, но това си е негова работа. Който иска да го слуша, човека си говори и не е виновен, че другите си нямат мнение. Не мога да разбера само как всички са решили, че 1,35 е нещо без което не можем да минем. Представете си варианта, че това е трети връх(все пак ако беше продължение на тренда тази вълна би трябвало да завърши доста по нагоре) и какво следва след това сами си отговорете. Абе всеки си знае, кво се опитвам и аз да предсказвам непредсказуемото.
Коментар