If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бях влизал известно време във форума, но като гледам не съм загубил много. Тук все повече заприличва на чат на тема: "Що е форекс и какво е мнението на Гошо, Иванчо и Пенчо по въпроса". И на всичкото отгоре ви мързи даже да поствате на български. Сигурно и финансовите ви успехи са такива. Е, да не се чудят от Инвестора защо все по-малко хора посещават форума и защо намаляха рекламните банери......
Niama da prekaliavam s grafikite no problema ti ne bi triabvalo da e ot tova zashtoto te sa samo link ima problem dnes niakolko pati po princip s dostapa do investora ina4e transfera ot kam tiah e dobar
Molya te ne publikuvay pove4e grafiki ili ako tolkova darji6 da go pravi6, pone im namali razmera.
Na men li4no mi se otvarqt mnogo bavno... Izmisli ne6to...
a to4no na obratnia polius 6te e gbp i cad pri vsiako ka4vane na USD te parvi 6te vdigat bialoto zname
O4akvam pri parvite lo6i novini tai sedmica da vidim mo6ten impuls nagore pri euroto i aud ............................gbp 6te kreta niakade otzad
TAKA 4e KOITO e ZA NAGORE AUD I EURO KOITO e ZA NADOLU GBP I CAD
NAPRAVO SE 4UDIA za6to skasiavat EURO .............?!?!?!?!?kato imate GBP...?!?!?!?
Ot tehni4eska gledna to4ka 1.8443 e neprobivae4mo nezavisimo dali shte hodi nagore ili nadolu - dori za nadolu mu triabva korekcia vij grafikata i za dvata kanala e na gore malko ili mnogo
1.30/0.7070=1.8390gbp/usd..........................taka 4e ne barzaiite s gbp
pak ti kazvam osnovnia natisk nagore 6te bade pri AUD EURO i ..................... JPY(TAM E BOJ)
Pusnal sam na realna experta si da kopa na demo za 3 meseca napravi ot +530 do 1717 za meseca na kabela sega samo go sledia a ot petak mi dokara 137p Pisah 4ast ot nego 9 meseca i sega mu se naslagdavam za dalga triabva da slogi tamnosinia to4ka a za kasa tamno 4ervena kombinira graala kostenurkite i bain
Uspeh
KOKO hubavo 4e ima6 gelanie CABELA da TRAGNE PRAV NO MU VIG KROSA eur/gbp patia kam
0.7070 e otkrit taka 4e gbp 6te triabva da iz4aka probiva na 1.30 pri euroto i togava da tragne
Ico 1.30 shte padne i cabela prav shte tragne na gore za eur/jpy - strahotna dvoika za dalga no oshte niama signal az ve4e imam nad 3000$ zaguba ot neia koiato si ia vla4a no sam siguren 4e shte ia izbia
Uspeh
Коментар