If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
razumno si napravil da kupi6 usd/cad .............no drugite ne gi pipaite osobenno kaso euro ili aud (JPY NZD) ne moga da razbera kakvo e tova gelanie za skasiavane na EURO tam ima mnogo pat nagore
VIG USD/CAD e limitiranao i kato 4e li tova nai dobre se vigda vav euro/cad tam mai 4e obarnahme platnata......................................
Spored men za korekcia moge da se vliza dalgi usd/cad ( CAD se iz4erpva kato dvigenie) ili kasi GBP/USD (GBP e pod natisk i pri korekciite e parvi ) .................
Основното събитие, което фокусира днес вниманието е речта на Сноу и срещата на Г20 в края на седмицата. Анализаторите очакват официална съпротива от европейската делегация срещу темповете на поскъпването на еврото, особено към азиатските валути.
В същото време информирани източници от близкото обкръжение на финансовия министър на САЩ- Сноу, потвърждават, че американската администрация одобрява спада на долара. Нивото на бюджетния дефицит в САЩ е на нивото от 1985 г., когато администрацията на Рейгън направи втората значима девалвация на долара в историята на страната.
На никого не съм предлагал да играе без стопове, най-малко на тебе, защото никът ти не ми е
много познат. И досега нямаше да се разбере, че играя без стопове, ако в един момент
не ме ме бяха попитали дали не ми е ударен стопа и тогава се наложи да обяснявам.
Колкото до латиницата, ако ти си вундеркинд и не те затруднява, с останалите може и да не
така. Напротив, призиви да се пише на кирилица са отправяни МНОГОКРАТНО и от
различни хора. Но ако ти влизаш във форума един път месечно, няма как да го знаеш.
Правилно предложение Дон Карлос 10*
Ако може да се направи и нещо по въпроса
с простотията?!
Решението е на администратора.
Каквото зависи от нас,ще се пробваме.
Поздрави и успех
Дон Карлос не ти ли омръзна да въвеждаш революционни идеи .Предпоследната беше да играем без стопове.Живеем във свободна страна .В САЩ дори английският не е признат за официален език и пак живеят хората.Нека всеки пише както иска.
Подкрпям Дон Карлос.
Намирам за разумен призива му.
Коментар
radko
eur/usd
Мисля, че това ще е интересно за всички: Петер Бофингер, един от петимата германски "мъдреци", призова ЕЦБ да интервенира ако еврото премине над $1.30.
Успех на всички.
Коментар