IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Петър ще ходим ли до 1.31?
    Изглежда на там отиваме, а после надолу?
    Какво мислиш?

Коментар

• Евтин $ da ama ne

razumno si napravil da kupi6 usd/cad .............no drugite ne gi pipaite osobenno kaso euro ili aud (JPY NZD) ne moga da razbera kakvo e tova gelanie za skasiavane na EURO tam ima mnogo pat nagore
      VIG USD/CAD e limitiranao i kato 4e li tova nai dobre se vigda vav euro/cad tam mai 4e obarnahme platnata......................................
      Spored men za korekcia moge da se vliza dalgi usd/cad ( CAD se iz4erpva kato dvigenie) ili kasi GBP/USD (GBP e pod natisk i pri korekciite e parvi ) .................

Коментар

• ppp

Може ли да ми цитираш закона за това

Коментар

• Евтин $

Айде на доларите, докато са топли и евтини. Купих $/канадец на 1.188. 5 лота
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Дон Карлос

Няма страшно - ще гризнем пак дръвцето (и аз съм къс вече). Явно има още много СТОПОВЕ за обиране нагоре :-)

Коментар

• СТИГА С ТАЗИ ЛАТИНИЦА И МАЙМУНИЦА!!!

Скъпи Бобо,
              Английският Е ЕДИНСТВЕНИЯТ официален език в САЩ (засега), не знам откъде си я чул тази дивотия.
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Дон Карлос

И КАКВО СТАНА СЕГА ЕВРОПА 'РЕВЕ' , А НА АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА ,ЧЕ ЕВРОТО Е СКЪПО

Коментар

• Дон Карлос

А удвояването ,учетворяването.........у2/на n-ta stepen/ването и за него ли случайно стана дума

Коментар

• ANMART KOMENTAR

Основното събитие, което фокусира днес вниманието е речта на Сноу и срещата на Г20 в края на седмицата. Анализаторите очакват официална съпротива от европейската делегация срещу темповете на поскъпването на еврото, особено към азиатските валути.
                    В същото време информирани източници от близкото обкръжение на финансовия министър на САЩ- Сноу, потвърждават, че американската администрация одобрява спада на долара. Нивото на бюджетния дефицит в САЩ е на нивото от 1985 г., когато администрацията на Рейгън направи втората значима девалвация на долара в историята на страната.

Коментар

• Бобо

На никого не съм предлагал да играе без стопове, най-малко на тебе, защото никът ти не ми е
                      много познат. И досега нямаше да се разбере, че играя без стопове, ако в един момент
                      не ме ме бяха попитали дали не ми е ударен стопа и тогава се наложи да обяснявам.
                      Колкото до латиницата, ако ти си вундеркинд и не те затруднява, с останалите може и да не
                      така. Напротив, призиви да се пише на кирилица са отправяни МНОГОКРАТНО и от
                      различни хора. Но ако ти влизаш във форума един път месечно, няма как да го знаеш.

Коментар

Подкрепям напълно Дон Карлос - изкривиха ми се очите за да прочета постингите ВИ.
                        И все пак в САЩ не пишат на кирилица!))

Коментар

Правилно предложение Дон Карлос 10*
                          Ако може да се направи и нещо по въпроса
                          с простотията?!
                          Решението е на администратора.
                          Каквото зависи от нас,ще се пробваме.
                          Поздрави и успех
                          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Дон Карлос не ти ли омръзна да въвеждаш революционни идеи .Предпоследната беше да играем без стопове.Живеем във свободна страна .В САЩ дори английският не е признат за официален език и пак живеят хората.Нека всеки пише както иска.

Коментар

Подкрпям Дон Карлос.
                              Намирам за разумен призива му.

Коментар

• eur/usd

Мисля, че това ще е интересно за всички: Петер Бофингер, един от петимата германски "мъдреци", призова ЕЦБ да интервенира ако еврото премине над $1.30.
                                Успех на всички.

Коментар

Working...
                                X