IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ФОРЕКС

Не направих предложението си заради това, че в България официалният език е българския.
    Ако някой ме е разбрал така, значи не съм се изразил добре. Sorry, за което.
    Идеята ми беше да се улесни комуникацията, а и да проявим повече уважение към себе
    си и другите.
    Все пак, радвам се, че вече има положителни резултати...
    А сега, моля да обърнем повече внимание на ФОРЕКСА.

Коментар

• eur/usd

Петре, мен наистина ме интересува какво прави Карлос. Най-вече заради оня спор "СЪС ИЛИ БЕЗ СТОПОВЕ". Знаеш принципно какво ми е мнението, но ми е интересно дали все пак не е възможно това да е печеливша стратегия.
      Относно еврото имам някои мисли. Видях, че си влязъл къс и затова ще ги изложа:
      1. Ударен стоп и -37п.
      2. Вчера коментирахме с Пореден на Q-то, че целта на възходящото движение на дневна може да е 1.3045. Там е болинджъра. Коментара беше по повод на стопа ми. Но да слагам ордер на 1.3040 след ударен стоп си е рулетка за мене. А да слагам стопа на 1.3055 е много. Все още не мисля, че е трябвало да го правя.
      3. ЕЦБ твърди, че ще интервенира над 1.30. Според мен не и преди 1.32-35.
      4. Не удължавам, защото мисля, че отдавна съм изпуснал момента.
      5. Сложих отложена къса на 1.2985 със 15п. стоп. Сам можеш да видиш мотивите ми.

Коментар

• ANMART KOMENTAR

Какво стана та пазара спря на това 1,3030? Да не би да е някакво техническо ниво, моля за отговор

Коментар

• ANMART KOMENTAR

AIDE 4e stanah "dosaden" 4AO i LEKA dokato ne ste me emnali za pravopisa

Коментар

• ANMART KOMENTAR

Основното събитие, което фокусира днес вниманието е речта на Сноу и срещата на Г20 в края на седмицата. Анализаторите очакват официална съпротива от европейската делегация срещу темповете на поскъпването на еврото, особено към азиатските валути.
            В същото време информирани източници от близкото обкръжение на финансовия министър на САЩ- Сноу, потвърждават, че американската администрация одобрява спада на долара. Нивото на бюджетния дефицит в САЩ е на нивото от 1985 г., когато администрацията на Рейгън направи втората значима девалвация на долара в историята на страната.

Коментар

• Български език

Нивата от 1.32..-1.33.. не са недостижими до края на годината.
              MOLIA ...........dokraia na GODINATA TA KOI 6TE GI 4aka tolkova .......DO KRAIA NA SEDMICATA e drug vapros

Коментар

• PPP

Петре, познаваме и Българската Конституция. И в нея пише че официалният език на България е Български.
                e ama aide stiga FIOLOGII a tvoeto ime PPP li e ?!??!? ILI RRR?!?!?!?I na KAKAV EZIK E?!?!?!?!?!?!?!?
                A ako me pita6 men vav FOREX ne sa nugni BUKVI I AZBUKI a SAMO i SAMO ...................... 4ISLA taka 4e toia FIOLOGI4EN spor mi omrazna i VI NAPUSKAM za NIAKOLKO 4asa za da si re6ite PROBLEMA (ako tova VI e problemA)

Коментар

• Български език

Коментарите по темата станаха много.
                  Нека всеки направи своя избор.
                  Не е трудно-Flex Type и се пише BP с латински букви.
                  Мисля,че е справедливо и проява на уважение към другите участници във форума
                  използването на кирилицата.

Дайте да обсъждаме пазара.
                  Петър,дай мнение,как ще се отрази фундамента на $.
                  Германците негодуват от високото евро и искат намеса на ЕЦБ на пазара.
                  САЩ не им обръща внимане а Япония също не се намесва(въпреки,че и техните износители плачат).
                  От техническа точка-започва нова вълна на покачване на eur/usd(според мен)
                  Нивата от 1.32..-1.33.. не са недостижими до края на годината.
                  Поздрави
                  Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Бобо

РРР - въпросът беше риторичен.Все пак благодаря ти за отговорът

Коментар

• Бобо

Досега не бях пред компютъра и очаквах тук да прочета какво се е случило след новините в 15.30 но уви няма смислени коментари, а и явно нищо особено не се е случило. Аз продължавам да съм в дълги позиции в евро и паунд. Успех!

Коментар

• qwer

19% и нещо. В този акаунт е само тази позиция.

Коментар

• Бобо

Петре, познаваме и Българската Конституция. И в нея пише че официалният език на България е Български.
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Бобо

Стига безмислени спорове ТУК.Направете си една тема по въпроса и си драпайте езиците.
                            Чудно ми е дали познавате толкова добре и БГ конституция,колкото и Американската ????

Коментар

• english

Не ви ли се струва че този сайт го преврьщате в сайт на факултет по филология...
                              Стига с този спор за официален или не език ...
                              Няма ли друга тема за коментар или това се оказва разтоварващо бягство от действителността????

Коментар

• Петър Караиванов

"Пука" му, разбира се, ама нямам никакво намерение да ти казвам на кого или на кои.
                                Освен това, защо ми се струва, че напоследък все по-често излизаш от темата на форума
                                си и от рамките на добрия тон? Не смяташ ли, че волно или неволно провокираш част
                                от простотиите, които се пишат? От това няма да станеш по-добър търговец. Добър
                                анализатор си, спор няма. Но знаеш ли каква е приликата между добрия анализатор и
                                добрия търговец? Тя е само една - и двамата се занимават по един или друг начин с
                                форекс.

"Бих желал тук да се коментира само движението на валутите,като всеки който желае да направи своята аргументирана прогноза.Надявам се това да стане приятно място за дискусии на участниците на този пазар."

Коментар

Working...
                                X