IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DELTA

nqkoi ima li problem s wrazkata na deltastok. towa mi dawa tracert:

Tracing route to deltastock.bg [193.28.250.37]
    over a maximum of 30 hops:

1

Коментар

• $

Аз повече никога няма да взимам $

Коментар

• $

Varna 2, напълно съм съгласен с теб.
        Аз съм решил да изчакам по-удобен момент за удължаване.
        Ако стане. Ако не стане и утре е ден.

Коментар

• Eur/Usd

ее кво става ще гобесим ли $

Коментар

• e/$-pas

Добро утро supertrader!
            Ако си искрен, а нямам основние да се съмнявам в това, се чудя защо още не си захвърлил Форекса.
            На човек ако не му е приятно да се занимава с това, сигурно много зор вижда?

Коментар

• Varna

В интерес на истината, по-удачния вариант би бил да се изчака една малка корекция и тогава да се удължава. В момента май е по-добре да се стои настрана, но едно удължаване е по-добро от скъсяване. Явно моите доводи за силен долар не вършат работа. Миналата година по това врееме беше същото, добър фундамент и кофти долар.
              Работа и заплата?

Коментар

• e/$-pas

Добро утро . Наистина е касметлия този които , може да си позволи да гледа от страни . Вмомента от тази нощ и аз сам сред тях -нямам нищо отворено . Обаче ако $ падне с 0.5с пак ще загубя 500 лв , е искам да съм пас -писна ми вече ...С нетърпение чакам момента да спра да се занимавам с Форекс и котировки . Като гледам състоянието на сметката ми която е в $ , разбирам че вече доста успешно се справям.Но ми е утегчителна тази работа , точно като всяка друга..
                D.Y.F-091066

Коментар

• Eur/Usd

Земляк, не го приемай като бъркане в работата ти.
                  Струва ми се, че по часовия сме в 5-та вълна, в най-добрия случай. В лошия вариант този отскок отпреди малко е част от корекция.
                  И в двата случая е по-добре да се изчака, ако разбира се споделяш принципа "по-добре да изтърва една печалба, отколкото да реализирам загуба".
                  Освeн това пак на часовия се формира модел на поглъщането, дожи или обесен. След 10мин.ще се види какво е.

Коментар

• ELANA

смяташ че ще се вдигне толкова много ! това нее никак добре

Коментар

• Eur/Usd

Вижте няма начин да не направи опит да се върне под 1.30
                      затова питам

Коментар

• Eur/Usd

Вчера реализирах 30 п. загуба. Позицията беше възможно най-малката, поради големия риск.
                        След пробива мисля, че целта на движението е 1,3130. Днес съм дълъг от 1,3058, стоп 1,3020 и както вече казахр цел 1,3130. Според мен тя няма да бъде достигната днес, а по-вероятно утре или вдругиден.
                        Работа и заплата?

Коментар

• ELANA

Вчера реализирах 30 п. загуба. Позицията беше възможно най-малката, поради големия риск.
                          След пробива мисля, че целта на движението е 1,3130. Днес съм дълъг от 1,3058, стоп 1,3020 и както вече казахр цел 1,3130. Според мен тя няма да бъде достигната днес, а по-вероятно утре или вдругиден.
                          Работа и заплата?

Коментар

• ELANA

Docomo, аз търгувам през Варчев и често задавам въпроси по ICQ. Отговарят ми изключително внимателно и изчерпателно. Страшно се стараят да се държат добре със всичките си клиенти. Те вчера дори и не знаеха, че съм им клиент, но бяха така добри да ми обърнат внимание в 1 часа през нощта.
                            Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Петър, тук ли си?

Абе вчера те питах дали отиваме към 1.31 и ти не ми отговори!!!!

На каво мнение си относно някаква корекция

На мен ми се струва че такава може и да няма преди 1.33

Какво мислиш?

Коментар

• Евтиния

Ха, тоя направо ме разби от смях:

Nov 18. Mr Berry notes that the "endless fixation" of FX players on whether the
                                U.S. will stick to its strong USD policy is seen "bizarre" by Mr Berry, who
                                believes there never was a "strong USD" policy to begin with.
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X