IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Не че ми пука особено, но поисках да прочета вчерашните постинги и установих, че половината са изтрити. Интересно защо е тази дискриминация спрямо някои участници във форума, на какви критерии се базира и какво точно трябва да се пише, за да не се редактират или напълно изтриват постингите? И кой определя правилата? (между другото всичко написано по повод на това, че този форум е платен от тези, които целенасочено убеждават участниците да заемат губещи позиции, е изтрито, което потвърждава тази теза) Според мен това е най-малкото некоректно спрямо четящите форума, а и спрямо участващите в него.

Коментар

• до Коко

Supertrader otkazah se zashtoto vseki moje da si go testva sam no triabva da preprogramira pora4kite zashtoto taka kakto sa pleisnati v yahoo grupata goni 100p i e s mnogo 4uvstvitelen. No e bezmisleno da go pravia zashtoto mojesh da si go izteglish i bez da go puskash da sledish samo to4kite 1-2-3 signali i shte si smetnesh sam

Коментар

• eur/usd

Zdraveite mnogo hora mi pisaha za experta niamam mnogo vreme v momenta no shte se postaraia tia dni da otgovoria na vsi4ki. Versiata koiato e v yahoo e bez vkaran dobar moneymanagement taka 4e triabva da razbirate malko programirane za da si go donastroete. Polzvaite go na toia etap samo za proba ne go puskaite v realna no moje da pravite pora4ki na baza na siniata i 4ervenata to4ki koito kombinirat HolygrailRSI Turtle MACD i dve modifikacii na stokastika kaksto i sma10 wma5 wma20. Pri lipsa na novini rabotiat nai dobre s kabela na 30m s cel max 20p ili nai dobre plavasht stop 15-35p. No e vapros vseki da si go modificira. Vseki iztleglil go vijda kolko e cenen kato minimum risuva suporti resistanci pivoti fibona4ita ganove i vaobshte vsi4ko poznato. Versiata koiato puskam na realna e modificirana edinstveno kato moneymanagement.............Kakto i da e kogato e dovarshena shte pisha
        Uspehi

Коментар

• eur/usd

Момчета и да има корекция това 1.19** ми се струва доста преувеличено. До 1.25** може но никой не знае в края на краищата.

Коментар

• до Коко

А размера на позициите , които е отварял какав е .Беше писал , че е на някакво демо и които иска може да го види как копа , в движение.Ако не те затруднява , отговори и обясни как да стане .
            D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

zatova sam dalag tochno po e/s

Коментар

• eur/usd

ako niakoi ima danni kakav e diala na targoviata s e/d ot pazara na forex -molia da gi dade kakto i na niakoi drugi osnovni dvoiki

Коментар

• eur/usd

Mersi

Коментар

• eur/usd

Usd jpy ima parvi signal za kasa v evroto oshte niama a v kabela ima vtori signal za dalga pri treti kupuvam

Коментар

• za skalpirane- gledach

Благодаря !

Коментар

• eur/usd

KOKO//1.8532 не става ли за long entry? има fakeout на H1?
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

Koko , a za EUr/USD i USD/JPY kakvo kazva experta?

Коментар

• eur/usd

Opaa eto kadev bila dalaverkata. Ottuk dolari ottam paundi iako lapane 6te pada.
                            A kato gledam iako lapane pada na niskite niva. Az se nalapah s paundi na 1.8489 Pa da vidim koj 6te se ocakli utre

Коментар

• eur/usd

Chakam za podhodiasht vhod za dalga v kabela
                              ot v4era Dalga ot 1.8583 zatvorena na 1.8618 +35p
                              Kasa ot 1.8603 zatvorena na 1.8511 + 92p obshto 127p
                              Experta prodalgava da raboti strahotno

Коментар

• eur/usd

Niakoi shte mi obiasni li zashto USD korigira spriamo evropeiskite valuti , a ne spriamo JPY , AUD i NZD . Prilicha mi na intervencia na ECB , a tova znaem do kakvo vodi . Byrzo padane s 150 pipsa i oshte po byrzo kachvane s 250. Spored men v ponedelnik shte otvori s GAP okolo dneshnite maximumi

Коментар

Working...
                                X