IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eXpErT

KOKO daj powe4e info kak ba4ka toq ekspert-ako ima6 jelanie de.

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

a sas niakakva sistema voobchte ot 4-5 rezultatite zasega sa meko kazani dobri

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

mnogo 45denapalen novobranec

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

mislia che dnes ste zatvori na po visoki niva ot tezi v 22.32 zastoto ne uspia da premine sredata na diapazona

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

Успех и на тебе Iwo. Само исках да ти кажа, че не е най-важното да не оставяш ордери, когато не си пред компа, важното р да ги преценяваш правилно. Ама и аз кво се правя на важен, като знам каква риба съм понякога. Iwo, от колко време трейдваш с реални кинти?
            Работа и заплата?

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

ochte edin izvod ot dnes - da ne otvariam pozicia po rano ot 20 min sled kato sam si startiral platformata(vreme za adaptacia)

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

ne izdargah da vidia kak ste zatvori - Varna pozdravivam te s uspechnata sdelka - skromnia mi opit pokazva liuh kogato ne sam pred kompiutara i tova imah vpredvid

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

Имам едно странно чувство, досега излизаха все хубави данни за САЩ и долара ядеше дървото. Сега дядката направо го закопа, а гущера взе да се окопитва. Не че има някакво значение, просто констатирам странностите на пазара.

Позициите ми днес:
                  1. Покупка от 1,2960, затворена на 1,3027 с 67 п. печалба.
                  2. Продажба от 1,3060, затворена на 1,3010 с 50 п. печалба.

А вчера се бях зарекъл днес да не играя. Луда работа!
                  Аз съм дотук за днес, успех в оставащите час и нещо.
                  Работа и заплата?

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

Kas sam v kabel sashto ot 1.8555

Коментар

• Eur/Usd за Iwo

Бате Iwo, както виждаш ордерът ми за продажба от 1,3060 беше повече от удачен, въпреки че не бях пред компа. Ти говориш за игра на нива, пък нещо хич не ми схвана мисълта
                      Работа и заплата?

Коментар

• eXpErT

Благодаря

Коментар

• eXpErT

Пусни ми майл
                          Преди малко експерта направи 20 п на евро долар но това всички го виждждате той даде сигнал с шорт от 3038

Коментар

• eXpErT

Коко , ако не ти представлява трудност пусни линка за експерта . Снощи някой пусна линк но за съжаление нищо не се отвори .

Коментар

• eXpErT

Eto i dneshnia rezultat ot igrata na eksperta - kakto obiknovenno blestiashta toest kolkoto da se ma4i vse oshte ne moje da padne na profit pod 20p

Коментар

• USD/JPY

FX-cтратег Майкл Вулфолк из Bank of New York говорит, что сегодняшняя речь Гринспена была "гораздо менее оптимистичной", чем предыдущие подобные. Он критикует его речь, отмечая, что "имеется немного свидетельств, позволяющих предлагать, что сокращение бюджетного дефицита является коррелированым с усовершенствованием сальдо по текущим операциям". Вулфолк также говорит, что Гринспен указал на изучение Фед экономической модели Каролины Фройнд, согласно которой "обычно саморегулирование дефицита текущего счета среди промышленных наций начинается, когда дефицит по текущим операциям достигает приблизительно 5.0 % ВВП (у США в настоящий момент, по разным оценкам, - 5 или 6 % ВВП - прим. PFS), что связано с замедлением роста доходов и 10-20 % - ным реальным обесцениванием валюты", и Вулфолк, в этой связи, задается вопросом, не тот ли сейчас как раз момент для доллар

Коментар

Working...
                                X