IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Do Koko

Все още не зная със сигурност.В момента чакам обратен сигнал за посока 1.88 .Надявам се,че имаш експерт-ако ли не по-късно ще те уведомя!

Коментар

• Do Petar

Petre , nedei vika Chikago , che toku vij EUR/usd probilo 1.3050 i pak shte revne 1.19))

Коментар

• Do Koko

Koko , koga mislish da zatvariash kysite GBP/USD , az otvorih edni na 1.8718 , dobavih na 1.8690 , stopa mi e na 1.8680 , ama mai niama potencial za nadolu , kakvo misli experta?

Коментар

• Do Petar

miro - не визирах теб, а говорех по принцип.
          1.ЦБ(централните банки) за разлика от Търговските , не са създадени да печелят или губят, а за да РЕГУЛИРАТ макроикономиката на съответната страна(М1,М2,М3 и тнт)
          2.Всяка една ИНТЕРВЕНЦИЯ е 100% ЗАГУБА от курсови разлика за ЦБ провеждаща интервенцията
          3.95% от интервенциите са безуспешни когато не са в синхрон с поне още една голяма ЦБ (имам в предвид ФЕД,ЕЦБ,БоЯ)
          4.На нито една ЦБ не и пука за спот курсът когато реши да прминава от една валута в друга. Факторите които са съществени за този процес обикновенно са ПОЛИТИЧЕСКИ , а не икономически.
          5.След трансформацията на огромни количества "парични потоци" е много наивно да се смята че дадена ЦБ ще започне обратният процес, само заради 2,3 , 5 или 10% обезценяване на една валута спрямо друга.Обикновенно ресурсът се инвестира в ниско рисков и дългосроен бонд.Всяко едно преждевременно оттегляне от тази операция, на практика ще я обезмисли
          6......
          Пак взех да пиша твърде много. Но можете да заложите на стратегията на "Чикаго" например - ще ви стискам палци :-)
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Do Petar

Ne sam kazal 4e Rusiq i Kitai nqma da izberat evroto, prosto
            Se samnqvam 4e shte go napravqt ot tezi niva.
            A i kogato reshat da go pravqt nqma da go obqvqvat predvaritelno, nali?

Коментар

• Do Miro

Чета написаното в тази тема и все повече се убеждавам че този сайт се скапва. Хубавото на физиката и законите е че празнини ( Гапове) не се допускат - като във Форекса - Гапът винаги се плни.
              Как едно смислено нещо за цял ден не прочетох.Не пейстнато и копирано, а лично мнение изградено на базата на анализа - политически , икономически и технически. С изключение на Марио и КОКО всичко останало е бла,бла,бла,бла......като ще ми се,трябва,няма интерес и тнт простотии.
              В тази връзка на зададените риторични въпроси ще се опитам да дам своят личен отговор.
              КОЙ няма интерес от скъпо евро? - Отговор - ЕМИТЕНТЪТ (ЕЦБ , ЕЗ и членките)
              КОЙ ИМА интерес от СКЪПО евро? - СПЕКУЛАНТИТЕ (сиреч,САЩ,Япония,Китай,Русия)
              Защо $ пада ? - Отговор - защото САЩ така искат
              Защо КИтай и Русия бягат в евро ? - защото е по-сигурна валута(от политическа гледна точка)
              Защо да не се осланяме на тех.анализ - защото той е следствие и графично изражение на политически решения и икономически Факти.Когато последните 2 фактора се развият по-динамично, тех.анализ неможе да отчете динамиката на тези събития в реално време, а ги давя със забавяне.
              ......................................

Мога да продължа до утре сутринта, но то ще вземе да стане учебно помагало........

Who the fukin Alis ? - answer : ask the Smoukie

Коментар

• Do iwo

iwo moito mom4e vij ot kade sam napravil popra4ka i togava govori

Коментар

• news

Вашингтон. Съветникът по икономическите въпроси на американския президент Джордж Буш Стивън Фридмън възнамерява до края на годината да се оттегли от своя пост, предаде РИА Новости. Фридмън беше назначен за икономически съветник през декември 2002 година.

Коментар

• Do supertrader

Znam 4e tezi iscepki dvizeha kursa dnes.
                    Prosto si mislq 4e nqma dago napravqt ot tezi niva.

Коментар

• Do Miro

Te predizvikaxa dneshniia spad na dolara , tova e info koeto teche v momenta -razrovi se , i na ym ne im minava na gorkite da kypyvat dolari , az zatova pisax che ochakvam i arabite da obiiaviiat che shte prodavat petrola v euro .A ako stava vapros za tova kakvo misliia - nishto ne misliia po vsichko lichi che nikoi ne shte da si darji parite vav valyta , koiiato devalvira , ili se obezceniiava . Ot us sa vinovni za tova razni falshivi deficiti i drygi izmislici sa si tiiaxno proizvodstvo i po tochno na byshovata administraciia , te iiako admirirat biznesa-us corporaciite texnite interesi sa vsiia i vsiio .A zabeleji kolko infantilni sa meracite im kitaiskoto proizvodstvo da se prodava v evropa , zashtoto to e proizvodstvo na us corp. i decata sa naiiasno , ama kak shte stane i koga - kato cafnat nalamite. A Kitaiskata darjava si e kyky ot vsiiakade shte prodavat za euro sigyrno. S drygi dymi niiamam dymi - tiia neshto ne se razbirat i vseki pravi kakvoto my doide na akala , nie sme day treidari a te day ikonomisti .Lydi sa tezi , koito sa gi izbrali i tozi Bysh e goliiam kayboi , i poneje reket se vixri ot strana na xorata my vij vsichki kak my otgovariiat....
                      D.Y.F-091066

Коментар

• KOKO

procenta e nared - sto se otnasia do zagubata tia e chast ot igrata - ste se radvam ako uspeech-prosto pri vsiaka sistema -ochte poveche ako e dobra moge da se pecheli stiga riska da e pricenen

Коментар

• KOKO

Иво
                          1.Ако гледаш внимателно аз няма да съм на загуба - вече съм на плюс с добра печалба
                          2. това го чакам от доста време
                          3.не ми говори за мениджмънт а просто гледай
                          4. играя с 3% от акаунта

Коментар

• KOKO

koko tova koeto cheta za razvitieto na tradera v malko po razlichen variant ot tozi koito mi beche pratil - me kara da ti postvam dva saveta ot tova koeto sam zapomnil- 1 .obarni vnimanie na monay menagmenta 2. pravi si izvadka na sdelkite po periodi - prosto priatelski savet nichto poveche

Коментар

• KOKO

id2 от 1.8705 но знай че съм на няколко водки така че следвам експерта който надявам се и ти имаш за малко съм на къса и чакам дълъг момент
                              Успех
                              ПС
                              Преди време подведох няколко човека в подобно състояьние но сега следя само ехрерта и нищо друго и тогава правя поръчки а иначе чакам удобен момент за 1.88

Коментар

• EURO

prosto v sveta ima prekaleno mnogo dolari v obrastenie a vsichko koeto e v izlichek rano ili kasno se obezceniava

Коментар

Working...
                                X