If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cable is holding above 1.8775 (prior resistance level) ahead of the 13:30GMT
unveiling of US October durable goods orders, alongside weekly jobless claims,
as it consolidates gains to the nine-month peak of 1.8813 scaled during the
London morning.
Durable goods are forecast +0.5%, with jobless claims expected at 335k.
Better-than-expected data could spur some profit-taking on long positions, but
dip buyers will likely emerge and base any break below 1.8775.
Indeed, if USD-negative sentiment persists, 1.9140 (February"s 12-year high) may
be revisited by year-end.
Иване идеята е отиграване на математически вероятности но модела още не е завършен така че на тоя етап не е активен код който влияе на решението а е само едно потвърждение. До месец ще пусна mql кода а иначе за експеримент ще пусна последната му версия в реална с малка сума може би другата седмица в СТС като принцип съм говорил с инвестора да поства резултатите.
Успехи
Коментар
EUR/USD
Varna 2 - не се кахъри. Аз пък нямах нет до 14.00ч. вчера и изпуснах да се кача на влака.Е не съвсем - имах едни дълги паунд/йена , но другото неможах да отиграя.
"Всяка изпусната риба, е най-голямата" - Китайска мъдрост :-)
Успех на всички Спекуланти
Петре, точно така беше. Май обаче ти ще излезеш прав.
Голяма работа, просто виждах светлина в края на тунела, пък то се оказал няква мижава лампичка.
Така или иначе посоката не ме вълнува особено, важното е ние да сме в същото направление. А само като си помисля, че вчера имах позиция от 1,3002 и ми удари стопа за 2 пипа, още ми държи топло и много ме е яд за изтърваната печалба.
Чакам удачен момент за къса на кабела това което си го търсеше тая седмица си го намери а другата седмица ще видим не е невъзможно да видим 1.9140
Марио правиш страхотни анализи но това 1.4++ ми хареса много - на седмична си прав а ако погледнеш на месечна ще видиш 3.7++ не знам къде да намеря годишна но сигурно там ще се види 10++
Та идеята ми е не да те оборвам още по-малко да ти давам акъл/ти си го имаш достатъчно/ а да ти предложа да го отиграеш с опция това чудо ем ще ти е по-ефтино ем купона ще е по-голям
Успех
aide na kysite kabeli ot 1.88 stop 1.883/move it down/
Коментар
суиси
Varna 2 - :-)
А какъв беше баса, че съм забравил?
Миналата седмица едно момче с което се бяхме хванали на бас на една бутилка "Джак" ми я даде :-)
С теб май се бяхме хванали на бас че първо ще видим 1.32 преди 1.26 или беше друго ?
Поздрави и успех
Вчера много сглупих и реших, че мога да спечеля от дълги франкове, обаче гризнах дръвцето. Петре, вече започвам да събирам пари за баса :-). Съгласен съм за продажбата на евра от 1,3150, и при края на корекцията купувам с всички сили. Не знам как се подлъгах да удължавам франка, много съм кух.
Моя ордер за продажба обаче е от 1,3140, стоп - новия връх, цел 1,3070.
Коментар