IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• news

bad or good for the dollar?

Коментар

• do Koko

Cable is holding above 1.8775 (prior resistance level) ahead of the 13:30GMT
      unveiling of US October durable goods orders, alongside weekly jobless claims,
      as it consolidates gains to the nine-month peak of 1.8813 scaled during the
      London morning.
      Durable goods are forecast +0.5%, with jobless claims expected at 335k.
      Better-than-expected data could spur some profit-taking on long positions, but
      dip buyers will likely emerge and base any break below 1.8775.
      Indeed, if USD-negative sentiment persists, 1.9140 (February"s 12-year high) may
      be revisited by year-end.

Коментар

• do Koko

Имам първи сигнал за къса при трети влизам с цели 1.8775 - 1.8725/30 (вчерашното high) и 1.8700

Коментар

• do Koko

Иване идеята е отиграване на математически вероятности но модела още не е завършен така че на тоя етап не е активен код който влияе на решението а е само едно потвърждение. До месец ще пусна mql кода а иначе за експеримент ще пусна последната му версия в реална с малка сума може би другата седмица в СТС като принцип съм говорил с инвестора да поства резултатите.
          Успехи

Коментар

• EUR/USD

Varna 2 - не се кахъри. Аз пък нямах нет до 14.00ч. вчера и изпуснах да се кача на влака.Е не съвсем - имах едни дълги паунд/йена , но другото неможах да отиграя.
            "Всяка изпусната риба, е най-голямата" - Китайска мъдрост :-)
            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

Петре, точно така беше. Май обаче ти ще излезеш прав.
              Голяма работа, просто виждах светлина в края на тунела, пък то се оказал няква мижава лампичка.
              Така или иначе посоката не ме вълнува особено, важното е ние да сме в същото направление. А само като си помисля, че вчера имах позиция от 1,3002 и ми удари стопа за 2 пипа, още ми държи топло и много ме е яд за изтърваната печалба.
              Работа и заплата?

Коментар

• суиси

Чакам удачен момент за къса на кабела това което си го търсеше тая седмица си го намери а другата седмица ще видим не е невъзможно да видим 1.9140

Марио правиш страхотни анализи но това 1.4++ ми хареса много - на седмична си прав а ако погледнеш на месечна ще видиш 3.7++ не знам къде да намеря годишна но сигурно там ще се види 10++
                Та идеята ми е не да те оборвам още по-малко да ти давам акъл/ти си го имаш достатъчно/ а да ти предложа да го отиграеш с опция това чудо ем ще ти е по-ефтино ем купона ще е по-голям
                Успех

Коментар

• кабели

aide na kysite kabeli ot 1.88 stop 1.883/move it down/

Коментар

• суиси

Varna 2 - :-)
                    А какъв беше баса, че съм забравил?
                    Миналата седмица едно момче с което се бяхме хванали на бас на една бутилка "Джак" ми я даде :-)
                    С теб май се бяхме хванали на бас че първо ще видим 1.32 преди 1.26 или беше друго ?
                    Поздрави и успех

Коментар

• суиси

Вчера много сглупих и реших, че мога да спечеля от дълги франкове, обаче гризнах дръвцето. Петре, вече започвам да събирам пари за баса :-). Съгласен съм за продажбата на евра от 1,3150, и при края на корекцията купувам с всички сили. Не знам как се подлъгах да удължавам франка, много съм кух.
                      Моя ордер за продажба обаче е от 1,3140, стоп - новия връх, цел 1,3070.
                      Работа и заплата?

Коментар

• суиси

Da vidiah, tochnostiah da ti pisha, che sum na protivopolozno mnenie, no v ramkite na denia.

Коментар

• суиси

GGG - за сега без СТОП - хеджирана е с къси Е/$

Коментар

• суиси

Kude ste mu slagash stopa na usd/chf. Az sum dulug tochno ot sustata cena. GL

Коментар

• ЙЕНА

Продажба на Е/$ от 1.3150 - шутинг стар на 1ч.
                              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• ЙЕНА

oivorih kasa po yena - nadiavam se na po seriozen probiv-mersi petre

Коментар

Working...
                                X