IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

На тая база сеполучава
    Р 1.3329 1.3371 1.3426 1.3493 1.3537
    С 1.3182 1.3074 1.3005 1.2972 1.2884

Коментар

• EURUSD

911 да но ти смяташ на база 26ти отваряне 1.3226 високо 1.3329 ниско 1.3182 затваряне 1.3293 а аз смятам на база седмична съответно 1.3034 1.3329 1.2972 1.3293 и ползвам ест тиме

Коментар

• EURUSD

R1 -1.3350 R2 - 1.3405
        S1 - 1.3215 S2 - 1.3130

pivot point - 1.3213

Коментар

• За живота, вселената и всичко останало

Bnight нямам време за съжаление в последните дни. Ще ти пиша като се оправя.
          Що се отнася до това което писах за долара то е отправна точка - мисля че и тази седмица ще е по-добре да се играе с кабела. Бог да пази кралицата.
          Нарисувай си следното и ще разбереш защо. Резистънси 1.8957/61.8% от 1.9035-1.8830/ 1.8967/66.6%/
          1.8987/76.4% все от същото/ 1.9035/11.26.04/ 1.9140/2.18.04/ и съответно съпортите 1.8830/11.26.04/ 1.8828-89/1.8191от10.28.04 1.8302 от11.5.04/ 1.8765/07.19.04/ 1.8641 1.8592 1.8567 1.8517 1.8486 1.8465/11.19.04/ Идеята е да се огледаме за подходящ вход за 1.9140. Това си е само идея за тема да размислиш.
          Успехи ще пиша

Коментар

• експерта

bgnight prati mi meila si . s exp. sam gotov , mnogo mi e bilo zle PC-to, ama dnes e den za xigiena, shte se zanimavam s pochistvaneto na vsichki mashinki, na onzi meil xpir@abv.bg
            D.Y.F-091066

Коментар

• експерта

Инсталирах си експерта и графиката ми излиза черно бяла и няма никакви червени и сини точки за минали периоди. Как би трябвало да изгледа? Някой може ли да ми помогне!
              Благодаря предварително.

Коментар

KOKO i moqta ideq za eur/usd e takava v smisal 6te gonq 1,35 i 6te se opitam da prepe4eliq ne6to Ti 6te6e da mi pra6ta6 mail kakvo stana.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• за отговора благодаря

supertrader np za ni6to dano sym ti bil polezen iny4e mi prati mail s malko pove4e info za sebe si.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• за отговора благодаря

Сега ще опитвам , но първо ще чистя харда тотално , ще ми отнеме доста време , ако успея да го инсталирам ще пиша , ако ли не пак . Още веднъж ти благодаря , за отговора...
                    D.Y.F-091066

Коментар

КОКО мисля, че обиждаш форума и всички негови участници наричайки го ЧАТ.
                      Пак ти казвам - като не ти харесва, търси проблемите в себе си.

Коментар

КОКО, ти пък тъй си се светнал за живота, мама, че чак ти избива.
                        Айде като не ти харесва, беж към ПО-КОНСТРУКТИВНИТЕ ФОРУМИ дето тъй обичаш да ни ги хвалиш.

Коментар

Марио имах един съдружник преди време Евгени който се повтаряше - не се коси оти дека ке ти мине.
                          Уважавам начина ти на разсъждение така че няма защо да променяш нещо в стилът на писане особено в тоя чат. Пускам ти един пдф файл на майла с идеите на ония хора и моля за коментар по майла
                          Успехи

Коментар

За тези които не са чели Пътеводителя на галактическият стопаджия ще поясня че отговора на най-важният въпрос за живота вселената и всичко останало е 42. Отговорът е ясен но се оказа че никой не знае какъв е въпроса. Този форум ми прилича на този случай- всички знаят отговорите но май никой не знае какъв е въпроса.
                            Загубих доста време за да се опитам да обобщя фундамента и техниката за следващата седмица заедно с графики и на база на информация и дискусии водени в други по-конструктивни форуми - заблуждавайки се че може и да е полезно на някого но май всички знаете отговора.....

Успехи
                            Все пак с две думи смятам че е възможна интервенция от нива 1.35-1.40 така че е опасно но поне до там може да се изкара някой пип.
                            Първа цел 1.3371 следваща 1.3426 и изход около 1.3493-1.3537 където има много фибота за чупене. На долу възможен спад до 1.2972-1.3005.
                            Успех

Коментар

• Do bgnight

zna4i supertrader eto kakva e sistemata za instal na expert-a.Zna4i razarhivirai vsi4ki failove v edna papka. Sled tova fail-a 1E.exp go kopira6 v direktoriqta kadeto e metatrader pod direktoriq experts primer c:\program files\metatrader\experts vsi4ki ostanali failove koito sa .exp se kopirat v c:\program files\metatrader\EXPERTS\INDICATORS ili tam kadeto ti e metatrader-a vijda6 v koq papka i nakraiq ima edin fail
                              1E.tmp nego go postavq6 v c:\program files\metatrader\PROFILES\TEMPLATE i sled tova puska6 metatrader-a zarejegda6 si grafikata i se nadqvam znae6 kak se otvarq 6ablon na grafikite v smisal desen klik vyrhu grafikata otvori template i otvarq6 tozi fail 1E.tmp i grafikata ti stava s expert-a. Ako ima6 o6te vyprosi mi prati edin mail.

Коментар

• Do bgnight

Ako, имаш възможност , пусни един пост как да се инсталира експерта , но с такива указания като за човек който е много зле с компютрите , визирам себе си като такъв . Рс-то ми е много натоварено с много програми дето си пречат една на друга вече и сега съм решил да ги изчистя , само и само да инсталирам експерта . В момента Акробата ми е направил фаиловете на експерта на " акробатски"- не знам нормално ли е????
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X