IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за отговора благодаря

Petar imam edno priatel4e moje da te uredi za toia mercedes na taia cena samo ne e jelatelno da izlizash ot balgaria. Imah edno neveroiatno gadje predi vreme - manikenka i ne struvashe pari naprotiv okaza se 4e e i umna i daje sled kato se skarahme s neia oshte rabotim savmestno i pravim pari. A za softuera az sam daval tuk niakolko pati paroli za neshta koito ina4e struvat dosta pari - primerno novini. Ta ideiata mi e ne 4e e nevazmojno a moje da se slu4i samo v bg

Коментар

• за отговора благодаря

taklamakan - хубавите неща са скъпи,хубавите жени - още повече, а хубав и БЕЗПЛАТЕН софтуеър в реално време - НЯМА. Ти от какво мислиш се издържат Ройтерс,Телерейт,Блумбърг и всички останали сериозни имена в този бизнес?Само от реклама ли?
      Дори куците ДБЦ струват 300$ на месец.
      Не бъди наивен.Всяко добро начинание или продукт струва пари.
      Въпросът ти ако го перефразираме за коли би звучал по следният начин.-"Може ли някой да ми каже от къде мога да си купя нов Мерцедес С-500 за 10000$ " ? - Отговор - от никъде.
      Сполай ти и мисли преди да питаш :-)

Коментар

• Do Mario

Mario twyrde mnogo wreme gubish da otgowaryash na razni cigani ,sigani, romi ,bokowci i drugi bokluci.
        Tyahnata cel e yasna .Tozi forum da ne syshestwuwa ili ako syshtestwuwa da byde na tolkowa nisko niwo
        che da e bezpolezen.Zatowa edinstwenoto lekarstwo e ...ignore..

Коментар

• за отговора благодаря

bnight,знам че има много програми ,само че те са или платени,или изкарват котировките с по 15-20
          минути закъснение-става въпрос за котировки и графики на фондови пазари,а не за форекса.
          Ако ти знаеш някоя или някои програми свободно и да котират и показват графики в релно
          време и без нито секунда закъснение-ще ти бъда много благодарен,ако ми изпратиш линк или
          начин,по който да се сдобия с такава.
          И за да не пълним форума-меила ми е:nikitrdulgerov@abv.bg:ICQ-304292346.

Коментар

• За живота, вселената и всичко останало

Prifesor sin90, това значи ли че си къс в EURUSD?

Коментар

EUR e nadzeneno ot gledna tochka na pariteta na pokupatelnite sili. Visokata cena se poddurja ot finansivite potoci koito izbiagaha i produljavat da biagat ot USD. ECB veche gi boli glavata siguren sum

Коментар

За тези които не са чели Пътеводителя на галактическият стопаджия ще поясня че отговора на най-важният въпрос за живота вселената и всичко останало е 42. Отговорът е ясен но се оказа че никой не знае какъв е въпроса. Този форум ми прилича на този случай- всички знаят отговорите но май никой не знае какъв е въпроса.
                Загубих доста време за да се опитам да обобщя фундамента и техниката за следващата седмица заедно с графики и на база на информация и дискусии водени в други по-конструктивни форуми - заблуждавайки се че може и да е полезно на някого но май всички знаете отговора.....
                коко това по какъв повод го казваш -не се разбра извинявай

Коментар

• Metastock

до Николай
                  гледам че питаш няколко пъти за метастокс.........майна.не знам што ама ако е за платформа,што не си точнеш мета трейдър от metaquotes.net и рипай върху вълната.Ако не съм разбрал защо питаш прощавай.

Коментар

• Metastock

Molq vi kajete mi otkade moga da si namerq Metastock?

Коментар

• експерта

Добро утро,добър ден,добър вечер и успех на всички спекуланти.
                      Тоа експерт си е пълен джак пот ебати.Т'ва не е истина.Някой ше каже ли дали се настройва нешто в "настройки"(стоп,бала,...).
                      мерси предварително.

Коментар

• MQL

Zvan kakvo imash v predvid ot max tekusht bar - shte se polu4i greshka zashtoto toi e aktiven mojesh da napishesh max ot predhoden kam max ot popredhoden - no kakto i da e opishi mi kakvo iskash da opishesh kato operacia i shte ti go pusna na maila - molia te pishi na maila mi

Коментар

• MQL

Da, tks ,loshoto e samo , che e bez grafikite

Коментар

• MQL

zvan poluchi li onazi knijka na bill na maila?

Коментар

• MQL

Imam nujda ot help:
                              Kakvo triabva da napisha v Expert za MetaTrader za da polucha rezultat:
                              Max ot tekushtia bar da bade izvadena ot Max za prednia bar.
                              Tks

Коментар

• EURUSD

Точно.

Коментар

Working...
                                X