If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Seafoam,
остават 8 мин.
Имаш ли данни за дългите в usd/jpy като %
или количество?
Поздрави
Това не е предпоставка за търговия!!
Коментар
bonano
задачка
solar,ако играеш с 5% от марджин депозита си печалбата /от марджина с който си участвал/ може да ти е и 200%.Тогава пък те питам аз колко% ще е печалбата за целия депозит?
Искам да кажа ако примерно си отворя акаунт с 1000$ депозит, какъв процент от тях е разумно да рискувам в всяка сделка, за да е минимален риска от фалит, ако отварям и затварям средно по една позиция на ден.
Защото ако се заредят няколко несполучливи сделки и от всяка губя по 300$ (30%), след 2-3 такива сделки ще съм приключил с акаунта.
Рискуването на 5% и търговията с 5% от маржина май са 2 различни неща. Първото е стопиране на позиция и drawdown 5%, второто - процент на гаранционната сума от общата. Поправете ме, ако бъркам.
The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат
Сегодня фокус рынка будет направлен на публикацию отчета Банка Японии по интервенциям на FX в ноябре, он должен пролить свет на вопрос о том, входил ли BoJ на рынок в прошлую пятницу или вообще в текущем месяце. Отчет выйдет в 10.00 GMT (13.00 мск.). Многие эксперты скептичны в отношении возможности проведения интервенций, так как Япония не проводила интервенций с апреля текущего года. "Но, если отчет покажет, что они входили в рынок, то настроение рынка поменяется", - говорит Ушида из Sumitomo Trust. "Не думаю, что они провели интервенцию, но если это было, то рынок получит сюрприз", - считает Наоми Финк из BNP Paribas.
Добро утро и успех на всички!
И моето мнение е, че резултата трябва да се изразява в пипове. Но не сборни от отделните лотове, а като реално отражение на движението на пазара, защото 200 пипа се две фигури а такова движение не е имало от вчера до сега. А ако лотовете бяха по 2К тогава пиповете 5000 ли трябва да бъдат???
Съгласен съм,че в пип е по добре.
Какво значение има колко ще напишеш,че си спечелил като сума?
Да не мислите,че някой ще повярва?
Всеки знае себе си и играе според сметката си.
Успех
Добро утро и успешен ден от мен.
Все пак с пипсове е по-добре.Докато не се научим да гледаме на сделките в процентно отношение,няма да сме обективни във вземането на решения.
Успех.
Коментар
Баламата
Резултати
Уточнявам, при моята сметка един пипс е един долар, т.е. играя с лотове от 10 000 валутни единици.
Коментар