IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/s

Браво Иво,радвам се за теб 10*
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• e/s

smetkata mi e +53% ot edna edinstvena pozicia za dva dena - rusnacite imat edno izrechenie -echco ne vecher- do 12 se nadiavam da e +100%

Коментар

• e/s

Марио благодаря много добре - трета поредна много успешна седмица отдавна не ми се беше случвало.
        По-късно ще пиша още неща сега съм малко зает.

Коментар

• e/s

Варна2,ина теб също 10*

Коментар

• e/s

Видях 81п поздравления

Коментар

• e/s

На спечелилите честито 10*
              КОКО,
              Казвай как си?

Коментар

• :..

Дори за скалпър % от акаунта, който ангажираш е твърде голям

Коментар

• e/s

Искам само да отбележа че играта ми в ауда е вън от всякаква логика и нямам логична причина да я правя. Имам по скоро сантиментална такава така че никой да не се съобразява с нея

Коментар

Скалпирам, обикновено така правя повече пари отколкото при по-дълосрочни позиции с по-малки залози. От 01.11.2004 до 15.11.2004 добави със скалпиране 46% към сметката. Оттоава ирая с малко интрадей или за макс. 2 дни и отначало дръпна назад, та чак сеа се връщам на ситуацията от 15.11.2004. За месеца съм 42% оторе.
                    Работа и заплата?

Коментар

• e/s

Иво 1.3495 е максимум като примерена цел за сега но нещо нафтата ме тревожи но в неделя ще постна идеи за другата седмица - тая от всички 6 двойки само еврото се издъни и не стигна 1.35

Коментар

• e/s

koko imam akount ot 1.3280 dalag , koito ste zatvoria na 1.36-nadiavam se do 15 dena -zasega sam 58 pipsa + a v procenti 40% ot akounta + na 1.36 ste sam + 300% a tove ste stane - kagi mi nechto po dobro kato sistema - tuk prosto nacelvach nastroenieto na pazara igraech po trenda i ne barzach -niama stopove -niama analizi, niama nervi

Коментар

Дано все така да я познаваш

Коментар

• KOKO

Не още според мен
                            Варна аз рискувах малко на ауд но ще видим - проблема е че всички се гласяха за много надолу но малко не му достигна да удари големите стопове. Ако имахме 250к ти гарантирам че едно 150п не мърдаха надолу от раз - но пък и много хора се усетиха като излезнаха канадските данни
                            Успех

Коментар

• KOKO

Варна, как ще търгуваш с половината сметка?

Коментар

По принцип о правя, но днес си има вече позиция. А и кофти спомени имам от такива изпълнения от лятото. Просто мноо внимателно анализирам информацията преди данните и си правя позицийка предварително. От лятото все познавам посоката(ако има такава) при NFP.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X