If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам само да отбележа че играта ми в ауда е вън от всякаква логика и нямам логична причина да я правя. Имам по скоро сантиментална такава така че никой да не се съобразява с нея
Скалпирам, обикновено така правя повече пари отколкото при по-дълосрочни позиции с по-малки залози. От 01.11.2004 до 15.11.2004 добави със скалпиране 46% към сметката. Оттоава ирая с малко интрадей или за макс. 2 дни и отначало дръпна назад, та чак сеа се връщам на ситуацията от 15.11.2004. За месеца съм 42% оторе.
Иво 1.3495 е максимум като примерена цел за сега но нещо нафтата ме тревожи но в неделя ще постна идеи за другата седмица - тая от всички 6 двойки само еврото се издъни и не стигна 1.35
koko imam akount ot 1.3280 dalag , koito ste zatvoria na 1.36-nadiavam se do 15 dena -zasega sam 58 pipsa + a v procenti 40% ot akounta + na 1.36 ste sam + 300% a tove ste stane - kagi mi nechto po dobro kato sistema - tuk prosto nacelvach nastroenieto na pazara igraech po trenda i ne barzach -niama stopove -niama analizi, niama nervi
Не още според мен
Варна аз рискувах малко на ауд но ще видим - проблема е че всички се гласяха за много надолу но малко не му достигна да удари големите стопове. Ако имахме 250к ти гарантирам че едно 150п не мърдаха надолу от раз - но пък и много хора се усетиха като излезнаха канадските данни
Успех
По принцип о правя, но днес си има вече позиция. А и кофти спомени имам от такива изпълнения от лятото. Просто мноо внимателно анализирам информацията преди данните и си правя позицийка предварително. От лятото все познавам посоката(ако има такава) при NFP.
Коментар