IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабел

Продажба (добавка към 2лота на цена 1,9250 от сряда) на 1 лот (10к) от 1,9439.
    Нова средна цена 1,9313. Тайно се надявам , че ще видим нива около 1,9630-70 (другата седмица) преди да започне корекцията за да мога да натоваря каруцата за надолу. Таргет 1,89++

Коментар

• кабел

meketo - ще си позволя да ти отговоря на въпроса отправен към КОКО без да зная неговото мнение предварително,за което моля да ме извините и двамата.
      Структурата на една банка е направена така че да има контрол над средствата, слагат се лимити на отворени позиции които всеки дилър може да държи и да ролва, предварително са зададени стоповете (в %) и още куп неща които да не позволяват своеволия.Разбира се няма 100% гаранция - да си спомним '95г. и Беърингс.

Коментар

• кабел

KOKO moje li da otdeli6 malko vreme i da spodeli6 tvoeto mnenie za edna idea koiato moje da se dorazvie .Nai ve4e za edin ekip ot igra4i,dopalvaiki se da ignorirat 4ast ot riskovete ,pro4etoh 4e ti pravi6 ne6to podobno v Pleven no dokolkoto razbrah kintite sa tvoi kak 6te gi motivira6 da paziat kapitala.

Коментар

• кабел

SPEKO - и на мен така ми се струваше.Чисто технически кабела е за ниво 1.8870/8920 но - пазарът определя това - не ние.

Коментар

• кабел

КОКО - не съм си и помислял че си се заяждал.Не сме в детската градина,я? И както казах - фактите говорят . Ще чакам да се обадиш ;-)
            Лека вечер и приятен уикенд на всички Спекуланти

Коментар

• кабел

Петър за кабела ми се струва, че по лош не множеше да стане
              е и за това си мисля "корекция"

Коментар

• кабел

Петър уважавам знанията и опита ти. Не се заяждах с теб а ти направих предложение заради другите във форума.
                Хайде приятен уикенд и ще ти се обадя скоро

Коментар

• кабел

КОКО - в последният момент - буквално, пласирах ордера за покупка в евро/$ в 15.29
                  От тогава само гледам и не пиша защото няма какво да кажа.За днес моделът с поръчките се запази до 15.30 така че не смятам че съм сгрешил.А след новини в петък(те и за това им викат фигури) едва ли някой може да се ангажира с нещо конкретно.И ти до колкото си спомням щеше да скъсяваш над 250К , ама видя какви данни излязоха.
                  Не се засягам защото фактите са на твоя страна.Аз не съм пророк Илия, а правя анализи на база графики, икономически и политически новини.Едва ли някой е предполагал за 5 бомби днес в Мадрид ?
                  Успех на всикчки Спекуланти

Коментар

• vzrivove

supertrader e prav 4e tazi igra se igrae samo s jaki kinti , ina4e si aut.Ne mislite li 4e mojem da se sberem po jaka grupa s po 1K ot vseki i da prilojim znania i opit i s ob6tata suma da moje da igrae vseki ot ekipa za opredeleno vreme kato pribira 50% ot spe4elenoto a drugite vlizat v rezerven fond ,i da ne se pozvoliava zaguba pove4e ot sumarnia mu kapital.Ako niakoi falira da moje da polzva kredit ot fonda.TAKA 6te se izbavit igra4ite ot osnovni gre6ki.Predlagam na vseki koito e za da se obadi na tel0886245613 ili na meil krasi177@abv.bg

Коментар

• кабел

КОКО виж тези данни Перър не може да ги познае
                      аз мисля че скъсяване на кабела беше добра и още е добра идея
                      ако стане това двоен връх...

Коментар

• кабел

Петър не се заяждам и никога няма да го правя.
                        Само те моля ако правиш промени в поръчки които си постнал във форума да оповестяваш и промените. Мисля че ще е по полезно за всички така. Аз се стремя да го правя.
                        Успехи

Ти вчера писа че си за днес
                        Short GBP/USD
                        Long GBP/CHF
                        Short NZD/USD
                        Long EUR/CHF
                        Short EUR/USD
                        Long USD/CHF

Таргетите са тайна ( за сега)
                        Успех на всички Спекуланти

Успехи

Коментар

• кабел

Мислиш ли за 30-50 пипса нагоре после за яка корекция надолу

Коментар

• market

Петър кабела мие хеджиран с дълги и къси , но може и да влеза дълъг след малко трябва да видя какво ще стане до 30 мин

Коментар

• market

SPEKO - ще видим, а до тогава можем само да се съмняваме и залагаме.

Коментар

• market

Петър купона маии не е свършил

Коментар

Working...
                                X