IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• varna

varna чета едно интервю на липшиц - основатела на валутния отдел на соломон бродерс - пича наследява 10000 долара от баба си - за 4 години ги прави 250000 - и ги губи за 5 дена , при това е разполагал с цялото инфо като работещ в банката и е бил наи в час за валутите - нещо като кеча-винаги има риск

Коментар

• lihvite vav CANADA

Станчо,моите ги постнах.
      Видя и на КОКО.
      Ако знам какви са очакванията на болшенството,
      ще избия рибата)
      Не зная Станчо,всичко е само предпложение
      и не е предпоставка за търговия.
      Успех
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• lihvite vav CANADA

Плам благодаря
        но не е този.
        КОКО,
        ако си тук,постни линка на netdania
        котировки pls

Коментар

• БИЗНЕС

Като стана въпрос за бизнес, ще се съглася с мнението на КОКО. Преди имах голямо желание да започна нещо като частен бизнес. Обаче колкото повече се замислях, толкова повече осъзнавах че е голямо дърво. Парите са най-ликвидното нещо на света, няма мода, няма сезони, нищо не им влияе. И така реших, че е най-добре да печеля от покупката и продажбата на стока, която няма срок на годност, няма опасност да не се продаде и т.н. Така или иначе досега не съм убил рибата, но поне вече съм от онази част трейдъри, които повече клонят към + в резултатите си. Смятам, че след година две ще мога да се похваля и с доста по-забележителни резултати от сегашните. Та всичко това исках да го кажа, за тези които се съмняват в себе си и във възможностите за печелене на пари от вал. търговия.
          Това е идеалният бизнес.
          Работа и заплата?

Коментар

• gbp

готови за отвесно падане...до петък 1.90 и надолу

Коментар

• lihvite vav CANADA

Марио Димитров a kakvi sa o4akvaniata znae6 li ?

Коментар

• lihvite vav CANADA

http://www.netdania.com
                Дано това ти свърши работа.

Коментар

• lihvite vav CANADA

Как сте?готови ли сте?
                  Успех 10*

Някой може ли да постне линка на netdania(котировки) pls

Коментар

• lihvite vav CANADA

07.12.2004
                    16:00
                    CA
                    Решение за лихвите на Bank Of Canada за ДЕКЕМВРИ

Коментар

• lihvite vav CANADA

Станчо ще ти пратя целия анализ за седмицата който е готов но е на англииски- дай ми майл да ти изпратя линк. Но сега съм малко зает до час два ще го направя

Коментар

• pivot points

Joro не знам защо си си мислел че е нещо сложно. Форекса е много елементарно нещо - просто някой някога пиян е решил че резистънси и съпорти ще се смятат по тоя начин хората са му повярвали и като резултат виждат една линия. Една част от тях си мислят абе няма да я пробие я да дам поръчка за надолу от преди нея а друга си мислят абе ако пробие я да сложа поръчка малко отгоре - стига пазара до там и задейства поръчката на първия и ето теорията е вярна ако пък нещо стане че пробие задейства хем поръчката на втория хем гърми стопа на първия и яко нагоре и пак теорията е вярна. Всичко във форекс е психология и не е вярно че не се печели. Тъй като това е много ликвиден и високо оборотен пазар той е най ниско рисков и най печеливш. Друг е въпроса до колко си управлявал друг бизнес за да се убедиш в това.
                        Успех

Коментар

• lihvite vav CANADA

KOKO znae6 li koga 6te re6avat lihvite vav CANADA i kakvi sa naglasite?

Коментар

• eur

Пазарът е в това положение от поне 2 месеца

Коментар

• eur

пазарът игнорира всичко- продължава да се качва нагоре - корекциите не са достатчно силни за да променят настроенията - не мислите ли , че пропускате процес номер 2 - анализът на новините не върши работа - интервенции , ами късно е (много късно) -не че това ми влияе на търговията просто фиксирам някои несъответствия

Коментар

• pivot points

Ха. M1 M2 M3 i M4 били точно на половината на разтоянието между S2 S1 PP R1 R2. А пък аз си мислех че имало кой знае каква сложна форумула за изчисляване. Thanx Koko.

Коментар

Working...
                                X