If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак грешка. Съвсем аритметична. 1 х 3 е 3, а не 4. Дори и във форекса.
Коментар
novichyk
Snow
Докторе www.forexpf.ru ина статия по този въпрос . Едни казват че долара ще се срине( то пък има ли накъде повече?) , други че ще се окрепи , съдейки по днешния ден може би последствията ще са неутрални
Седя и и чета какво пише Дона. Мойте уважения, но при супер минимален залог от 100Е маргин по позиция, ти си носиш над 20к загуби само от gbp/nzd, а казваш още 4 тежки позиции. Че ако и те са такива, това значи ли, че имаш 100к загуби. Една проста сметка ме нажежда на мисълта, че трябва да си заделил още поне 5 пъти по толкова за да покриеш евентуален лош развой на събитията. Това означава, че реално влизаш с под 0.1 % от сметките. Добре ами ако познаеш движението и спечелиш 200 пипса от първия лот струва ли си?
Очевидно не си обърнал внимание на постинга ми от 17:13. Нищо, на всекиго се случва.
Довнасях пари, разбира се и то яко. Не мога да се оставя на капризите на курса.
Вероятно пропускаш и нещо друго: стойността на NZD е доста по-малка от USD. Да
не говорим за стойността на GBP, по която се изчислява маржина, тя е бая по-голямшка.
А текущия минус се изчислява по валутата в знаменателя.
Нищо. И това се случва, дори и на математици.
Желая ти успех!
ПП. Не е необходимо да ми се извиняваш /зная, че си достатъчно възпитан, за да
го направиш/.
Коментар
imported_Мариян Йорданов
Нов FOREX анализ
Покупка на AUD/USD от 0.7750 стоп 0.7650, цел 0.85
ако има стесняване на дневния диапазон - възможно е да се появи трендов ден - играя къс не защото така виждам пазара . а защото имам много удобен стоп на максимума на двоиката - така си застраховам риска - предположението ми е че ако мине максимума 1.3465много бързо ще си върна загубеното защото съм и с обратен вход освен стоп -не добавям а си фиксирам печалбата на части ако нещата се забавят, за мен това означава че не се случва това което съм замислил .и е по добре да си намаля риска и да си увелича акоунта - ако играта е чиста на дневен диапазон(а днес моята не е)играя на пробиви и на вероятността че ако трагне отгоре и мине средата ще стигне доло - затварям губещите позиции веднага 3-5 пипса ако нещата не трагнат така както сам си ги представял
Коментар
novichyk
За Дон Карлос
Да не говорим че няма да му разреши да добави на 2.61 , ако са верни параметрите които казва Дон-а
Коментар
novichyk
За Дон Карлос
Нов , дори 48% да са със средна цена 2.67 на 2.63 ще го закрие служебно дилъра
Коментар
За Дон Карлос
new1 - Не съм допуснал грешка защото при утрояване имаш 1 х 3 +1(първият лот) = 4
Петре , поздравления от мен . Доста начинаещи трейдъри се зарибяват от удвояване и утрояване на акаунта си. По бърз и лесен начин за фалит от това няма .
Между другото, следя ти системата с дневния канал, но явно липсват някои подробности, защото не се ориентирам добре. В потвърждение на това днес постна още малко подробности напосоки. Може ли по-подробно да обясниш или не му е тук мястото?
Коментар
За Дон Карлос
Дон Карлос - ще ме извиняваш. Не искам да прозвучи като заяждане но ми се ще да ми обясниш някои елементарни физични и математичкески закони, че явно моята математика не е като твоята.
Смятам по това което си писал и при положение че си влязал дълъг с 1% от 2.8258
03.08.17:44 ч. отворена дълга на 2.8258 = 1% = 1 лот
09.08.15:24 утроена на 2.8039, средна цена 2.8112 = 1%+3% = 4% = 4 лота
11.08 20:29 удвоена на 2.7914, ср. цена 2.8013 = 2 х 4% = 8% = 8 лота
17.08. 19:25 удвоена на 2.7497, ср. цена 2.7755 = 2 х 8% = 16% = 16 лота
23.09 21:55 удвоена на 2.6933, ср. цена 2.7344 = 2 х 16% = 32% = 32 лота
18.10. 11:56 удвоена на 2.6136, ср. цена 2.6740 = 2 х 32% = 64% = 64 лота
01.12 22:44 изпълнен лимит на 2.70.
Понеже освен че съм си сам и дилър,чартист,анализатор съм си и possition keeper , питането ми към теб е следното : Как със 64% натоварена сметка си издържал на 6 фигури от цената ?
По мои груби сметки на фигура и половина под средната ти цена, би трябвало да са ти затворили сметката служебно.
Има две възможности :
1. Да си довнасял пари - в този случай значи си паднал далеч под 1% , някъде около 0.2% от сметката ти трябва да е първата ти сделка от 2.8258
2. Значи си много скаран с математиката и това което пишеш не е вярно
Ти си търгувал нещо като геометрична прогресия , като изключим първото ти утрояване.
Дано си спечелил,това не ме интересува, но не смятам че е редно това което написах да налее малко свежа мисъл в главите на твоите последователи-апостоли тръгнали към ФАЛИТ.
АЗ използвам само математика и ако греша в изчисленията си можеш да ме убориш - пак с матемматика.
Отново ще повторя че тази стратегия е чудесна и дава отлични резултати НО само в случаите когато ДОХОДИТЕ Ви ннадвишават в ПЪТИ отворените позиции и разполагате с МНОООООООГОООО... ВРЕМЕ
Коментар