IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd -dr

една мисъл - входовите да приличат на хирургически намеси - точни с цел намаляване максимално на риска - това е местото на стопа

Коментар

• e/d

добър ден и успех -дълъг от 1,33

Коментар

• eur/usd

Добьр ден -здраве и успех ви желая !!Днес имам вьзможност да следя движенията и като гледам графиката ми прилича точно на температурната крива при болен от пневмония..т.е . ако BoE увеличат лихвата и приемем това като антибиотика за лечението на долара то трябва да се очаква доста силно подобрение и еврото трябва да падне доста...Днес ..утре..Как мислите прав ли сьм с диагнозата ??
        Малко нетипично мислене но какво да се прави -професионална деформация...

Коментар

• Кабела

Kakto i da go pogledne chovek, 5.3 mlrd sterlingi deficit si e chislo. Oshte poveche, che ne e yasno dali i prez ostataka na posledniya kvartal tazi tendenciya nyama da se zadalbochi. No koy znae...

Коментар

• Кабела

mda kato 4e li zadyrja i trygna leko nagore.moje edna kysa da probvame samo pyk posle ako go hvanem po-nagore za po-dylga

Коментар

• Кабела

mislya, che moje da otskochi malko predi lihvite i da go hvanesh po-visoko

Коментар

• Кабела

lazaroni ami tam se dyrji niakyde,pyk da vidim,az odeve bezumno i v posledniia moment predi da se sgromoliasa napravih 40 pip ot buy GBP/USD sega mai shte e sell

Коментар

• Кабела

lazaroni ami tam se dyrji niakyde,pyk da vidim,az odeve bezumno i v posledniia moment predi da se sgromoliasa napravih 40 pip ot buy GBP/USD

Коментар

• Кабела

Savsem shte si otide, ako ne izdarji 1.9140...

Коментар

• паунд

При тази глава с тез раменца на 4Н, как да не си помисли човек за 1.8830?!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

iako se skysa na GBP/USD

Коментар

• Кабела

Кабела се скъса
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Кабела

Вярно Varna2-добро падане
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Кабела

Абе Марио, не знам но ми хареса как направи ~90 ПИПА за 10 минути. Балонът започва да се пропуква със страшна сила, така както се надуваше.
                              Работа и заплата?

Коментар

• Айде на хорото

Trade deficit na UK nay-golyam ot januari nasam

Коментар

Working...
                                X