IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

Мисля , че момента е додта добур за покъпка на USD/CAD 1,2241 . Вие как смятате?

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Караиванов какво е това..1.50...ще ми се развали сьнят, защото на моята диаграма няма такова нещо...може и да е грешна..Сьвсем ме обьрка..

Коментар

• EUR/USDКараиванов

1.22 имаше страхотна позиция за къса и техниката го показваше. Единствино петър тогава - който много ме дразнеше - тогава говореше за 1.35+. Е той ме дразни и сега с тия 1.45. За първите беше прав аз си добавях и накрая затворих на - . Но сега няма да сгреша - да ще видим може би 1.36/40 ама чак пък 1.45. Не ми обръщайте внимание - същото казвах и преди.
        Най важното е профита
        Успехи

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Петре няма да споря с теб . Само съветвам хората които се водят по чужди съвети да не търгуват валути с 18 пипса спред , няма да разберат как дилърът ще им прибере акаунта. Успех на всички и лека вечер от мен

Коментар

• EUR/USDКараиванов

novichyk - и японците отварят в 2.30 БГ време, а в 0.00ч. отварят в Уелингтън - Нова Зенландия

Коментар

• EUR/USDКараиванов

novichyk - АЗБУКАТА на финансите е %
              Какво повече да ти отговарям - 1% на 1000лв и на 1мио. лева си е 1% - просто разликата е в нулите

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Докторе, 1.46 е твърде далеко на този етап.За да го видим (а то е повече от сигурно, че ще го видим)
                трябва да минем през една разтеглена корекция от 4-7 месеца като тази от март-октомври тази година.
                Така че за ЧНГ 2006 можем да станем свидетели на 1.50 - тази прогноза я бях дал преди повече от 2г.
                Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USDКараиванов

отварят в 0.00 часа наше време

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Петре Мерси за конкретния и точен отговор . Успех ти желая!

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Успех на всички.

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Може ли да ми кажете в колко отварят японците?
                        Благодаря предварително.

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Лека и доходна от мен , Коко надявам се утре като се събудя Йената да е на 104.55+ ама да не е минавала под 103.70

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Е, добре ,че са ти признали застраховката ,защото на мен - не..А винаги сьм си плащал..нотака го казаха..
                            Искам да те попитам нещо кратко..Как ти се струва цифрата 1.46 за Е/d...заема ми сьзнанието тази цифра...Ред Бул ми я втьлпи не зная по какьв начин..

Коментар

• EUR/USDКараиванов

Петре говорим на различни езици явно. Аз те питам при 18 писа спред , ако инвестирам 1000 лв колко ще ми останат ако курса е същият? Според мен 820 ще ми останат . А това което ти ми показваш са % отклонения . Били ми отговорил конкретно на въпроса?

Коментар

• EUR/USDКараиванов

novichyk

1000 : 2.39 = 418.41
                                1000 : 2.3918 = 418.095 или 418.095 х 100 : 418.41 = 99.9247% = 0.0753% при този курс

Коментар

Working...
                                X