If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.22 имаше страхотна позиция за къса и техниката го показваше. Единствино петър тогава - който много ме дразнеше - тогава говореше за 1.35+. Е той ме дразни и сега с тия 1.45. За първите беше прав аз си добавях и накрая затворих на - . Но сега няма да сгреша - да ще видим може би 1.36/40 ама чак пък 1.45. Не ми обръщайте внимание - същото казвах и преди.
Най важното е профита
Успехи
Коментар
novichyk
EUR/USDКараиванов
Петре няма да споря с теб . Само съветвам хората които се водят по чужди съвети да не търгуват валути с 18 пипса спред , няма да разберат как дилърът ще им прибере акаунта. Успех на всички и лека вечер от мен
Коментар
EUR/USDКараиванов
novichyk - и японците отварят в 2.30 БГ време, а в 0.00ч. отварят в Уелингтън - Нова Зенландия
Коментар
EUR/USDКараиванов
novichyk - АЗБУКАТА на финансите е %
Какво повече да ти отговарям - 1% на 1000лв и на 1мио. лева си е 1% - просто разликата е в нулите
Коментар
EUR/USDКараиванов
Докторе, 1.46 е твърде далеко на този етап.За да го видим (а то е повече от сигурно, че ще го видим)
трябва да минем през една разтеглена корекция от 4-7 месеца като тази от март-октомври тази година.
Така че за ЧНГ 2006 можем да станем свидетели на 1.50 - тази прогноза я бях дал преди повече от 2г.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
novichyk
EUR/USDКараиванов
отварят в 0.00 часа наше време
Коментар
novichyk
EUR/USDКараиванов
Петре Мерси за конкретния и точен отговор . Успех ти желая!
Е, добре ,че са ти признали застраховката ,защото на мен - не..А винаги сьм си плащал..нотака го казаха..
Искам да те попитам нещо кратко..Как ти се струва цифрата 1.46 за Е/d...заема ми сьзнанието тази цифра...Ред Бул ми я втьлпи не зная по какьв начин..
Коментар
novichyk
EUR/USDКараиванов
Петре говорим на различни езици явно. Аз те питам при 18 писа спред , ако инвестирам 1000 лв колко ще ми останат ако курса е същият? Според мен 820 ще ми останат . А това което ти ми показваш са % отклонения . Били ми отговорил конкретно на въпроса?
Коментар
EUR/USDКараиванов
novichyk
1000 : 2.39 = 418.41
1000 : 2.3918 = 418.095 или 418.095 х 100 : 418.41 = 99.9247% = 0.0753% при този курс
Коментар