If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ивчо-майна що не си смениш ник-а на Андрешко.
Знаеш ли колко МНОГО ще ти отива?
Коментар
неграмотен31
Скука-Неграмотен 31
Коко,така е но има една малка подробност.
Умния може да контролира тези си отрицателни в извесна степен качества докато докато глупака (такъв като майната) НЕ.
Коментар
неграмотен31
неграмотен
Кондуктора,извинявай че не съм от село.
Извинявай че не играя ТОТО-играта на бедняците и поради тази причина не съобразих че в ТОТО-то има фишове а не билети.
Вярно е рейндж е , проблема е да го усетиш навреме и да го търгуваш , по подходящ начин , но там е уловката - когато приключи да си в посоката , според мен петрола падне ли долара ще поскъпне и обратното и май е най- добре рейнджа да не се търгува като такъв.Но пък иначе е много приятно да го отиграеш например с добавяне , но как да се пазиш това е проблема..
Неграмотен това за алчността и себедоказването ..наистина изясняват нещата..
Иво значи това другото според теб е ..да хванеш момента..Да го тьлкувам като трьпката ..и последствията на момента ..??Или тава по-гори написаното..???
Ало "реал акоунт + 3%" ,Варна имаше предвид не скалпиране а нормален краткосрочен ентри.
Коментар
неграмотен31
$/chf
ивчо-майна,имам едни билети за ТОТО-2.
Дай адрес да ти ги изпратя.Можеш да попълниш а може и да чукнеш я петичка пък защо не и шестичка,а?
Коментар
неграмотен31
Скука-Неграмотен 31
Не бих казал че надеждата е стимул.
Мотива е различен.Алчност,себедоказване...etc.
А надеждата те крепи тогава когато всички рационални доводи са безвъзвратно отлетели.
Неграмотен искам да кажа ,че в случая ,ако нещата опират само до една надежда...не е достатьчна мотивация..Трябва и нещо друго, друг стимул.. -и това те питах ..кое според теб е това другото
Коментар