IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хеджнах 1.2812

Коментар

• Канадците са много добре в дългосорчен план. Докато по света петрола свършва по принцип (макар че кога точно ще свърши е голяма спекула) и новооткрити големи находища няма, при тях има нефтени шисти, които от миналата година се разработват усилено. Верно че добива е по-скъп ама при тези цени пак си взимат добра печалба.

Коментар

• Много са ми интересни тия канадци, преди няколко години всички се бъзикахме че като в САЩ кихнат те ловят настинка, обаче тоя петрол им дойде дюшеш и им оправи икономиката от всякъде, а сигурно утре ще вдигнат лихвите, не мога да си отговоря защо им е да го правят.

Коментар

• Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от arokh
            Имам едно въпросче. Защо usd/cad се изстреля така нагоре?
            На всичко може да се дължи, все пак утре е лихварски ден там и може някой як къс да се е уплашил и да е прибрал печалби, нефта може да ги притеснява, че корегира и прочие глупости, преди лихвени дни е така

Коментар

• Имам едно въпросче. Защо usd/cad се изстреля така нагоре?

Коментар

• С пръст на копчето съм да хеджна, мисля че ще оберат стоповете горе но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от SPEKO
                  2950 ,
                  Току-що осъзнах колко хубав сезон сме сега. Някой беше казал, че това е сезонът, в който “дърветата се обличат, а жените се събличат”. Известна особеност тук е, че няма толкова много дървета, които да се обличат, но пък и жените нямат какво толкова да събличат. Връщам се от обедното кафе и… окапаха ми и очи и всичко… или почти всичко. Ставам циничен, но и това е от сезона.. сигурно. Или поне с него се оправдавам. Превъз…ходно ми е едно такова.

Сори лирическо отклонение
                  Та за еврото ми беше думата - не вярвам да мине 1.2910 но след 17ч яко ама яко даун

Ъъъъъъ а аз съм се забил в тоя офис. Срамота ! Трябва ни уличен офис… и ли по-добре летен клон на фирмата на морето…

Бат Коко,

трябват ви повече секретарки(поне по три на човек)

При нас пък има 80% жени, ама тези на улицата са по сладки, ЗНАМ

Това е най-добрия елексир за очите на Валутния Трейдър

Днес 1 цент не съм изкарал!

ПОЗДРАВИ

Коментар

• Ако швейцареца мине над 2095 това може да е сигнал че и еврото ще бие надолу, но ми се струва че ще измислят все пак едно обиране на стопове нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                      2950 ,
                      Току-що осъзнах колко хубав сезон сме сега. Някой беше казал, че това е сезонът, в който “дърветата се обличат, а жените се събличат”. Известна особеност тук е, че няма толкова много дървета, които да се обличат, но пък и жените нямат какво толкова да събличат. Връщам се от обедното кафе и… окапаха ми и очи и всичко… или почти всичко. Ставам циничен, но и това е от сезона.. сигурно. Или поне с него се оправдавам. Превъз…ходно ми е едно такова.

Сори лирическо отклонение
                      Та за еврото ми беше думата - не вярвам да мине 1.2910 но след 17ч яко ама яко даун

Ъъъъъъ а аз съм се забил в тоя офис. Срамота ! Трябва ни уличен офис… и ли по-добре летен клон на фирмата на морето…

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                        2950 ,

не , не

мисля, че отиваме към 3350
                        Има ли някой подобно съмнение?

Коментар

• 2950 ,

Коментар

• Също така според слуховете днес в 17ч българско време изтичат голямо количество опции 1.2800, би трябвало до тогава това ниво да го вардят със зъби и нокти и евентуално тогава да падне

Коментар

• Ако стане обратното трябва повече да падне -стоповете на дългите сега би трябвало да са под 1.2750, нагоре е по-лесно, а при пробив на върхът ще има свежи байове които могат да инициират ревърса, но въпросът е друг няма ли да искат умните стопове на късите над 2970

Коментар

• стоповете са под 1.28 и над 1.29 тъй ли да го разбирам
                                и първо ще избият горните, а после и долните

Коментар

Working...
                                X