If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро .. Успешен ден , а с пазара внимателно...Знам, че много са тези ,които са проверили какво има във форума , а никой нищо не пише.Имам идея - а тя е неуспешен пробив на север и движение на юг.От цифри даже няма нужда -всеки ги знае .
Kotirovki mozhe da si nameri6 na www.dukascopy.com ili ot Metatrader.
DR, pri Bill Williams na men ne mi haresa, 4e vzel standartni metodi i im e slozhil ekzoti4ni imena. Primerno Alligatora si e 4ist MA crossover, a Gator oscillator-a napomnja na MACD.
Не знам, Докторе, аз съм го чел само веднъж все още :-)) Общо взето ми хареса "нелинейния" подход към проблема, макар че би трябвало да ми допадат по-логични обяснения. Все още осмислям нещата.
Ако икаш прочети " Williams, Bill - New trading Dimensions [RUS].pdf " и " Trading ebook][RUS] Williams, Larry - Long-Term Secrets to Short-Term Trading.pdf ". Те са ми основата. Анализ всяка вечер, обстоен. На дневни графики, на свещи. Имам си един експерт, който ми помага за визуализация. Даже мисля, че много ми помага. Колкото е възможно по-безрискова игра. Малко новини, почти не чета чужди анализи. Тези двамата по-горе определено са гении, но трябва да се прочетът много внимателно. Вълните съм им теглил чертата. През деня, играя на отделна сметка интрадей, но за това друг път. Успех и ако ги прочетеш, непремено пиши как видя ти нещата!
Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит
Здравей, заинтригува ме системата ти на игра, би ли споделил с няколко думи - на какъв принцип избираш евентуалните входове нагоре и надолу. Разбира се, мога да гледам и предполагам, но предпочитам да получа информация от източника :-))
Коментар