IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кики-балама

няма как да стане причината е в правилата ,които имам и в рецептите , които съм си избрал - пак съм къс по е/д -защо ли - ами много е просто на ентусиастите им писна да губят пари в опити за пробив на 1.2410 - какво рискувам при прибив - 2% от акоунта - като слогим обратния вход (застраховката ми )риска отива към нула

Коментар

• кики

iwo mnogo pati sam mojel da ti dam kluchovo info ama povedenieto ti me e otvratilo i az na teb nikoga ne shte ti pomogna. prosto ne se useshtash. kaji pone na kolko godini si, che da znam zaslujava li si da ti se obqsnqva vaobshte

Коментар

• до прогнозачиев

ЕДНА ПРОГНОЗА Е СМИСЛЕНА САМО КОГАТО СЪДЪРЖА:
        ЕНТРИ
        СТОП
        ТП
        В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ Е ЕДИН ГОЛЯМ ШИТ!

Коментар

• кики

щото сте куци коне и двамата...
          аре бегайте в три посоки!

Коментар

• кики

kaji mu go Balamata na tova dete

Коментар

• кики

Балама само си хабиш думите за тоя.Горкия е толкова зле че.....абе зарежи го.

Коментар

• Коко

А каква ти е средната цена?

Коментар

• кики

ивчо,синко...........ти още 100 години да тичаш напред а аз със същата скорост назад ,пак няма да се срещнем!

Коментар

• vapros

поне 100п за стоп ще хеджирам по-късно с къс евро-долар
                    Успех

Коментар

• vapros

awe stiga ste sporili , dawaite prognozi da igraq obratno na was

Коментар

• кики

Най-интересното в случая е, че ако един акаунт е 18% плюс за един ден вариантите за това са два: Или акаунта е демо, или в най-скоро време ще бъде занулен, ако е на реална. Друга алтернатива във форекса просто не съществува

Коментар

• vapros

Може ППП на моя форекс имам цена 1.97 с 50 лота , явно ползваме различни платформи

Коментар

• кики

ДИМДИМ математически гимнастики колкото искаш.
                            жалко че не схващаш разликата.
                            просто не ми се пише за да ти обяснявам.
                            но ако имаш 100 лева и някой ти каже че имаш 200.......НЕ МУ ВЯРВАЙ!

Коментар

• vapros

"Обяснявам за последен път. Купуваш 100 лота на 1.94 . на 1.91 продаваш 50 лота и имаш 50 лота с цена 1.97 . Разбра ли старичък? Абе хора вие от колко време се занимавате с форекс?"

Новичък, аз явно на друг маркет търгувам. На моят форекс като купиш 100 лота на 1.94 и продадеш 50 на 1.91 губиш по триста пипса от продадените и ти остават 50 с цена 1.94. Но може би и аз не ги разбирам нещата???
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• кики

отговора е : кики аз ти оскубах перата - от сутринта акоунта ми е+18% с последната затворене къса по е/д - ако твоя е -20 някои е помагал

Коментар

Working...
                                X