IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• руския език

"има видать, видеть, увидать, увидEть"

Ami az nali tochno tova kazah Kumcho Vqlcho - glagolyt e s E v infinitiv, no kogato go sprjagash, E-to minava v I.

Коментар

• руската буква ё

няма го на клавиатурата, а го вмъкваш през Insert, Symbol, Cyrilic

Коментар

• евро

e sled takiva danni napravo se gavrqt s nas!!!

Коментар

• евро

Е сега ако пробие 1.35 наистина ще ме хване неподготвен добре че съм плюс в када

Коментар

• руския език

Ikonom
            ами като си сигурен предполагам, че имаш въпросната
            "Грамматика русского языка в иллюстрациях"
            виж стр.200 долу една забележчица :
            некоторые глаголы на - ЕТЬ вкл. "видеть" относятся ко ІІ спряжению
            (это непродуктивные группы)
            и при 1л. мн.ч. "е" не преминава в "и"
            просто нема такъв глагол видить или увидить
            има видать, видеть, увидать, увидеть
            Аре стига толкоз уроци за таз година....

Все пак благодаря, че ме накара да си подновя знанията

Коментар

• fxcm rollover

Освен когато се напият ама после се извиняват много - наистина е по-голям купон при тях

Коментар

• fxcm rollover

Е, руснаците имат много добри трейдъри, Рыбак, Татяна, Балу и т.н. , а и по-различен тон поддържат, показват уважение един към друг, рядко някой си изпуска нервите, което у нас е редовна практика....

Коментар

• fxcm rollover

мен ме кефи ПАПА

Коментар

• fxcm rollover

Е, отвориха ми ги все пак А "увидим" е правилно, в руските форуми понякога нарочно пишат с граматически грешки или на сленг, за да разбереш за какво става дума трябва наистина да го знаеш перфектно заедно със диалектните думи и другите особености.... Не е много лесно да разбереш постовете на "Вурдалак" от форума на forexpf.ru, но ако някой има затруднения да пита, ще му преведем всичко с подробностите

Коментар

• fxcm rollover

Нямаше ме малко - да под 1% е така- както и да е къде е това руско е на клавиатурата - абе важен е смисъла.
                      Успехи

Коментар

• fxcm rollover

Чудя се пак ли ме е подгонил каръка Затворили са ми късия лот евро-долар на стоп 1.3480, а за удвояването от 1.3481 не ми е стигнал точно един пипс. Ама аз съм си упорит и ще изчакам. Лимит продажба на два лота евро-долар от 1.3480, цел 1.3450 и стоп на 1.3510 с реверс 4 лота от тези нива, цел още 30 пипса нагоре. Основание: Стоповете на късите евро би трябвало да са малко над 1.35 и тяхното достигане на този тънък пазар би довело до тест на 1.3550.

Коментар

• канадеца

Канадеца обръща платната за нагоре.

Коментар

• ruskiq ezik

Доста сигурен съм, Кумчо Вълчо, защото от 1 до 7 клас съм учил в руско училище и знам как се спрягат глаголите насън. "Увидеть" е от неправилните глаголи и затова става "увидим".

Коментар

• ruskiq ezik

kakvo e prav???
                              ya vij tuk ot Google:
                              Главное я сделала (познакомилась) поживём увидем!!! _____
                              Great LOVE. Вернуться к началу

i oshte 100 000 podobni vse taka
                              sigurno vsichki sa sgreshili???

Коментар

• fxcm rollover

mmm evroto e re6ilo da ni kysa nervite i topi accountite (na skysilite de). samo ot udrqne na stopove moje da ide mnogo mnogo nagore : ( a tova ne mi vliza6e v plana. Dano izdyrji do Michigan i tam s edna dobra cifra da vzemem 4e obyrnem platnata.

Коментар

Working...
                                X