If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси Коко . Аз винаги добавям по тренда . Верно че съм пропуснал да добавя на 1.3640 , но не съм любител на ловене на върхове. Увереност ми дава че Еврото падна с по 20 пипса спрямо Паунда и Йената . Мисля че ако пробие 1.3550 ще затвори под 1.35 днес.
Новичък еврото е коварна валута така че не играй с голяма част от акаунта си там. Ти си стигнал до най-правилната стратегия да добавяш по тренда но все пак не забравяй че тренда е все още нагоре. Дано корекцията е дълбока надявам се на това но мисли за нея след нова година или поне се застраховай с плаващ или нулев стоп - сега всичко може да се очаква.
Успех
Коментар
novichyk
Koko
Мерси Коко , аз съм само на евра . Ако пробие 1.3550 мисля да добавям , успех и на теб
Да новичък. Имам в момента нова дълга в ауд от 0.7741 към която ще добавя на съпортите 0.7685 и 0.7615, затворих и къса в кабела от 1.9280 и така за сега като цяло съм доволен от профита и държа късото евро - сигурно при сигнал от експерта може да отиграя стотина пипса и в дълъг кабел
Успех
Jena за корбан не се бях сетил..сигурно трябва и така е редно да се направи....
А за Гаус е много сложно история...един професор ми обясни доколкото можа -от там нататьк сьм аз защото той оздравя и няма кого да попитам...
Но откровенно ти казвам . не се занимавай с Гаус ...аз му стигам за да го притесня....
Коментар
novichyk
Koko
Коко здравей! Какво стана с хеджиращите позиции ? Успя ли да се откачиш от тях?
Коментар
Jena
do DR
kato se izviniavam za nevejhestvoto si, moje li da popitam kade ima info za tazi diagrama na Gaus za fx;
znam takav metod samo v ikonometriata; ako razbira se ne vi predstavliava trudnost;
i mejhdu drugoto maj po povod na katastrofata triabva da napravite kurban ( pone v moja kraj taka praviat)
Коментар