IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Volvo/Daylight

Daylight какъв джип търсиш?В БГ ли живееш?

Коментар

• Koko

Мерси Коко . Аз винаги добавям по тренда . Верно че съм пропуснал да добавя на 1.3640 , но не съм любител на ловене на върхове. Увереност ми дава че Еврото падна с по 20 пипса спрямо Паунда и Йената . Мисля че ако пробие 1.3550 ще затвори под 1.35 днес.

Коментар

• баи брадар

аи сега баино ле затвори си дългита на нула

Коментар

• Koko

Новичък еврото е коварна валута така че не играй с голяма част от акаунта си там. Ти си стигнал до най-правилната стратегия да добавяш по тренда но все пак не забравяй че тренда е все още нагоре. Дано корекцията е дълбока надявам се на това но мисли за нея след нова година или поне се застраховай с плаващ или нулев стоп - сега всичко може да се очаква.
          Успех

Коментар

• Koko

Мерси Коко , аз съм само на евра . Ако пробие 1.3550 мисля да добавям , успех и на теб

Коментар

• Koko

Да новичък. Имам в момента нова дълга в ауд от 0.7741 към която ще добавя на съпортите 0.7685 и 0.7615, затворих и къса в кабела от 1.9280 и така за сега като цяло съм доволен от профита и държа късото евро - сигурно при сигнал от експерта може да отиграя стотина пипса и в дълъг кабел
              Успех

Коментар

• jena

Jena за корбан не се бях сетил..сигурно трябва и така е редно да се направи....
                А за Гаус е много сложно история...един професор ми обясни доколкото можа -от там нататьк сьм аз защото той оздравя и няма кого да попитам...
                Но откровенно ти казвам . не се занимавай с Гаус ...аз му стигам за да го притесня....

Коментар

• Koko

Коко здравей! Какво стана с хеджиращите позиции ? Успя ли да се откачиш от тях?

Коментар

• do DR

kato se izviniavam za nevejhestvoto si, moje li da popitam kade ima info za tazi diagrama na Gaus za fx;
                    znam takav metod samo v ikonometriata; ako razbira se ne vi predstavliava trudnost;
                    i mejhdu drugoto maj po povod na katastrofata triabva da napravite kurban ( pone v moja kraj taka praviat)

Коментар

• EURUSD

Бай Брадьр моите уважения но ...НЕ.. Sorry !!!
                      Може и ти да си прав ...но сьмненията ми са на 99. 9%

Коментар

• EURUSD

Нотази идея е по добре да се отиграе в една дълга кабеларка

Коментар

• EURUSD

Докторе, слушай Бай си брадър, преди Нова година е твърде вероятно да тества 1.37/38, преди да потегли за дългоочакваната си дълбока корекция.

Коментар

• EURUSD

Бай Брадьр това няма да стане...вервай ми ..Изобщо се чудя защо го очакваш или говориш на посоки..

Коментар

• EURUSD

Баю Ви е напазарил Е/$ 1.3562, цел 1.3700, утре преди 15.00 ч !Ха да видим сиа!

Коментар

• GBPUSD

раничко му е за купува

Коментар

Working...
                                X