IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Делта сток

Нищо не става от тези .....Как да изляза сега от късата? Ще взема да ги сменя след нова година,само да не са забегнали в чужбина дотогава. (((((((((((((((((((((((

Коментар

• Делта сток

На делтата и сайта е аут. Тези момчета съвсем са я оплескали.....

Коментар

• Делта сток

И аз. Делтата нещо са аут

Коментар

• Tedy

Извини ме забравих да ти отговоря преди теди. Затворих на 104.10 иената и съм къс само в евро - може да се включа пак утре. Притеснява ме многото опции които изтичат утре и това е мотивът ми - нищо чудно ауд да скочи доста - и затова съм дълъг там, както и канадеца да падне до около 1.20 - това ме притеснява. Иначе чакам да отмине бурята и се включвам здраво да гоня корекции.
          Успех

Коментар

• USDJPY

DELTATA BEZSLEDNO IZ4EZNAHA

Коментар

• Делта сток

Аз имам проблеми-от 10 мин.не мога да се включа

Коментар

• .:

Shto si takyw otimist za jenata

Коментар

• USDJPY

Някай има ли проблем с Делта Сток?

Коментар

• USDJPY

short @ 104.14 stop 104.55 tp 102

Коментар

• Volvo/Daylight/КОКО

Аз лично нищо но един приятел си продава джипа.

Коментар

• Volvo

-Dr , включвам се на темата със закъснение ... имах аналогичен случаи преди три години
                        Един бус реши да завие на ляво от средната лента / без мигач / и ми препречи пътя /аз се движех
                        в лявата ... оцелих го по4ти челно в наи -оребрената част на шасито... поражениата бяха
                        ужасни .... неговата застраховката покри вси4ко ,
                        но около година по-късно скъсах греда /предна дясна /
                        на 1 км под Беклемето в една студена ноемврииска вечер - само опита и нормалната скорост
                        не доведоха до нищто по-сериозно ... по този старопланински път в те4ение на два дълги
                        часа никои не премина - успиах да спусна колата до равнината и нататък бесхе лесно ..
                        Наистина колкото и прецизно да Те исправиат остават гнезда на скрити поражения и
                        деформации които са бомби със закъснител ..Никой не знае кога ще сработият.
                        За износването на гуми - при такъв удар е включено в офертата ...
                        Без да налагам лично мнение - замисли се за смяна --Бих предпочел отново Volvo...
                        Правилото е : колата да е над 1.5 тона - мисля ,че вече знаеш защо

Бъди здрав !!

Коментар

• DR - za Gauss

Blagodaria za otgovora, no az m/uvremeno go namerih ; vsashnost e Gauss diagrama na Fish indicator;
                          kadeto se gledat obrashtaniata (swings);www.neurotrading.de

Коментар

• Volvo/Daylight

Iwane извини ме че се намесвам но какво предлагаш за живеещи в бг. - нещо конкретно или по принцип.

Коментар

• баи брадар

Еврото няма сили да удари стоповете на 1.3550 трябва му въздух и свежи сили от около 1.3610/20 където има доста продавачи

Коментар

• баи брадар

Иво шъ слушъш бай си брадър и далечи шъ стигниш - ай сига бегай в изповидалнътъ и не се ... с бай си брадър

Коментар

Working...
                                X