IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur doll

Инвесторе, _ _ _ _ _ ,защо ми триеш постовете ? Ще го преживея да знаеш.....

много неща зависят от 1.3340 - 61.8 от 3136, а има и разни други хоризонтали и диагонали там ......
    от друга страна компонентите за заетостта на PMI и ISM бяха зле, дет се вика gd opp to buy euros...
    А и на всички континенти всякакви финансови центрове си "тейкнаха профит"...
    EURJPY - 50% oт 134.00 ... ЕURGBP докато е над 7050 май си е консолидация .... USD index 82.12 =61.8

Коментар

• ФОРУМЪТ

ПИЧОВЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ КАРАМЕ ВСИЧКИТЕ СЕ ПЕЧЕМ НА ЕДИН ОГЪН ДАЙТЕ ДА МИСЛИМ И РАЗЪСЖДАВАМЕ ГРАДИВНО , а не да се подаваме на негативни емоции

Коментар

• ФОРУМЪТ

Doen , zashto se nervish? Nali beshe nakupil dolari? Sredno po 200 pipsa triabva da si napred za 2 dni !

Коментар

• ФОРУМЪТ

Май горкият форум беше до тук, след като се напълни с професионални кретени, от които
          не можеш да вземеш думата.
          Караиванов, чудя ти се! Защо влизаш в диалог с разни заядливци и неидентифицирани
          люде? Защо въобще им обръщаш внимание и ги подстрекаваш по този начин? Нали знаеш
          старата приказка - "Кучетата лаят, керванът си върви". Остави ги, те ще се наджавкат и ще
          спрат. Макар, че се изхитряват и един използва няколко ника, за да имитира масовост, но
          на практика говори сам със себе си.
          Призовавам и останалите колеги - не им обръщайте никакво внимание! По никакъв начин.
          Камо ли да влизате в диалог с тях. Иначе форумът е в опасност. Разгледайте никовете от
          сутринта до сега - инцидентни появи на нормални хора.
          Пожелавам успех на всички нормални търговци!
          PS. Луд умора няма. Астор - също.

Коментар

• Do novichyk - otnosno 4estiteneto

Az ot v4era sam na $/Swiss taj 4e moje da si 4estitim vzaimno, ako iskash,no tova vse pak ne e dalbokata korekcija deto vsi4ki ja 4akate, pone az taka mislia, neka iz4akame i vidim v Petak posokata

Коментар

• ..

за много години на всички
              много късмет през новата година ви желая.

Може ли някой да помогне: спешно ми трябва сайт в който има обзор на валутните пазари през 2004 г.

Коментар

• s/y

акоунт +25%

Коментар

• s/y

добър ден - отворих си компютъра - е добър ден

Коментар

• Lazaroni+Пепи

Vsichki USD dvoyki shte rastat shtoto ima zasilena inflacia v Evropa (A pri vutrshna obezcenka na valutata obiknoveno i chujdencite biagat ot neya)

Коментар

• Lazaroni+Пепи

Лазарони ли си Мазарони ли си незнам.Незнам и на къв се правиш също.
                      Това което КАЗАХ е ФАКТ.
                      А това какво е направил някой олигофрен като теб е друга тема!
                      Че някой е платил нещо от което и хабер си няма а и нужда също,ОК.
                      Въпроса беше:'Колко струва станция +дилинг?'
                      Отговора е:' 7-8К ЛЕВА+5К'.
                      Схваща ли празната ти тиква?

Коментар

• До КОКО, кратко питане

Здравейте на всички,

За много години.

Коко, имам въпрос. Ти преди беше пуснал един експерт 1Е, който си работеше при мен. Само, че днес го пуснах и не показва нищо. Индикаторите ги има, ама не се зареждат.

Да не би да има някаква дата, след която да се декативира?
                        Пак ли трябва да го тегля и да го инсталирам или не може вече?

Благодаря предварително.

Успешен ден на всички,

Коментар

• новичък

Добра идея но стигне ли до там може да тества 1.8850.

Коментар

• новичък

Mersi Koko , ama syrce unashko ne trae , znaesh kak e , ako cabela padne pod 1.89 she udylja s malka suma

Коментар

• новичък

Приятна почивка новичък

Коментар

• pitane

Byrzi 90 pipsa ot JPY . Dnes smiatam da pochivam veche!

Коментар

Working...
                                X