If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бараков искренни благодарности !!Едва сега отворих пощата и разглеждам цялата информация която си ми изпратил..Просветна ми ! Както винаги си перфектен...МЕРСИ !!
Затворих 1/2 от позицията си със ср. цена 1,3546 на 1,3296 +250п. за другата 1/2 таргета е 1,3196.
Мисля, че ще има неуспешен опит за пробив на 1,3180-1,32 след което ще коригира до 1,3380-1,34.
При паунд/ долар като видим нива от 1,87++ ще започна да удължавам с малка позиция.
Успешна 2005 на всички !!!
KIKI не искам да се намесвам в изявлението ти за долара ....но чак пьк 1-2 год.....
Това че сме на юг ми харесва излючително много ..но ...1-2 г..???Ти да не очакваш 1.1....
MSNBC reports that the US military denies that Zarqawi has been arrested in
Iraq. Itar-Tass was among the press sources that reported the arrest earlier
today, with the news possibly underpinning the USD despite the sketchy sourcing
of the article. 1.3345 should cap rallies near-term. Bids remain on dips to
1.3290/00.
In the state of nature profit is the measure of right.
КИКИ, Швейцареца си го панимая от доста време, ако се върнеш назад ще видиш че това е основната двойка която търгувам. И за разлика от теб винаги обявявам позициите си, вместо да плямпам врели-некипели и да се заяждам.
Май това му беше спада на долара за идните 1-2 години.
Като го гледам потъват евро валутите............уиде коня у ряката.Да му мислят тези които напазруваха
от готините евро балони.
Докторе, ако беше вярно Идиотът досега щеше да е направил изявление, имайки в предвид че изборите там са след по-малко от месец и това е една от малкото сламки за които Американците могат да се хванат...
Коментар