IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви ги забърках

supertrader, pusni edin meil ili ostavi koordinati,moje da obmenim mneniq.

Коментар

• Какви ги забърках

Съжалявам ако не съм отговарял на мейлове последните дни но пощата ми беше задръстена с доста писма а по край тях и една малка част от библиотеката на майкрософт - около 3 гига така че беше невъзможно да доунлоадна инфото и се наложи да изтрия всичко от сървъра на нетбг. вече всичко работи.
      Успехи

Коментар

• Gimlet

super trader ,spored men tova nivo 1.3667 ne e kraq 1.45 ste stane no moje i da ne e tazi god. ,a tova za arabite go zabravi ,vajno e da pomni6 4e celta e 1.45 pa dori i lqtoto da e na 1.20 ,ina4e strategiqta ti e mnogo qka i az sam q igral i dava super rezultat, no e i mnogo opasna za6toto si gubi6 uma ot kinti i po4va6 da gubi6.Iskam da te pitam kak se spravq6 s problema kato tragne da gubi poziciata ti ot 1000000 ako si startiral primeno s 100K, spasqva6 kakvoto moje6 ili hedjira6.

Коментар

• Какви ги забърках

Очаквам голяма изненада при безработицата в петък.

Коментар

• Какви ги забърках

Gimlet,ne 4e razbiram ama ima edno prosto i qsno obqsnenie tova e 4ove6kata al4nost ,sled kato i slepite raztovariha sega trqbva da go napazaruvat na 1.3070-20,pa otam do 1.39 4e sled tova q `1.20 q 1,45 no faktori mnogo za da si na 6trek ,prava valna ,1.3640 mqsto za kragom i ako ne iska6 da gubi6 pitai patilo za6to i az sam gorql na takiva niva,ostavqm ti tel.0886 245613 ,taq igra ne e za sam 4ovek -zaradi predubedenosta na tozi koito e v poziciq ,a predobedenosta ne moje da se obori s realnite fakti koito ti vadqt o4ite ,a samo s katastrofalnite posledici.

Коментар

• Какви ги забърках

Как сме компанийката? Ще изкараме ли за мамалига)) Гледайте сега хиената като спре да си гони опашката. Ако не се е замаяла и да обърка посоката, 50 пипса от чичо ви Астор. С добро да ме помните.

Коментар

• Gimlet

Ako si zagybil tolkova realni pari , ti veche si si napravil izvoda.Prosto podadoxa dobar fyndament za dolara, ne sam ochakval da e losh , ne razbirash li che bydalkat shirokata pyblika , che ikonomikata im e zle , dolara e silen koz za tiiax , chrez nego okazvat natisk na neblagorazymno nastroeni arabi - koito si darjat "spestiiavaniiata" v dolari za po sigyrno , a drygi koito triiabva da se vkliiychat v xora da si kyppiat dolari i da si gi darjat za lixvi gi ystroiva da go napraviat v moment , v koito tazi valyta e evtina i niiama nakade po-veche da pada.
                D.Y.F-091066

Коментар

• cable

изглежда има фалшив пробив на 1.8855, значи го чакам да тества 1.8730.
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Какви ги забърках

За сега 1.32 държи и това ще е до петък може би, иначе предполагам ходене до 1.31/1.30 от където два напълно еднакво възможни варианта А 1.37+ или В 1.25-.
                    Цената на петрола лошите данни от еврозоната спекулативен интерес и ред други фактори допринесоха до засилване на долара. Съвсем в краткосрочен план е възможно да доближим 1.34 и 1.90 при кабела преди да тестваме 1.31/30 през 1.32.

Коментар

• Какви ги забърках

Gimlet - въпросът ти е прост, но отговорът е сложен, а освен това както сам отбеляза струва скъпо.
                      Не ми е проблем да ти отговоря, но с отговорът на точно тези въпроси, си вадя хляба.
                      За повече информация можеш да ми пишеш на мейла.

Коментар

• Какви ги забърках

Gledam che tuk se razbirachi pichat ta iskam da vi pitam. Prez poslednite 3 dni izgubih 5bona zaradi riazkoto obruchtane na dvijenieto na vsichkii osnovni valuti, ta se chudia tova obruchtane v posokata na kakvo se dulji ima li niakakva po spesialna prichina i li e prosto nornalnoto propadane za nachaloto na vsiaka godina

Коментар

• Какви ги забърках

МАРИО ЧАКАШ ГО ДА ПАДНЕ ДО 1.8620 ЛИ ?

Коментар

• Какви ги забърках

Aloако някой иска да администрира форума...........ами да си направи собствен форум бе.
                            Кво ми ръсите мозъци тук.На администратори ли ми се правите?
                            А за трейдърите.Готовност да се купуват долари в късните часове днес.идва време за втората серия на
                            филма 'момчето си отива' където главната роля ще изпълни Евро Балончов.

Коментар

• Какви ги забърках

Няма , друг начин да се опазва форума в границите на допустимото , освен колективното желание . Няма как , дори и програма за отстраняване на достъпа за някое IP не би била ефективна , защото като знам само аз с колко такива разполагам , и при положение че имам и няколко и-нет връзки , к-ри и каква ли не техника , дори не си правя илюзии че други ги нямат.НО НИКОГА НЕ БИХ ГИ ПОЛЗВАЛ с цел да се подвизавам из Форума с различни никове .А дори е препоръчително , да не влизате в нета никъде с тази , машина с която разигравате сериозен акаунт , камо ли в който и да било форум.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Какви ги забърках

Добре и аз изкарах от ауд но го чакам да гони 0.77

Коментар

Working...
                                X