IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Потребителските кредити

Мисля че са за декември

Коментар

КОКО, нали не забравяш, че данните, които чакаме са за кредитите за м. ноември.

Коментар

Малко трябва да внимаваме с дългите си защото тоя скапан индикатор обикновенно винаги изненадва в това време на годината защото пазаруването на кредит праез декември е все по голямо от очакваното последните години а тук са включени и кредитните карти.

Коментар

• Дон Хуан

Мислех , че скалпираш.Задържаш ли сделка , която да ти е на минус дълго, си обречен .Номера е само в допускането на много малки загуби , всички входове , които предполагат , че ще държиш позиция с загуба по -голяма от няколко пипса , и може и да са и печеливши - просто ги елиминираш , не стават.Днес например имаше не един вход , при който си отворяш позиция и тя си тръгва , на плюс.
          D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd-Петър Караиванов

отговор
            06.01
            12:20
            Петър Караиванов: eur/usd

отговор
            Наблюдаващ -очаквам тест на 1.3110/20 където имаме много силен съпорт и от там да имаме развитие на "В" вълна до към 1.3330-1.34 и после пак по пързалката надолу до към 1.2770/1.2820 от където следва да започне развитието на 3-та в дневна.
            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• експерт за Бил Уилиямс

Ако имаш някакъв проблем ще ти помогна. Опитай сам, стандартно е. Аз не използвам експерта, понеже мисля, че е много дървен, но използвам индикаторите. На един екран в Метатрейдър съм настроил по 4 двойки наведнъж. По мое усмотрение По същия начин, когато си набележа някоя двойка имам отделен шаблон с 4 графики само за тази двойка. Играчката е да ги подредиш, след това се получава едно много чисто работно пространство и сам ще усетиш как сигналите сами се обаждат Индикатори, които съм включил на 4-те специализирани графики по набелязаната двойка са:
              1) http://personales.ya.com/forex/bil will - proff.zip
              2) http://personales.ya.com/forex/profitunity+macd+mfi.rar (качил съм го и този до понеделник)
              3) http://personales.ya.com/forex/Don Juan 01.rar (качил съм го и този до понеделник) - по избор на 4Н или 1H
              4) http://personales.ya.com/forex/Don Juan 01.rar (качил съм го и този до понеделник) - по избор на дневна или месечна

-ДР - За да не излизат йероглифи трябва да се смени езика на Уникод програмите да е бългърски или руски. Това обаче може да доведе до конфликти с други програми, така че ако има някакви проблеми да знаеш, че е от това и го върни както беше.
              АЗ НЕ ИЗПОЛЗВАМ ТОЗИ ЕКСПЕРТ! Мисля, че определям много по-точно от него целите. Проблемът и слабото място на моята система са именно стоповете и съответно загубите. Правя над 10 добри сделки една след друга и винаги, винаги, винаги успявът да ми изядат от 50-150% от печалбата понякога само с една лоша сделка, но затворена с ОГРОМНА ЗАГУБА. Работя в момента точно над този момент и дано успея да го разреша, защото при резултати 10:1 и понякога отрицателен баланс, психологически може да ти помогне само опита.

Коментар

• eur/usd-Петър Караиванов

06.01
                12:20
                Петър Караиванов: eur/usd

отговор
                Наблюдаващ -очаквам тест на 1.3110/20 където имаме много силен съпорт и от там да имаме развитие на "В" вълна до към 1.3330-1.34 и после пак по пързалката надолу до към 1.2770/1.2820 от където следва да започне развитието на 3-та в дневна.
                Успех на всички Спекуланти

Коментар

• ДР

Експертите, трябва да се инсталират в мета трейдер платформа , за търговия имаш ли такава..
                  D.Y.F-091066

Коментар

• е-д

Има нещо мътно , а то е че препускаше лудо нагоре, и беше нормолно да го сринат.Ако бяха го отпуснали щеше да пробие и 1.39.А тази фигура на върха на месечна , не е за отиграване а по -скоро за гледане - ама това пусто наше желание.Вариантите които съм си измислил са два- при първия пробива надолу сега скоро и бързо, втория е да върне до 1.39 и да остане в диапазона 1.35-39 за дълго , и трети да се върне до под 1.39 и после бързо нодолу пак.Та с последния , май са три.А петрола е скъп все още..
                    D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USDДон Хуан

Дон Хуан аз сьщо реших да го видя но при мен излиза като ейроглифи..Не зная защо ??Някаква тьнкост ли има ??

Коментар

• EUR/USD

Направил съм грешка в поста ми от 17:48 . Покупка на 10к от 1,3050 , а не от 1,3150

Коментар

• експерт за Бил Уилиямс

Дон Хуан, благодаря ти колега. Сега ще го тествам. Няма тънкости по инсталацията, нали?

Коментар

• EUR/USD

Дадах си труд да проверя защо е било това доста необичайно и масирано изказване на администрацията на Буш и него самия по повод на едни с нищо незабележими икономически данни днес. Ето го и моето предположение. Заформя се скандал в щатите от едно слушане в Сената, което се е състояло днес и тепърва според мен ще се разнищва през уикенда. Излезе наяве една паметна записка според която лично Буш е одобрил прилагането на изтезания при разпитите на арабските затворници във военната база Гуантанамо! Масираните изказвания и вербални интервенции са били за изпреварващо действие спрямо този набиращ скорост скандал!

Коментар

• gbp/usd

Изпълнен лимит ордер - покупка 20к от 1.8650

Коментар

• EUR/USD

Мисля, че 1.3022 ще издържи на тоя етап

Коментар

Working...
                                X