IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak1969
    Срува ми се 1.2710
    Трудно ще му е въпреки че стигна нагоре ТП зона, но не активира сел зона, ако бяхме качили малко над 1.29 потенциалат за 1.27- щеше да е огромен, зада както го мислиш трябва да си направи нова сел зона, а това ще стане когато докаже че не прави 4 та корегираща, до тогава има бай зона 2784 а ако не я активира и нея би трябвало да се мота тук някъде докато не влезе в орбита

Коментар

• Сега малко теория, обърнете внимание на ЕМА144 на 30м графика, ако искат да върнат еврото горе е редно да го направят от нея, в момента курса е 2809 е емката е на 2784 - вижда се на моята графика

Коментар

• Струва ми се 1.2710
        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Аз пак селнах защото е възможно нещо такова

Коментар

• Така аз хванах една къса добавка ноя затворих сега, да видим дали това е 4ка, ако е ще се качим до 29 и потегляме за 2690--

Коментар

• The EUR/USD rose above the 1.2850 level in early European trade today spurred by speculation that Don Evans, the former Secretary of Commerce may be the new replacement for the Treasury Secretary John Snow. The FX market tends to divide the Secretaries of Treasury as “industrial” or “financial” types. Donald Regan and Robert Rubin both came from the financial sector and presided over periods of dollar strength which was beneficial to US capital markets. Whereas Former Secretary Paul O’Neil, current secretary John Snow and Mr. Evans (who hails from the oil and gas industry) are all viewed as “industrial” Secretaries of Treasury favoring a weaker dollar which in turn is of great help to the US manufacturing sector.

Speculation on Bush cabinet changes aside, the EUR/USD is also getting a lift from firm Euro-zone data which included yesterday’s sharp rise in German consumer confidence and today’s faster than expected growth in M-3 money supply. The money supply figures conform the need for aggressive ECB action to curtail the inflationary pressures building up in the system. Today’s US Consumer Confidence reading may push the pair higher yet, if as expected the number registers a sharp drop to 100 from prior months reading of 109.

Meanwhile in Japan today the data was relatively mixed, although the overall tone still suggests a bullish path as jobless rate remained at 4.1% with Job to Applicant ratio rising to 1.04. The news bodes well for future consumption trends in the Japanese economy as the prospect of more jobs and higher wages should continue to fuel the economic recovery. Other data printed slightly below forecast Industrial Production, Small Business Confidence and Overall Household spending all missed their marks. Nevertheless none of the results were materially weak and suggest more of pause in growth cycle, most likely caused by the appreciating yen, rather than any structural problem within the economy itself.

Коментар

• podkrepiam tezata na supertrader

Коментар

• е/д купувам при корекции затварям при върхове - потвъргдението в публичното демо на стс

Коментар

• коко

Те ЕЦБ може да не я качат лихвата все пак , няма да има смисъл в това да ударят долара , обаче има един върховен вариант , качват лихвата и еврото пада щото големите яко ще се оттърват от късите си долари и наивниците ще им ми купуват заради добрата вест и от там ще обърне в посока юг.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                      Нещо не ми харесва , еврото вече трябваше да е на 1.29 почти , още ми стои дългото евро и е на 60 п. плюс.
                      Аз моето го прибрах а тук щеше да ми задейства ТП но както и да е, СТ ако помислим логично трябва да го свалят за да е готово за 8ми но наистина трябваше вече да е около 1.29

Коментар

• Коко

Нещо не ми харесва , еврото вече трябваше да е на 1.29 почти , още ми стои дългото евро и е на 60 п. плюс.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Между другото еврото на 30м изпълни целта си но на 4ч още не е, а и на мен ми се иска да видя как ще реагира сел зоната 1.2900-50, защото това ще покаже имат ли мерак да бият бетона 2690

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                            То вече максимум до 1.3170 могат да го закарат , а това че големите не са си излезли от късите долари се вижда и пак те продаваха долари стартова а сега вече има и рибки , ще го опитам от 1.2090 долар-швейарец със стопче на 1.2080.
                            Абе и аз си мислих за швейцареца - канала на 4ч е точно на 2084, 2088 е възможна цел, но стопа трябва да е по-голям май

Коментар

• Коко

Обаче при условие че и еврото ми покаже 1.29 тогава и нещо май при швейцареца трудно ще се влезе може да пробие и до 1.2070 само.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

То вече максимум до 1.3170 могат да го закарат , а това че големите не са си излезли от късите долари се вижда и пак те продаваха долари стартова а сега вече има и рибки , ще го опитам от 1.2090 долар-швейарец със стопче на 1.2080.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X