If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди 3 седмици бях казал (199), че очаквам корекция до 195-196 и ако тези нива не издържат ще видим 189-191. Тъй като продължвам да мисля , че тази година ще има пробив на 205
(този път успешен) ще се опитам да оформя позиция като добавя на 190,50 (10к) и 189, 80 (10к).
Стопът ми ще е на 187,70. Ако ми бъде ударен стопа (-290п, -около 850$)
ще дебна да купя от 186,++, но с по-голям обем.
Таргета ми е 197. След това смятам , че ще коригира до 194 от където пак ще купя за атака на 205.
Така ги виждам нещата, а пък и суапа е в моя полза.
Но тъй като вярвам , че ще видим поне 190 ще отиграя позицията си за 70-80 п и ще чакам отново да купя от по-добри нива.
Желая ти успех !
Коментар
Tech
eur/usd
Тъй като в Понеделник Щатите почиват очаквам или тази вечер или в ранните часове на Понеделник малко акшън. И виждам по-скоро тест на 1,30 отколкото на 1,32. Предвид акумулераното напрежение в евро-йена и паунд-йена кое ще стане зависи преди всичко от долар-йена. Ако йената пробие 102 голям е шанса мното вероятно е Болинджър на дневна при евро-йена да подкрепи еврото и да го добута над 1,3160 и от там над 1,32. Ако йената иде отново над 103 днес това ще фиксира дъно на 102,20 и покупки в долар-йена от средносрочните играчи. Но пък ще натисне евро-долар под 1,3060 поради спасяващи се контраджии в евро-йена. Успех на всички.
Добър вечер,добро утро ,добър ден и успех на всички спекуланти.
КАМЕН,на седмична графика GBP/JPY се вижда едногодишен рейндж 190-205 а в момента технически е възможен пробив надолу.Какво мислиш по въпроса?Прави ми впечатление,че купуваш в текущи нива 191,70/50.Фундамент или системата ти на игра следваш?Благодаря.
John Crudele at the NY Post has taken a look at how the U.S. Treasury posted, a financial statement for the USA, but done in the same way that private sector companies are required to keep their books. The reason that they did this was that they had to, as "This method of accounting for the government's finances, namely using Generally Accepted Accounting Principles (or GAAP), is now required by law."
Mr. Crudele paraphrases to note that "In the fiscal year 2004, government revenues were $1.9 trillion . . . The net cost of the government's operations was $2.5 trillion . . . Total revenues less operating costs resulted in a net operating cost of slightly more than $615 billion." In short, he says, "the government ran a deficit of $615 billion,".
"Now, allow me to translate," he says. "Look at the last line called Total Assets minus Total Liabilities & Net Responsibilities. The liabilities grew to $45.9 trillion at the end of 2004, compared with liabilities of $34.8 trillion at the end of the previous year. In other words, what the accountants call the net present cost of unfunded future obligations grew by a massive $11.1 trillion in just the past year."
както ви каза Петър има и някои "меродии" и дефицита е много свързан с тях. тепърва ще почнат да излизат още доста обезпокоителни данни, защото както се сещате това не е индикатор сам за себе си.
"For those who say that the US dollar is going down because of the 'unsustainable US trade deficit,' it is worthwhile pointing out that at 6.5% of GDP, Australia's current account deficit is worse and at 5.5% of GDP, Britain's is approaching American levels. Yet sterling and the Aussie dollar have been two of the strongest currencies this year, rising 24% and 32%, respectively against the greenback. So, as your comments ('it matters when it matters' implicitly suggest, the 'unsustainable US current account' is really an ex post facto rationalization for those getting on a speculative bandwagon."
The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат
Коментар
davidbg6
алл
Jana ti kyde si mislish che se namirash ??????? q spoko
Къде са сега философите които смятаха че по-големият от очакваното дефицит е........ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????
Комментарий. Евро/доллар формирует разворотную фигуру голова-плечи на внутридневном графике, линия шеи проходит на уровне 1.3125. Ее пробитие откроет дорогу к измеренной цели фигуры на 1.3210 (также является 55-дневной МА).
Коментар